הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשק יום הדין - פולסא דנורא

אבל אלוהים גם ככה מחליט מה אתה מרגיש אז למה אתה צריך לבקש ממנו שהוא יגרום לך לבקש ממנו משהו אם הוא זה שגורם לך לבקש ממנו את הדבר שהוא גרם לך לבקש ממנו?

האמת שיש להם אחוזי הצלחה לא רעים - זה אמנם לא לוקח 180 יום, אבל זה קורה בסוף. מדהים!

צריך לפתוח את יחידת המכשפים. אורן זריף+פולסא דנורא+החרדים, ואנחנו בלתי מנוצחים.

כמה שזה נשמע חרטא לא הייתי מתעסק עם זה, שמעתי עשו את זה לרבין לפני הרצח ולשרון ממש רגע לפני שחטף שבץ בגלל ההתנתקות.

כמה שזה נשמע חרטא לא הייתי מתעסק עם זה, שמעתי עשו את זה לרבין לפני הרצח ולשרון ממש רגע לפני שחטף שבץ בגלל ההתנתקות.
אז למה לא עשו דברים כאלה בעבר לבן לאדן (תיכף יגידו שככה תפסו אותו 😛) או אחמדיניג'ד או מי שלא יהיה?

• פותח/ת השרשור
אני אהבתי את הקטע עם:
your body will then be dumped in Ramat Hovav and the vultures will have a"
"feast
פיוטי

השבץ של שרון בהחלט היה הפתעה גמורה!
שאדם בכושר כמוהו, שאוכל נכון ולא נמצא בלחץ יחטוף שבץ? זה חייב להיות פולסא דנורא.

השבץ של שרון בהחלט היה הפתעה גמורה!
שאדם בכושר כמוהו, שאוכל נכון ולא נמצא בלחץ יחטוף שבץ? זה חייב להיות פולסא דנורא.

אתה מזלזל, אבל גם על סדאם חוסיין עשו פולסא דנורא במלחמת המפרץ וזה לקח רק 10 שנים.

השבץ של שרון היה תגובה לתרופות שלא מתאימות לו. אז די עם הבלבולי מוח.

זה מה שמטריד אותכם?
מכל חברי הכנסת הנהדרים והמקסימים שעושים ימים כלילות להזיק למדינת ישראל, דווקא את מג'אדלה הם תפסו? מה רוצים ממנו.

• פותח/ת השרשור
צריך להכחיד את הדת מן העולם. זה הכל. צריך לבער את הדת עם השכלה
זה לא יקרה, לפחות לא בגלל השכלה.
יש הרבה אנשים משכילים דתיים (ולא רק ממדעי הרוח) שלא רואים סתירה בין דת למדע. זה בעיקר עניין של אקסיומות שהם בחרו לבסס עליהן את השקפת העולם שלהם.
אמנם זה לא הדוסים העיוורים שעושים כל מה שהרב אומר להם, אבל זה עדיין אנשים מאמינים.

יש הרבה אנשים משכילים דתיים (ולא רק ממדעי הרוח) שלא רואים סתירה בין דת למדע. זה בעיקר עניין של אקסיומות שהם בחרו לבסס עליהן את השקפת העולם שלהם.
אמנם זה לא הדוסים העיוורים שעושים כל מה שהרב אומר להם, אבל זה עדיין אנשים מאמינים.

זה שזה לא יקרה לא אומר שאסור לפנטז על זה...😛

יש גם לא מעט דוסים משכילים מאוד.
בכל אופן, תענוג לקרוא הודעות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית