הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה under armour comppresion t shirts

• פותח/ת השרשור elad.n
  • פורסם בתאריך

elad.n

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-10
73
0
מוכר 2 חולצות אנדר ארמור קומפריישן, חדשות עם תגיות. מידה s צבע שחור ולבן.
מתאים לרוכבים, רצים , תראתלטים או סתם אנשים שאוהבים ספורט.
קיבלתי מחול וזה קטן עלי..כמובן שאין לי מה לעשות בהן. כל הקודם זוכה

מוכר את שניהם ב 180 ביחד. לפרטים , או תמונה .. צרו קשר במייל

[email protected]

לא יודע אם תמצא מישהו שבמידה S

החולצות ממש ממש טובות, אני ממליץ

+2 .אני ותמר מקבלים את הביגוד הזה מהחברה.אחלה ביגוד אבל בארץ השתגעו עם המחירים

המחיר כאן מעולה והחולצות גם. מי שבמידה S, אני ממליץ לו לחטוף את זה.
בקשר לארץ, מי שקונה פראייר. אפשר להשיג באתרים בחול חולצה ב20 דולר.

המחיר כאן מעולה והחולצות גם. מי שבמידה S, אני ממליץ לו לחטוף את זה.
בקשר לארץ, מי שקונה פראייר. אפשר להשיג באתרים בחול חולצה ב20 דולר.

תלוי איזה דגם
אולי הכי הכי פשוט תעלה 20-24$ בלי משלוח
החולצה הטובה שלהם תעלה 25-35$ בלי משלוח

זה עדין הרבה יותר זול מהארץ לא משנה איך תסתכל על זה.

קומפרשן שחורה 180 שח,קניתי כמות,כדי להכין מדי נבחרת נאק.עשו לי הנחת סלב 140.זה מגוחך.מזל שלצרכים אישיים אני מקבל חינם.

קומפרשן שחורה 180 שח,קניתי כמות,כדי להכין מדי נבחרת נאק.עשו לי הנחת סלב 140.זה מגוחך.מזל שלצרכים אישיים אני מקבל חינם.

אנטון אתה יכול לעדכן לגבי שיווק המוצרים של החברה בארץ? איפה מוכרים אותם? אני שם לב שיש קבוצה של "אנדר ארמור ישראל" בארץ אבל הם לא מזכירים שום דבר שיווקי...זה די מוזר.

אני מכיר רק חנות אחת קטנה שמייבאת באופן פרטי ושמעתי שמתחילים למכור ליין מוצרים שלהם במגה ספורט אבל איך זה ייתכן שהם לא מפרסמים שום דבר?

מצטער על הנצל"ש לפותח הת'רד.

אנטון אתה יכול לעדכן לגבי שיווק המוצרים של החברה בארץ? איפה מוכרים אותם? אני שם לב שיש קבוצה של "אנדר ארמור ישראל" בארץ אבל הם לא מזכירים שום דבר שיווקי...זה די מוזר.

אני מכיר רק חנות אחת קטנה שמייבאת באופן פרטי ושמעתי שמתחילים למכור ליין מוצרים שלהם במגה ספורט אבל איך זה ייתכן שהם לא מפרסמים שום דבר?

יש לך בפיסבוק את הקבוצה שלהם.

פומה היא היבואנית הרישמית של UA בארץ, מה שאומר (שכמעט) בכל חנות של פונה ניתן למצוא אנדר ארמור

Back
למעלה תחתית