ייעוץ סיירוקס

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
טוב אז אני מניח שיש כבר ניסיון בשטח של החברה הזאת אז מה אתם אומרים זה שווה משהו?
מי ניסה את החומרים שלהם ואיזה חומרים שלהם נסיתם? יאללה חברה תשפכו מידע:)

ממקור ראשון :

"לא יודע בכמה בנזיל הם משתמשים אבל זה שורף כמו גיהנום, אקסיו לעומתם זה לונה פארק"

אבל מבחינת כוח, וספיחת מים רואים שהחומר עובד, לא רוצה סתם לזרוק אבל נראה הפעם שמדובר בעוד חברה טובה לשוק.

ממקור ראשון :

"לא יודע בכמה בנזיל הם משתמשים אבל זה שורף כמו גיהנום, אקסיו לעומתם זה לונה פארק"

אבל מבחינת כוח, וספיחת מים רואים שהחומר עובד, לא רוצה סתם לזרוק אבל נראה הפעם שמדובר בעוד חברה טובה לשוק.

אשמח לדעת מיזה "המקור ראשון" שלך, דווקא אני מכיר מישהו שלקח טרן 100 ולא הרגיש שום כאב, נהפוך הוא, הוא מרגיש את התופעות לוואי של החומר.

אני כרגע משתמש בפרימו והטרן של הסיירוקס... הטרן קצת שרף לי אבל אולי בגלל שהתחלתי לתת בכתפיים...

פעם ראשונה שלי שנתתי בכתפיים וכאילו לא יכלתי להזיז אותם חצי יום חח אבל עכשיו זה יותר בסדר אני כבר אחרי פעם שנייה בכתפיים...

תוצאות רק עוד חודש וחצי אני אוכל לחוות חוות דעת... 😃 בינתיים פסיכולוגית פועל 😃
בנוסף הדיאנבול הלבבות התאילנדי חתיכת דבר קטלני!!!אנשים לא זיהו אותי אחרי שבוע 😃

זה קורה בגלל השריר "בתול", לי זה גם קרה, טוב זריקה ראשונה ברגל :nono:, זו הייתה טעות, לא יכלתי ללכת במשך 3 ימים כמו שצריך, פשוט צלעתי ברמות.

חחח "בתול שריר" אהבתי 😃

אגב הזריקה בכתפיים ממש לא כואבת!!! אהבתי! אני אגוון אבל אני אעשה גם בתחת!
בפעם השנייה שנתתי בכתפיים הכתף לא כאבה רציני ממש... אני מתכוון לכאב שאתה מרגיש את החומר בתוך הכתף... אחרי חצי יום לא הרגשתי כלום כבר 😃

אללה אני מקווה שהסיירוקס הזה יעבוד 😃

כרגע אני על: דיבול לבבות תאילנדי, טרן סיירוקס, פרופ אוקרייאני, פרימו סיירוקס וויני של יורולאב.

😃

חוות דעת בסוף +תמונות כמובן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית