הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס ברמנים

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
יש לי כמה חודשים לפני הצבא וזה נשמע לי כיף ואחלה עבודה.
מישהו עשה קורס? איפה? איך זה?

אני גם כמה חודשים לפני צבא ורוצה לעשות.
ממה שהבנתי אם אתה מסתדר עם השעות המאוחרות זה אחלה, אחת העבודות הכי רווחיות ביחד עם מלצרות.
השאלה אם אתה תוכל לעבוד בזמן הצבא?
אם לא לא יודע כמה זה יהיה רווחי בשבילך.
ואתה כבר בן 18?

בכל מקרה אם אתה מוצא מידע תעדכן כי גם אני צריך 😃

נערך לאחרונה:
קורס ברמנים זמן אמיתי - תל אביב, לפני שנתיים. הסניף המרכזי ממוקם בפלורנטין (בערך )

הקורס עצמו חוויה , מאוד כיף ואחלה אווירה... אבל אם אתה לא נראה כמו מייקל לואיס מינימום או שאין לך קשרים קשה להשיג מקום עבודה נורמלי. וגם עניין הגיל ישפיע קצת.

קורס ברמנים זמן אמיתי - תל אביב, לפני שנתיים. הסניף המרכזי ממוקם בפלורנטין (בערך )

הקורס עצמו חוויה , מאוד כיף ואחלה אווירה... אבל אם אתה לא נראה כמו מייקל לואיס מינימום או שאין לך קשרים קשה להשיג מקום עבודה נורמלי. וגם עניין הגיל ישפיע קצת.

כמה שאתה יותר צעיר קשה יותר להשיג עבודה?

יש לי כמה חודשים לפני הצבא וזה נשמע לי כיף ואחלה עבודה.
מישהו עשה קורס? איפה? איך זה?

עשיתי קורס ברמנים בזמן אמיתי בתל אביב (פלורנטין). סיימתי לפני חודשיים בערך. עשיתי את הקורס הכי גדול שהם מציעים שהוא גם היחיד שעל חשבון הפיקדון (לא שזה רלוונטי לך כרגע..). היה מעולה. הקורס עצמו ממש כיף, במיוחד אם אתה מתעניין באלכוהול.

הקורס פיקדון הוא 16 מפגשים של 8 שעות. ב3 השעות ראשונות לומדים פליירינג, אח"כ יש שעה הפסקה ואז 4 שעות שלומדים בהן על אלכוהול. שיעורי הפליירינג הם רק בתשעת המפגשים הראשונים, בחמשת המפגשים הבאים יש שיעורים אחרים במקום הפליירינג (קפה, יין ותרגולים). הקורס פיקדון עולה בערך 4000 ש"ח ואלא אם כן אתה מאוד מתעניין באלכוהול ובעניין של פליירינג, אז הוא overkill רציני. אני עשיתי את הקורס בעיקר בשביל העניין והחוויה, אז לא היה אכפת לי להשקיע את הכסף (מה גם שזה הקורס היחיד בארץ שהוא על חשבון הפיקדון). אם אתה רוצה לעשות את הקורס רק בשביל לסמן וי כדי שתוכל לעבוד אח"כ, אז אני ממליץ לך לכוון יותר נמוך. זה לא משנה איזה קורס עשית בשביל למצוא עבודה.

אגב, אלא אם כן אתה מאוד מקומבן, יהיה לך מאוד קשה למצוא עבודה. הרוב מתחילים בברים אקטיביים (אולמות אירועים) או מסעדות ובתי קפה.

---------- התגובה התווספה ב 16:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

בגדול כן. אבל הבעיה היותר גדולה היא שאין לך ניסיון. אז אתה תתחיל, כמו כולם, בברים אקטיביים, מסעדות ובתי קפה.

עשיתי קורס ברמנים בזמן אמיתי בתל אביב (פלורנטין). סיימתי לפני חודשיים בערך. עשיתי את הקורס הכי גדול שהם מציעים שהוא גם היחיד שעל חשבון הפיקדון (לא שזה רלוונטי לך כרגע..). היה מעולה. הקורס עצמו ממש כיף, במיוחד אם אתה מתעניין באלכוהול.

הקורס פיקדון הוא 16 מפגשים של 8 שעות. ב3 השעות ראשונות לומדים פליירינג, אח"כ יש שעה הפסקה ואז 4 שעות שלומדים בהן על אלכוהול. שיעורי הפליירינג הם רק בתשעת המפגשים הראשונים, בחמשת המפגשים הבאים יש שיעורים אחרים במקום הפליירינג (קפה, יין ותרגולים). הקורס פיקדון עולה בערך 4000 ש"ח ואלא אם כן אתה מאוד מתעניין באלכוהול ובעניין של פליירינג, אז הוא overkill רציני. אני עשיתי את הקורס בעיקר בשביל העניין והחוויה, אז לא היה אכפת לי להשקיע את הכסף (מה גם שזה הקורס היחיד בארץ שהוא על חשבון הפיקדון). אם אתה רוצה לעשות את הקורס רק בשביל לסמן וי כדי שתוכל לעבוד אח"כ, אז אני ממליץ לך לכוון יותר נמוך. זה לא משנה איזה קורס עשית בשביל למצוא עבודה.

אגב, אלא אם כן אתה מאוד מקומבן, יהיה לך מאוד קשה למצוא עבודה. הרוב מתחילים בברים אקטיביים (אולמות אירועים) או מסעדות ובתי קפה.

---------- התגובה התווספה ב 16:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

בגדול כן. אבל הבעיה היותר גדולה היא שאין לך ניסיון. אז אתה תתחיל, כמו כולם, בברים אקטיביים, מסעדות ובתי קפה.

תודה.

אתה עובד עכשיו?
איך הצלחת להשתלב?

וכמה ההפרש בין המשכורת בברים אקטיביים ולבין במקומות אחרים?

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם BarMaster וזה נשמע לא רע, חודש וחצי, שני מפגשים בשבוע של 4 שעות. שעה וחצי עיוני והשאר מעשי. ועוד כל מני דברים.
הם אומרים שהם מתחייבים למצוא לך עבודה אחרי הקורס.. לא לבנות על זה?
בעיקרון אחרי שאני אסים את הקורס יהיה לי משהו כמו חודשיים עד הצבא, יהיה לי קשה למצוא עבודה?

תודה.

אתה עובד עכשיו?
איך הצלחת להשתלב?

וכמה ההפרש בין המשכורת בברים אקטיביים ולבין במקומות אחרים?

עבדתי חודש במסעדה עד שירדתי מזה.. יש לי עבודה אחרת, אז לי זה פחות חשוב..

אני יודע על בר אקטיבי שהשכר ההתחלתי הוא 200 לערב + טיפים (שכמעט אין בכלל, כי זה בר אקטיבי). אין לי מושג כמה משלמים במקומות אחרים.

---------- התגובה התווספה ב 19:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

דיברתי עם BarMaster וזה נשמע לא רע, חודש וחצי, שני מפגשים בשבוע של 4 שעות. שעה וחצי עיוני והשאר מעשי. ועוד כל מני דברים.
הם אומרים שהם מתחייבים למצוא לך עבודה אחרי הקורס.. לא לבנות על זה?
בעיקרון אחרי שאני אסים את הקורס יהיה לי משהו כמו חודשיים עד הצבא, יהיה לי קשה למצוא עבודה?

גם זמן אמיתי מתחייבים למצוא לך עבודה.. אבל הם לא קוסמים. בלי ניסיון ובגילך הצעיר, הם ימצאו לך עבודה בבר אקטיבי או במסעדה/בית קפה. גם אם הם היו רוצים, הם לא יכולים להכניס אותך לדבלין/ליאובלומס/גלינה/כל בר שכונתי/כל מועדון/כל מגה-בר.

אני במקומך הייתי עושה את הקורס בשביל הכיף (אם זה מעניין אותך) ומשקיע את החודשיים שעד לצבא במשהו באמת חשוב, כמו לנוח וללכת לים.

מן הסתם, שהגלינה\ גזוז וכו' או אפילו בר שכונתי בפלורנטין יעדיפו אנשים אחרי צבא עם ניסיון מאחורי בר.
מתחילים מלמטה , כמו שהבחור כאן אמר.. בר אקטיבי , מועדונים מוזרים ...

נ.ב.
בהקשר לפורום , שרירים עוזרים לקבל עבודה [=

• פותח/ת השרשור
יאללה נרשמתי לבר מאסטר בהרצליה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית