הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טובלרון

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ טובלרון בגרסה הגדולה 400 גרם? אני יודע שיש בסופרים השונים את הקטנים של 100 גרם, לא את זה אני מחפש.

תנסה לדחוף דברים יותר קטנים ופחות חדים לתחת
אחר כך תעבור לדברים גדולים

אתה לא תכנס לחליפת סקוואט שקנינו מ HOP

זה השוקולד הזה שעוזר למי שצריך להוציא סתימות מהשיניים ולא אוהב רופאים?
נראה לי שהמקום הכי בטוח למצוא תדבר המגעיל הזה הוא בדיוטי פרי בנתב"ג

להפך, זה השוקולד היחיד שאתה אוכל ובסוף הוא משאיר לך סתימה.

• פותח/ת השרשור
כמה הודעות חסות תועלת נסגור לפני שאני אקבל ממישהו פה עזרה?

בטח הרצת חיפוש בגוגל וראית שככל הנראה אפשר רק בדיוטי פרי. אני חושב שזה משווק רק למקומות כאלה, גם כאן לא ראיתי את הגדולים בשום חנות.

אתה יכול לנסות ברמת גן ברחוב ביאליק יש שם מלא חנויות ממתקים אולי יהיה שם. או יותר יעיל יהיה להריץ חיפוש על כל חנות שנמצאת שם ולהרים טלפון אם אין לך כוח ללכת

אתה יכול לנסות ברמת גן ברחוב ביאליק יש שם מלא חנויות ממתקים אולי יהיה שם. או יותר יעיל יהיה להריץ חיפוש על כל חנות שנמצאת שם ולהרים טלפון אם אין לך כוח ללכת

התכוונת ברחוב הרצל. ואני לא מאמין שיהיה להם דבר כזה, אולי אולי בחנויות שמוכרות לסיטונאים (סידס וכאלה).

יש גם בביאליק די בהתחלה מצד שמאל (כשאתה עולה מז'בוטינסקי) חנות ממתקים זולה לא יודע אם יש טובלרון גדול

התכוונת ברחוב הרצל. ואני לא מאמין שיהיה להם דבר כזה, אולי אולי בחנויות שמוכרות לסיטונאים (סידס וכאלה).

לא, זה ברחוב ביאליק.
בהרצל מוכרים ירקות ובורקסים (ועוד מאפים בסגנון עירקי. מעולים)

או שאתה יכול להיות יצירתי לקנות מלא טובלרון להמיס את כולם וליצור אחד ענק סגנון אפיק מיל טיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית