הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אלירן מורגן

מצב
השרשור נעול
אני יוריד אצבעה ולא יתחרה אצל האנס

טוב לתחרות בכפר סבא אני כבר לא אלך :D

גם רחוק גם אף אחד לא משתתף שם חחחחחחחח

תמיד הצחיק אותי כל המחנאות הזאת בארץ "אני לא אתחרה אצל השני כי הוא דפק את השלישי" חחח ממש בדיחה בגלל זה BB בארץ נראה כמו שהוא נראה

זה לא ממש מוגבל לBB. גם דוקטורנט של פרופסור א' לא ילך בחיים לעבוד עם פרופסור ב', ולא יצליח בחיים לקבל עבודה באוניברסיטה שפרופסור ג' לא נמצא ביחסים טובים עם פרופסור א'. ולא רק בארץ, בכל העולם.

נחזור רגע BB ברשותך זה הרי מטומטם לגמרי קשה לי להאמין ש BB מקצועי לא ילך להתחרות בתחרות שמארגן אותה מישהו שלא נמצא ביחסים טובים עם החבר הכי טוב שלו נניח. זה מטופש לחלוטין לא מכל סיכסוך דבילי צריך להפוך לעניין שלך תעשה מה שטוב לך ולא בגלל שמישהו דפק את מישהו שאתה מכיר זה לא עניין שלך ואין שום סיבה לעשות את זה עניין שלך. אתה מבין למה אני מתכוון!

ברור שאני מבין. אבל בתחום שהאגו משחק בו תפקיד כזה גדול, זה מובן.

מעניין איך הורים לילד בן 17-18 מרשים לו להכניס לגוף חומרים שיש אצל הוטרינר

על תתעניין בעניינים שלא קשורים אלייך

לפזר חרוזים ביפני חזירים...

טוב אז פעם הבאה אל "תפנק" אותנו בתמונות ותבקש תגובות, למה אנחנו לא אמורים להתעניין בעניינים שלא קשורים אלינו.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=4614

לכו תבינו מוח של בילדר.
מה נסגר איתך אח שלי כול מקום אתה בה ומקיא?
החיים קשים ?אין הצלחה? קנא מה קורה?

סייגנוס חזרנו שוב לאנרגיות שליליות, אתה חייב לחשוב חיובי.
החיים הם כמו מראה: אם אתה מזעיף אליהם פנים, הם יזעפו בחזרה; אם אתה מאיר אליהם פנים הם ישיבו לך ברכה.
ועכשיו לנושא, מה אתה מצפה שבנאדם יגיב שאנשים פה מעבירים ביקורת על ההורים שלו??
שאלו אותו למה הוא פרש והוא ענה, לא צריך להתחיל לרכל עליו ולדחוף את האף לכל דבר.

החיים הם כמו מראה: אם אתה מזעיף אליהם פנים, הם יזעפו בחזרה; אם אתה מאיר אליהם פנים הם ישיבו לך ברכה.

תודה שינית לי את החיים, התעוררתי בן אדם חדש.

יש משהו שעדיין לא הצלחתי להבין. למה לעזאזל היקום לא מבין את המילה "לא"?? הוא מטומטם??

יש משהו שעדיין לא הצלחתי להבין. למה לעזאזל היקום לא מבין את המילה "לא"?? הוא מטומטם??

זה לא קיים בלקסיקון שלו. לדוגמה, אם אתה אומר "אני? יש לי חברה, אני לא הומו", היקום מבין אותך כ"אני? יש לי חברה, אני הומו".

אבל אני חלק מהיקום. האם זה פרדוקס? 😲

היקום זה כמו מראה, הוא נותן לך בדיוק מה שאתה מבקש. לדוגמה: אם היה לך פנצ'ר במחלף יבנה ומשאית דרסה אותך ואת אישתך ההרה למוות, זה בגלל שרצית את זה. כמו שנאמר בסרט המדהים "מטריקס 2": cause and effect, my dear. I drink too much wine, therefore I have to piss

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית