הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן..
קצת חילוקי דעות לגבי חובתו של כלומיד בזמן ה-PCT.
רציתי לדעת האם זה חובה לשלב כלומיד, או שזה בסדר לסיים את ה-PCT רק עם נובלודקס וHCG 5000 יחידות.

תודה.

לפי מה שאני יודע חובה כיוון שהוא מעודד את בלוטת יותרת המוח (והיא אחראית לתת את הפקודה לאשכים)
הHCG רק נותן שוק לאשכים

ככה שצריך לPCT נולבה + כלומיד
+ HCG(שאותו כדאי להריץ כל הסייקל)

מחזק. כלומיד מגרה את קולטני ה GNRH בהיפותלמוס (GNRH מגרה את ההיפופזה להפריש LH ו FSH)
HCG רק מתפקד כמו LH ע"י גירוי של האשכים אבל כלומיד מגרה את המוח להפריש LH ו FSH ללא זה ציר ה HTPA לא יתאושש. דרך אגב הסיבה שלוקחים HCG בזמן הסייקל היא שמחקרים מוכיחים שרמות ה LH ו FSH מתאוששות יחסית מהר לאחר שימוש בסטרואידים או מצב של היפוגנודואיזם הבעיה היא אטרופיה של האשכים בסייקלים ארוכים לאשים לוקח הרבה יותר זמן להתאושש. לקחת HCG לאחר הסייקל מוריד מאוד מיעילות ה PCT ווממהירות ההתאששות מהסייקל. תקחו HCG בזמן הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אוקי קיבלתי את הכלומיד היום..
אופן השימוש:
לקחת במשך שבועיים 40 מ"ג נבולודקס, ו50 מ"ג כלומיד ?

100 כלומיד ל30 יום
20 טמוקסיפן ל45 יום
להתחיל באותו יום
שבועיים אחרי סוף הסייקל (אם השתמשת באנטט)

אני הייתי מוסיף ואומר לעשות בדיקת דם לאחר התקופה הזאת ולבדוק LH FSH (סביר להניח שהתאוששו) וטסט חופשי. במידה והפרמטרים עדיין לא בנורמה להמשיך לקחת 50מג כלומיד עד שהפרמטרים יחזרו לנורמה. ובדיקות דם פעם בחודש על מנת לוודא זאת

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק.. עדי זה חובה לקחת למשך 45 יום ו-30 יום ברצף נולבה וכלומיד ?.. כרגע יש לי כלומיד ל-15 יום במינון של 100 מ"ג ונובלודקס ל20 יום.. זה הכרחי או שפשוט יקח קצת יותר זמן לגוף להתאושש ?

זה תלוי באורך ובמינון של הסייקל. אם זה היה סייקל ארוך 8+ שבועות ומינון גבוהה יחסית אז זה לא יספיק לך

• פותח/ת השרשור
מעל ל14 שבועות.. מסייקל מסה, גשר לחיטוב.

במידה ואני לא המשיך לקחת, מה בעצם קורה?.. המערכת ההורמונלית לא תתאושש לדעתך?..

יקח לך הרבה יותר זמן להתאושש ואתה מסתכן באיבוד המסה שלך כי אתה תהיה בחוסר איזון הורמונאלי. 14 שבועות זה סייקל ארוך מאוד אני מניח גם שלא לקחת HCG במהלך הסייקל. אז בכלל יהיה לך קשה יותר להתאושש. אני מציע לך לקנות עוד כלומיד וטמוקסיפן. ומן הסתם HCG עם אין לך

• פותח/ת השרשור
HCG יש, קניתי 5000 יחידות.. נשאר לי עוד 2 CC במזרק.
בכל מקרה אני אקנה עוד כלומיד ונובלה.. תודה גבר.

• פותח/ת השרשור
אחי זה כבר לקחת משכנתא.
אני כרגע בסה"כ שבוע בניקוי, ואני מרגיש די רגיל.. יש חשק מיני הכל תקין.. אפילו התחלתי לעלות טיפה במשקל.

חחחח משכנתא או לא אחי זאת הבראות שלך. עכשיו אתה מרגיש טוב כי אתה רק שבוע אחרי. דבר איתי עוד חודש. אתה מרגיש טוב כי עדיין יש לך אנדרוגנים בדם. זה הכל

עדי חודש אחרי PCT עם הרמות לא חזרו אתה ממליץ לקחת 50 מ"ג כלומיד בלבד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית