הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחקן כדורסל, תוכנית AB

• פותח/ת השרשור itay123
  • פורסם בתאריך

itay123

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-30
73
0
הכנתי לי תוכנית AB חדשה, לאחר ששיניתי אותה בעקבות הייעוץ שלכם באשכול הקודם.
אני מעוניין להתאמן איתה כ-4 פעמים בשבוע, מסה, כרגע אי אימונים עד אמצע אוגוסט.. אשמח להערות, תיקונים והמלצות.

כדאי לי להוסיף לאנגים לתוכנית? אני צריך שהרגליים שלי יהיו החלק הכי חזק בגוף.

אימון A

רגליים:
סקוואט 3*8

סטפ אפ 3* 12
תאומים בסמית'
3*12

חזה:

לחיצת חזה ללא שיפוע כנגד משקולות
3*8

פרפר
2*10

יד אחורית
כפיפות מרפקים/מקבילים 2*10
.
אימון B
גב:
משיכת פולי עליון
3
8
צריך עוד תרגיל, לא דדליפט- לא יכול לבצע במכון.
כתפיים
פרס
3
8
הרחקה לצדדים
2
10

יד- קדמית
כפיפת מרפקים כנגד מוט
2
12
בטן
כפיפות בטן
3
15
..

נערך לאחרונה:
איזה ידע יש לך להרכיב תוכניות? למה אתה לא לוקח תוכנית מוכנה מהפורטל כמו SS או AB ועובד לפיה?
התוכנית שהצגת כאן גרועה. יותר מדי חזרות בתרגילים, יותר מידי סטים, תרגילים מיותרים.

• פותח/ת השרשור
ערכתי לפי תוכנית מהפורטל, שיניתי קצת שתתאים לי- יש תרגילים שאי אפשר לבצע במכון...
איך עכשיו? ולהוסיף לאנגים?

נערך לאחרונה:
תרד לטווח חזרות של 5-8 ואילו תרגילים אין לך במכון? סקוואט? למה אתה לא יכול לבצע דדליפט במכון? תוריד לחיצת חזה בשיפוע עליון תעשה לחיצה בלי שיפוע. יד אחורית וקידמית מספיק 1-2 סטים לכל אחד.

• פותח/ת השרשור
המאמן לא מסכים לי, בעקבות הבעיה בגב שלי. ואין בעיה אני ארג... סקוואט אני עושה... אשנה הכל.. וכדאי להוסיף לאנגים?

כדאי להוסיף מתח? כרגע אני מבצע בקושי 1, אבל אוכל לבצע במסגרת האימון את הוכנית ל50PULLUPS, אבצע אותה עד שאגיע ל15 חזרות, ואז אעשה 10 עם משקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יענו כפיפה ליד קדמית ופשיטה ליד אחורית?...

ואפשר להוסיף לאנגים? לא הבנתי את התשובה שלך..

---------- התגובה התווספה 04-07-2011 ב 09:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-07-2011 ב 12:36 ----------

הקפצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית