מעוניין בייעוץ לחיטוב

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
אני כבר שבועיים קורא בפורום ובזמן הזה הבנתי שהאנשים שמייעצים פה יודעים על מה הם מדברים
וזה גרם לי לסמוך עליהם.
עכשיו בנוגע לייעוץ אני מעוניין לקבל ייעוץ רק על תזונה אישית מכיוון שעל אימונים אני יודע לפי ייעוץ זה אנשים ולפי הכרת הגוף שלי מה טוב בשבילי וגם העובדה שאני חייל מרושש שמנסה לחסוך כל שקל אפשרי..
ופה באה השאלה אם ישנה חבילה הכוללת רק בניית תפריט אישי?

מחכה לתשובה

אני כבר שבועיים קורא בפורום ובזמן הזה הבנתי שהאנשים שמייעצים פה יודעים על מה הם מדברים
וזה גרם לי לסמוך עליהם.
עכשיו בנוגע לייעוץ אני מעוניין לקבל ייעוץ רק על תזונה אישית מכיוון שעל אימונים אני יודע לפי ייעוץ זה אנשים ולפי הכרת הגוף שלי מה טוב בשבילי וגם העובדה שאני חייל מרושש שמנסה לחסוך כל שקל אפשרי..
ופה באה השאלה אם ישנה חבילה הכוללת רק בניית תפריט אישי?

מחכה לתשובה

רשמתי לך גם בהודעה פרטית ששלחת לי, ארשום גם כאן:

שלום ארז.
אין לנו אופציה לפצל בין השניים מבחינת המערכת. בנוסף, זה גם לא יעיל מבחינת התהליך. תוכנית תזונה היא חלק בלתי נפרד מתוכנית האימונים והם עובדים היטב בשילוב. ברגע שאחד מהם לא יהיה אידיאלי, אתה תתקדם לאט או כלל לא. חוץ מבניית תוכנית אימונים בהתאם למטרה שלך, אנחנו מדריכים אותך בתרגילים השונים מבחינת הטכניקה ומביאים באופן קבוע פידבקים על סירטונים שלך מחדר הכושר. כל זאת נכלל בחבילה ואנו מעדיפים שזה ישאר כך, בכדי שתיהיה לנו בקרה על התהליך עצמו.
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אז אני פשוט יחכה עד שאני יתקבע במסגרת שיהיה לי את האפשרות גם להתאמן בחד''כ(מה שאין לי כרגע).
מודה לך מאוד אני כבר יצור איתך קשר ...

הבנתי אז אני פשוט יחכה עד שאני יתקבע במסגרת שיהיה לי את האפשרות גם להתאמן בחד''כ(מה שאין לי כרגע).
מודה לך מאוד אני כבר יצור איתך קשר ...

אפשר גם להכין תוכנית ביתית, הבעיה שהיא לא תספיק ליותר מכמה חודשים ותצטרך לרכוש ציוד עם הזמן, מה שיכול להגיע לכמה אלפי שקלים, אבל זה תלוי מאוד במטרות שלך ויכול מאוד להיות שלא תצטרך גם את זה.

• פותח/ת השרשור
בנוסף ותכנית תזונה ואימונים במסגרת התוכנית הרגילה שעולה 150 ש''ח אני מקבל גם חודש מעקב ?

כן. לאחר מכן חידוש למעקב מתחיל מ80 שקלים לחודש, תלוי לכמה זמן אתה נרשם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית