הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל לספורט שאלה של חבר

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
רציתי לדעת האם שילוב של טסט אנתת בולדנון ווינסטרול אוראלי הוא שילוב טוב לסייקל מאסה/ספורט

לי אין מושג העתקתי את השאלה לפה
הוא קורא פה מדי פעם
תודה

נערך לאחרונה:
למה להזריק אם זה רק למשחקי ספורט?.. בארץ זה עדין לא מפותח בכלל.. חבל להתחיל עם זה כשזה לא ממש באופן מקצועי.

בעיקרון לבלודנון יש יתרון לאתלטים..

הוא לאתלטים העוסקים בספורט אחר חוץ מכוח או פיתוח גוף, ישימו לב שבולדנון, הוא אחד מהסטרואידים האהובים בשבילהם, עקב שיחרור מוגבר של ה erythropoietin בתוך הכליות. Erythropoietin הוא הורמון אשר ידוע כ EPO ובשימוש כבד בתוך ספורטאי הסיבולת. כי הוא נותן סיגנל לגוף להעלות את ייצור כדוריות דם האדומות(erythrocytes). כדוריות דם האודומות מובילות חמצן אל הגוף, המשמעות היא שיותר קיבולת חמצן יכולה לגרום לתוצאות גבוהות יותר, אשר מושגות בכמויות גדולות של זמן לפני שחומצת החלב נבנית. אשר מוביל לתוצאות של התכווצויות והפוגה בפעילות ברמה כזו. בקיצור, הוא משפר את הסיבולת. אצל מפתחי גוף, תכונה זו אולי מועילה בהדגשת הורידים
.

בקשר לוויני הוא גם מאיץ את תאי הדם האדומים בגוף..

כל סטרואיד מגביר את ייצור כדוריות הדם האדומות ברמה כזאת או אחרת. בולדנון כבר מזמן הוא לא הבחירה המעודפת למי שעוסק בספורט סיבולת אפשר היום כבר להזריק EPO ישירות לא צריך בולדנון בשביל זה.

אני לא יודע באיזה ספורט חבר לך מתעסק אבל אם זה משהו מקצועני או הוא חבר בהתאחדות ספורט יכול להיות שהוא יהיה נתון לבדיקות סמים אקראיות אז אני לא ממליץ לו להכנס לזה. בטח ובטח עם הוא לא עשה סייקל מעולם אני לא הייתי ממליץ על סייקל כזה.

• פותח/ת השרשור
הוא עשה טסט אנטט 500 EW 8 שבועות + אנדרול 20 מ"ג ED לשבועיים ראשונים
הוא רוצה לעשות עוד סייקל בכל מקרה ושואל מה כדאי
הוא רוצה מאסה וכוח ולא להעלות הרבה נוזלים ושומן
(כבר עניתי לו מה שנראה לי הוא לא מקשיב לי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית