הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לקלן, אפדרין

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
אני רואה כל כך הרבה אנשים לוקחים את זה.. קראתי עליהם וראיתי אנשים שלוקחים את זה..
התופעות לוואי שלהם לא כל כך נוראיות ממש תופעות נורמטיביות אני לא מבין למה הם לא מאושרים בארץ..
מי יכול לתת לי הסבר בבקשה?
ועוד שאלה מה החוק אומר על אנשים שנוטלים את הכדורים האלו ?
תודה.

לא מאשרים בארץ כי אנשים לוקחים יותר מידי. אפדרין היה חוקי בארץ, קלן לא חוקי כמעט באף מקום בעולם.
אתה יכול להשתמש באיזה סם שאתה רוצה, אסור לך לסחור ואסור לך להחזיק כמויות מסחריות.

• פותח/ת השרשור
אהה הבנתי נשמה תודה רבה עזרת לי מאודד !
ועוד שאלה קטנה אם אפשר צריך שיהיה עבר בנטילת חומרים לפני שימוש באפדרין? תודה

אהה הבנתי נשמה תודה רבה עזרת לי מאודד !
ועוד שאלה קטנה אם אפשר צריך שיהיה עבר בנטילת חומרים לפני שימוש באפדרין? תודה

לא אבל אתה צריך לדעת בערך את המנינון שצריך לקחת, בגלל זה למשל ביום הראשון לוקחים כדור אחד של אפדרין+קפאין ואז לאט לאט מעלים את המינון.
אתה צריך להתבסס על ידע לפני השימוש באפדרין

---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:45 ----------

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

לדעתי סתם מגזימים לגביי ההשפעה של החומרים וה'נזק' שהם עושים..
לא מזמן התחלתי שימוש עם אפדרין, ראיתי שהתופעות לוואי' שלו זה ממש שטויות כל עוד אתה לא עובר את המינון הנכון (60-75 מ"ג פר יום). קצת רעד בידיים, לפעמים טיפה סחרחורת אבל יש לך אחלה של קיק לפני האימון..
בכל מקרה החלטתי להתחיל סייקל של קלן אחרי שראיתי שאפדרין לא באמת 'מסכן' כמו שאומרים.
אבל כל אחד עדיין משפיע אחרת לחומרים, אחד רגיש יותר ואחד רגיש פחות..אולי אני פשוט רגיש פחות.
בכל מקרה זה יהיה חוסר אחריות מצידך לקרוא הרבה(הרבה) לפני שאתה בכלל חושב להשתמש בזה.
בהצלחה.

---------- התגובה התווספה ב 14:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:24 ----------

לא מאשרים בארץ כי אנשים לוקחים יותר מידי. אפדרין היה חוקי בארץ, קלן לא חוקי כמעט באף מקום בעולם.
אתה יכול להשתמש באיזה סם שאתה רוצה, אסור לך לסחור ואסור לך להחזיק כמויות מסחריות.
הבעיה זה שאי אפשר לדעת מה זה כמויות מסחריות ;maeq

לדעתי סתם מגזימים לגביי ההשפעה של החומרים וה'נזק' שהם עושים..
לא מזמן התחלתי שימוש עם אפדרין, ראיתי שהתופעות לוואי' שלו זה ממש שטויות כל עוד אתה לא עובר את המינון הנכון (60-75 מ"ג פר יום). קצת רעד בידיים, לפעמים טיפה סחרחורת אבל יש לך אחלה של קיק לפני האימון..
בכל מקרה החלטתי להתחיל סייקל של קלן אחרי שראיתי שאפדרין לא באמת 'מסכן' כמו שאומרים.
אבל כל אחד עדיין משפיע אחרת לחומרים, אחד רגיש יותר ואחד רגיש פחות..אולי אני פשוט רגיש פחות.
בכל מקרה זה יהיה חוסר אחריות מצידך לקרוא הרבה(הרבה) לפני שאתה בכלל חושב להשתמש בזה.
בהצלחה.

---------- התגובה התווספה ב 14:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:24 ----------

הבעיה זה שאי אפשר לדעת מה זה כמויות מסחריות ;maeq

אפשר לדעת כמובן אם יראו אצלך 2000כדורים ננגיד של דיאנבול אז ידפקו אותך.
הכל זה עניין איך אתה מוכיח שזה לא למטרה מסחרית.

כשמשה מתכוון יותר מדי הכוונה בטח (ממה שקראתי בעבר על אפדרין) לאנשים שמנים טמבלים שלקחו בטח 150 מ"ג וחטפו התקף לב

איפה נקבע כמה זה כמות מסחרית לכל סם?

אפדרין וקלן הם פשוט חומרים שאסור למכור ללא מרשם, הם לא בפקודת הסמים ככה שסביר להניח שאין מידע עליהם מבחינת אחזקה או חוקיות בכללי.
בכל מקרה, בארץ ישראל זה לא ממש משנה. למשטרה ממש לא אכפת באיזה חומרים או סטרואידים אתה משתמש ואפילו מה אתה מוכר. אני מכיר מעט מאוד אנשים שמתעסקים בזה והמשטרה באמת עוקבת אחריהם ואפילו פשטה להם על הבית. מדובר על השחקנים "הכבדים" בארץ ישראל ובדרך כלל העיקרון הוא העלמת מס (ראה ערך אלי האנה) ולא המכירה של החומרים עצמם.
אל תשכחו שחלק גדול מהשוטרים מזריק בעצמו, והם גם לא נולדו אתמול (לא מדבר על שוטרי תנועה, אלא קצת יותר בכירים).

ברור לי. אני סתם מדבר חוקית ומשפטית. על כל סם מוגדר ספציפית מה היא כמות מסחר? ואני מדבר על כלל הסמים ולא רק אנאבוליים.

• פותח/ת השרשור
חחח וואי איזה תותחים אתם האמא הרגתם אותייי
תודה רבה על העזרה ותודה ענקית לך משה על הכל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית