הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בילבול בHIT

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
קראתי את המאמר על HIT בפורטל ומאוד נידלקתי על התוכנית. הבנתי שיש 4 בלוקים בכל סייקל וכו' וכו'. מה שלא הבנתי הוא המשקלים: במידה וה15RM שלי הוא 80 ק"ג לדוג'. אני עושה את כל האימונים ב100-95% מאמץ? או שעליה ליניארית כל אימון כשהראשון הוא 70-75% והאחרון 95-100% (5% עליה כל אימון?)

קראתי את המאמר על HIT בפורטל ומאוד נידלקתי על התוכנית. הבנתי שיש 4 בלוקים בכל סייקל וכו' וכו'. מה שלא הבנתי הוא המשקלים: במידה וה15RM שלי הוא 80 ק"ג לדוג'. אני עושה את כל האימונים ב100-95% מאמץ? או שעליה ליניארית כל אימון כשהראשון הוא 70-75% והאחרון 95-100% (5% עליה כל אימון?)[/QUOTE]

מה שסימנתי לך

• פותח/ת השרשור
אין בעיה- תודה רבה. למי שעבר סייקל או 2 של התוכנית- אפשר חוות דעת קצרה? איך ההתקדמות מבחינת כוח\מאסה?

עשיתי סייקל אחד של התוכנית. מבחינת כח 0 התקדמות חוץ מאולי אחיזה שהשתפרה לי מאוד בגלל הRDL שהתעקשתי להחזיק באחיזה ישרה.
מבחינת מאסה כשסיימתי את התוכנית הייתי משוכנע שבלינארית הייתי גדל יותר.

• פותח/ת השרשור
ליניארית=5X5? אני לא עובד תוכניות סטייל SS\5X5 יותר, זה פוגע לי בריצות לכן אני נאלץ לעבוד AB בלי רגליים. יש למישהו אלטרנטיבה?

היו לי תוצאות טובות מהתוכנית דווקא, לא מבחינת כוח, יותר מסה
תנסה, תראה, אתה לא חייב לסיים אותה עד הסוף

• פותח/ת השרשור
אז תעשה WS4SB. התוכנית מיועדת לאימון עם סוגי ספורט נוספים.

התוכנית נשמעת מעולה, הבעיה היא שהאימונים שלי לא קבועים (בין 3 ל4 ובימים שונים כל שבוע) ככה שלא יודע אם אני אצליח אחרי אימון LOW ME להריץ אימון ריצה רציני.

התוכנית נשמעת מעולה, הבעיה היא שהאימונים שלי לא קבועים (בין 3 ל4 ובימים שונים כל שבוע) ככה שלא יודע אם אני אצליח אחרי אימון LOW ME להריץ אימון ריצה רציני.
אז אל, תעשה ריצה קלה יותר. תהיה בטוח שלאימונים מהסוג הזה תהיה תרומה משמעותית יותר לריצה שלך מאשר כל תוכניתת AB מוזרה כלשהיא שתחפש.

• פותח/ת השרשור
אז אל, תעשה ריצה קלה יותר. תהיה בטוח שלאימונים מהסוג הזה תהיה תרומה משמעותית יותר לריצה שלך מאשר כל תוכניתת AB מוזרה כלשהיא שתחפש.

אחרי קריאה קצת יותר מעמיקה אני חושב שאני אלך על התוכנית. יש לי רק בעיה אחת- אין לי שום קופסא במכון אז אין לי איך לעשות BOX JUMPS. יש איזהשהי אלטרנטיבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית