עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה אולימפיה?
הוא יעלה על אותה במה עם קאטלר וגרין כאילו?
כל הכבוד לעמית !! עצם ההשתתפות במר אוליפיה זה כבוד גדול ומגיע לו על כל המאמץ וההשקעה !!!
אמן שיגיע לשלב מכובד כי משם הגבול בשבילו זה השמיים !!!
טוב חברים עמית הגיעה למקום השלישי וזוכה במקום באולימפיה!!
הייתה תחרות קשה מול האנגלי והקנדי, כול הכבוד גאווה גדולה נתן אחלה הופעה שיחק אותה הגיעה בקושר שיא שלו מאיי פעם,
אולימפיה זה כבר סיפור אחר, מאחל טופ 10 אבל זה יהיה קשה מאוד
---------- התגובה התווספה ב 07:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:14 ----------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fp8rGh7TeBo
סרטון מהגמר ראווה.
סגור שהוא יהיה באולימפיה????? וואייייייייייייייי איזה כבוד!! מה זה אומר הלאה אם הוא רוצה להגיע לטופ של הטופ? כי אמרו פה שזה לא מול קאטלר וכאלה...
אף אחד לא שונא אותו ואף אחד לא אמר שהוא לא ענק ביחס למתחרים ישראלים אחרים. אבל, אין לו סיכוי להתברג ב TOP10 איי פעם באולימפיה (אני מדבר על המשקל הפתוח לא הקטגורייה של ה 202 שתהיה 212 שנה הבאה).יפה מאוד איזה סוס
הוכיח לשונאים שלו שהוא ענק
אף אחד לא שונא אותו ואף אחד לא אמר שהוא לא ענק ביחס למתחרים ישראלים אחרים. אבל, אין לו סיכוי להתברג ב TOP10 איי פעם באולימפיה (אני מדבר על המשקל הפתוח לא הקטגורייה של ה 202 שתהיה 212 שנה הבאה).
סה"כ הישג יפה למדינת ישראל ולעמית ספיר, הראשון באולימפייה בכל קטגוריה שהיא זה כבר הישג גדול לתחום שנמצא ברמות הנמוכות שלו בארץ ולא זוכה להכרה או כבוד ותמיד מוצאים לגחך עליו.
שיהיה בהצלחה, אני חוחשב ש TOP10 בקטגוריה 202 יהיה הישג אדיר.