הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לכדורסל

Sgplayer

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
-70
35
1
בניתי לי תוכנית אימונים שתתאים לי לכדורסל לתקופת האוף סיזן.

FBW:

סקוואט- 4*10
לאנגים 3*10
סטפ אפ 3*12
לחיצת תאומים 3*15
בנץ פרס- 4*10
בנט אובר רואו- 4*10
לחיצת כתפיים: 4*10
כפיפות מרפקים: 4*12
בטן: 3*12 עם משקל

יש עצות לשיפור?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עם לא שמת לב, כתבתי למעלה שזה למטרת כדורסל. התוכניות בפורטל לא מתאימות למטרה שלי.

אתה צריך לחזק את הרגליים והידיים אבל לא אם משקל כבד שלא תיהיה איטי ורובוטי, וביחד עם זה לשלב אימונים במגרש זריזות קליעה ושליטה בכדור בהצלחה.

עבודה עם משקלים כבדים לא תגרום לאף אחד להיות איטי ורובוטי, אל תהיה ליצן.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה רבה, מלמד עזר לי מאוד האשכול שלך. אפשר לשאול מה אתה מבצע היום (איזה תוכנית)?
אז לבצע SS?

טוב תודה רבה, מלמד עזר לי מאוד האשכול שלך. אפשר לשאול מה אתה מבצע היום (איזה תוכנית)?
אז לבצע SS?
פרשתי מהכדורסל בגלל לימודים.
אני כרגע עושה לינארית בחיטוב (זה לא יתאים לך זה יותר מדי עומס ואני יודע מה זה אימונים של כדורסל)
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כרגע אני לא מתאמן, לתקופה של בערך חודש... אבל אני חושב שאוכל לשלבSS בתחילת האימונים שלי בכדורסל, עד המשחקים.

כרגע אני לא מתאמן, לתקופה של בערך חודש... אבל אני חושב שאוכל לשלבSS בתחילת האימונים שלי בכדורסל, עד המשחקים.
אם אתה כרגע לא מתאמן אז תשקול SS אבל אני אומר לך מראש בתחילת העונה כולל האימונים יהיה לך קשה מאוד.
הרי באימונים גם ככה היו קורעים אותנו אם זה ריצות התאבדות וכו'.. (עד ששורפות לך הרגליים) ועוד אחרי זה אתה צריך לבוא למכון ולהתקדם מאימון לאימון, זה לא ילך.

תעבוד AB על בסיס של
סקוואט+ לחיצה+ משיכה+ עזר

דוגמא:
A סקוואט 3X5, בנץ' 3X5+ דדליפט 1X5+ מקבילים או משהו ליד אחורית 2X10
B סקוואט 3X5, פרס 3X5, מתח 3X5 + כפיפות מרפקים 2X10

זה היה סתם דוגמא, אתה לא חייב לעלות משקלים כמו ב SS, תאכל הרבה.
בכל מקרה התבנית, מה שכתבתי בהתחלה זה חייב להיות הבסיס שלך

באוף סיזן אתה יכול לעשות SS, בעונה עצמה זה לא יהיה חכם,לפחות לא במתכונת הרגילה של SS.
בעונה עצמה אתה יכול לעשות פעמיים SS ולהעלות ב2.5 קילו כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית