הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי של קלן

MORMOR92

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום
התנסיתי פעם קודמתבאפדרין אבל התופעות לוואי שלו הלחיצו אותי אז הפסקתי וחזזרתי להשתמש במינון של יום כן יום לא (25 מ''ג) וזה היה יותר טוב.
עכשיו יש לי 25 כדורים של קלן 20 מ''ג ואני רוצה להתייעץ קצת איך להמנע מתופעות לוואי כי פסיכולוגית אני מאוד לחוץמזה לקחתי כדור ראשון עם קפאין על בטן ריקה היום, ואניכבר כאילו מרגיש את התופעות לוואי אז מי שיכול לייעץ קצת אני אשמח-תודה לעונים.

תופעות הלוואי השכיחות הן רעידות בידיים, חרדה, דפיקות לב, מואצות והולמות ובחילה, הזעה מרובה, כאבי ראש, סחרחורות, היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה, כאב בחזה, התכווצויות שרירים, ולי לפחות היה קשה להירדם בלילה.

http://www.kilogram.co.il/127/clen-קלן-המדריך-השלם/

התכווציות שרירים, חום גוף, רעידות בידיים.
הקלן האחרון שהתנסיתי בו הוא של בלקן, הפעם הראשונה שהתנסתי בו וממש עשה עבודה טובה 😃

ממש חוסר אחריות מצד המשתמש לקחת משהו שאין לו מושג מה באמת הוא עושה.
אתה יודע מה לעשות אם יש לך התכווצויות שזה אחד מהתופעות לוואי הכי שכיחות של הקלן?
מתי לקחת? איך לקחת? מה לעשות אם וכאשר?
אין לך מה להתנסות בדברים האלה אם אין לך מושג איך החומר פועל על הגוף, מה הוא עושה ועד מתי.
מצטער שאני יוצא עלייך ככה, פשוט באמת שאני לא מבין את זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית