הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון toronto super show

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
פרי גאגינג, עמית נרא לא רע מהמר על טופ5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אלוואי,אמן.55555555

מהצד הוא נראה פצצה איזה רגליים פשששש

הוא נראה טוב והגיע עם חיטוב יפה אמן אמן אמן שיקבל מקום טוב!!!

• פותח/ת השרשור
טוב חברים עמית הגיעה למקום השלישי וזוכה במקום באולימפיה!!
הייתה תחרות קשה מול האנגלי והקנדי, כול הכבוד גאווה גדולה נתן אחלה הופעה שיחק אותה הגיעה בקושר שיא שלו מאיי פעם,
אולימפיה זה כבר סיפור אחר, מאחל טופ 10 אבל זה יהיה קשה מאוד

---------- התגובה התווספה ב 07:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:14 ----------

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fp8rGh7TeBo
סרטון מהגמר ראווה.

מזל טוב על הכניסה לאולימפיה, שזה כשלעצמו הישג מרשים.
הוא נראה מעולה בתחרות עכשיו והלוואי שיפציץ באולימפיה:161bd:

איזה אולימפיה?
הוא יעלה על אותה במה עם קאטלר וגרין כאילו?

• פותח/ת השרשור

סרטון הגמר! רואים בברור את הטופ3 תשפטו אתם, לדעתי עמית יכל לגרד את ה2 אבל המקום ה3 מכובד מאוד, תוצאה יפה ויש כרטיס לאולמפיה, המקום הראשון היה רמה מאוד גבוה אבל לא בהפרש ענק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד לעמית !! עצם ההשתתפות במר אוליפיה זה כבוד גדול ומגיע לו על כל המאמץ וההשקעה !!!
אמן שיגיע לשלב מכובד כי משם הגבול בשבילו זה השמיים !!!

• פותח/ת השרשור
http://www.youtube.com/watch?v=dDRQKDnyXtQ&feature=player_embedded#at=169
ראיון עם הבחור בריטי מקום ראשון, נרא מעולה מהמר עליו טופ6 באולימפיה
אחריו עמית ספיר בראיון מקום 3

---------- התגובה התווספה ב 08:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:08 ----------

כל הכבוד לעמית !! עצם ההשתתפות במר אוליפיה זה כבוד גדול ומגיע לו על כל המאמץ וההשקעה !!!
אמן שיגיע לשלב מכובד כי משם הגבול בשבילו זה השמיים !!!

זאת הזדמנות אחרונה שלו בהחלט והוא לקח אותה יפה מאוד, אחרי השנה הזאת הקטגורי עולה משקל 212 וזה כבר יהיה הרבה יותר קשה, אבל הוא כבר עשה את שלו עצם העפלה לאולימפיה משם זה רק בונוס כמה שיותר גבוה הוא יתמקם, בכול מקרה כבוד גדול

זאת הזדמנות אחרונה שלו בהחלט והוא לקח אותה יפה מאוד, אחרי השנה הזאת הקטגורי עולה משקל 212 וזה כבר יהיה הרבה יותר קשה, אבל הוא כבר עשה את שלו עצם העפלה לאולימפיה משם זה רק בונוס כמה שיותר גבוה הוא יתמקם, בכול מקרה כבוד גדול[/QUOTE]

הקטגוריה עולה וזה יהיה הרבה יותר קשה אבל חבל להגיד הזדמנות אחרונה, כל המתמודדים צריכים לעלות משקל ויהיה מעניין לראות מה יצא מזה כשתתחיל הקטגוריה

טוב חברים עמית הגיעה למקום השלישי וזוכה במקום באולימפיה!!
הייתה תחרות קשה מול האנגלי והקנדי, כול הכבוד גאווה גדולה נתן אחלה הופעה שיחק אותה הגיעה בקושר שיא שלו מאיי פעם,
אולימפיה זה כבר סיפור אחר, מאחל טופ 10 אבל זה יהיה קשה מאוד

---------- התגובה התווספה ב 07:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:14 ----------

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fp8rGh7TeBo
סרטון מהגמר ראווה.

סגור שהוא יהיה באולימפיה????? וואייייייייייייייי איזה כבוד!! מה זה אומר הלאה אם הוא רוצה להגיע לטופ של הטופ? כי אמרו פה שזה לא מול קאטלר וכאלה...

• פותח/ת השרשור
סגור שהוא יהיה באולימפיה????? וואייייייייייייייי איזה כבוד!! מה זה אומר הלאה אם הוא רוצה להגיע לטופ של הטופ? כי אמרו פה שזה לא מול קאטלר וכאלה...

עמית לא יהיה עם גיי וחבריו הם בקטגוריה גבוה יותר,
עמית יהיה באולימפיה במוקדמות כמו כול מי שעבר וזכה בכרטיס כניסה, עם יהיה לו הרבה מזל הוא יעלה לפינלז ומשם כמה שהוא ימוקם גבוה יותר יהיה השיא בשבילו, זה הטופ בשבילו זה השיא אין מפה לאן להתקדם, אני מאמין שבין ה10-15 זה מקום ריאלי בשבילו וזה השיא.

כל הכבוד לעמית הישג מדהים.

בהחלט כל הכבוד לו. ותודה לבחור שהביא תסרטונים

יפה מאוד איזה סוס

הוכיח לשונאים שלו שהוא ענק

יפה מאוד איזה סוס

הוכיח לשונאים שלו שהוא ענק
אף אחד לא שונא אותו ואף אחד לא אמר שהוא לא ענק ביחס למתחרים ישראלים אחרים. אבל, אין לו סיכוי להתברג ב TOP10 איי פעם באולימפיה (אני מדבר על המשקל הפתוח לא הקטגורייה של ה 202 שתהיה 212 שנה הבאה).
סה"כ הישג יפה למדינת ישראל ולעמית ספיר, הראשון באולימפייה בכל קטגוריה שהיא זה כבר הישג גדול לתחום שנמצא ברמות הנמוכות שלו בארץ ולא זוכה להכרה או כבוד ותמיד מוצאים לגחך עליו.
שיהיה בהצלחה, אני חוחשב ש TOP10 בקטגוריה 202 יהיה הישג אדיר.

אף אחד לא שונא אותו ואף אחד לא אמר שהוא לא ענק ביחס למתחרים ישראלים אחרים. אבל, אין לו סיכוי להתברג ב TOP10 איי פעם באולימפיה (אני מדבר על המשקל הפתוח לא הקטגורייה של ה 202 שתהיה 212 שנה הבאה).
סה"כ הישג יפה למדינת ישראל ולעמית ספיר, הראשון באולימפייה בכל קטגוריה שהיא זה כבר הישג גדול לתחום שנמצא ברמות הנמוכות שלו בארץ ולא זוכה להכרה או כבוד ותמיד מוצאים לגחך עליו.
שיהיה בהצלחה, אני חוחשב ש TOP10 בקטגוריה 202 יהיה הישג אדיר.

יש מלא ששונאים אותו מתוך קנאה ירוקה. יש כאלה שזילזלו בו ,כולל אותי בזמנו,אבל הכרנו קצת יותר קרוב ואין לי נגטיב יותר. מדינת ישראל לא ברקע בכלל,בכל הזדמנות הוא מדגיש שפה היה לו רע ויחס לספורטאים רע מאד ,אז לא נראה לי שהוא מייצג כחול -לבן. אני ישאל אותו.

Back
למעלה תחתית