הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ייבוש עם משתנים לתחרות

אנאבוליק

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
היי קראתי את ההודעות שנרשמו בפורום לגבי ייבוש לתחרות, ומעניין אותי כיצד מתבצע ייבוש עם משתנים לתחרות?

כמובן לבן אדם שנמצא על אנאבולים.

אשמח לדיון לגבי:
1. האם זה טוב להוריד את כמות המים כבר כמה ימים לפני?
2. שיטות שונות שאתם מבצעים את הייבוש?
3. אימון בזמן ייבוש הגוף? אירובי? אנאירובי?
4. האם אתם לא יוצאים מהבית בזמן הזה?
5. איזה כדורים? פוסיד? תיזודיאזיד? אלדוספירון? כמה למה ואיך?
6. שיטות להעמסה?
5. ייבוש הגוף לא רק לתחרות אלא גם לצילומים בצורה עדינה יותר?

בקיצור דיון מעניין ופורה, חבר'ה תגיבו ברצינות שנוכל ללמוד, פשוט יש המון שיטות... ואל תשכחו שייבוש טוב על גוף שמוכן לתחרות זו הדרך לניצחון...

זה דברים שנלמדים עם טעויות יש שיטות שיעבדו עליך יש שיטות שלא אבל כמו שדני אמר מי שיודע באמת איך להתייבש לא ירשום את זה פה או שפשוט ירשום לך דברים הפוכים עצה שלי מה שאני עשיתי חפרתי על הנושא ולמדתי על כל סוגי השיטות ניסיתי 2 שניהם עבדו עלי אבל העדפתי את הראשונה אז תיקרא ותילמד לבד כי מה שתשיג לבד ותיראה את התוצאה לבד זה יהיה מה שיעבוד על הגןף שלך 😃

---------- התגובה התווספה ב 02:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

אתה לא מיאשדוד מזכיר לי משיהו עם השאלות האלה?

• פותח/ת השרשור
זה דברים שנלמדים עם טעויות יש שיטות שיעבדו עליך יש שיטות שלא אבל כמו שדני אמר מי שיודע באמת איך להתייבש לא ירשום את זה פה או שפשוט ירשום לך דברים הפוכים עצה שלי מה שאני עשיתי חפרתי על הנושא ולמדתי על כל סוגי השיטות ניסיתי 2 שניהם עבדו עלי אבל העדפתי את הראשונה אז תיקרא ותילמד לבד כי מה שתשיג לבד ותיראה את התוצאה לבד זה יהיה מה שיעבוד על הגןף שלך 😃

---------- התגובה התווספה ב 02:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

אתה לא מיאשדוד מזכיר לי משיהו עם השאלות האלה?

לא אחי אני לא מאשדוד... אשמח אבל לקבל מאנשים לינקים לפורומים מחו"ל שרשום לגבי המשתנים הכימיים והשתיית מים וכו'...

ומה עשיתם מזה כבר... סודות ממשלה אפשר לחשוב... כמובן שהייבוש זה אחד הדברים, אבל כל אחד מגיב אחרת, אבל בטוח יש קו מנחה לכולם וכל אחד מתאים זאת לעצמו... אבל כדי להיות אלוף יש עוד מיליון דברים ומי שאלוף אמיתי עוזר לאחרים ולא שומר רק לעצמו זה רק מראה שהוא לא מפחד 😃

---------- התגובה התווספה ב 02:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:56 ----------

קראתי זאת, תודה! זה טיבעי שם, יש משהו על שיטות לתחרות עם משתנים?

הוא ממליץ שם על משתנים ולקחת גליצרין (לפאמפ)
אבל זה לא נראה לי משהו של מתחרה, אלא למישהו שרוצה תוצאה יפה בלי לאנוס את עצמו או למצוא את עצמו בחדר מיון כמו מיטב הבילדרים

• פותח/ת השרשור
תודה מוו...

אבל בכל זאת, זה פורום לסטרואידים וכו'... אז אשמח שאם יש אנשים שיודעים קצת לגבי הכנות עם משתנים, ומבחינת כל שאר הדברים שכרוכים בכך נשמח 😃

דני הפורם הזה נועד לתת תשובות לשאלות , וטיפים מקצועיים וכול עזרה הכי קטנה
היבוש הוא ממש לא סוד מדינה , ומי שעושה מזה סיפור של אסור לספר זה עולה כסף לספר וכו,
אז הוא תופס מעצמו יותר מידיי וזה ממש לא לעניין,
כול אחד והסוד הקטן שלו ,אבל את השיטה בגדול אפשר לספר ולהכוין ענשים ,כי בסופו של יום לא כולם פה בילדרים עם בכלל יש פה ,אז ענשים שרוצים ללמוד בדרך הנכונה ומבקשים יעוץ ,אפשר לייעץ ולעזור להם דווה בארץ זה יתפרש כתרומה קטנה ולפיתוח הידע בקהילת הבילדינג המתפתחת.במקום שהידע בו אפסי למעט מספר מצומצם של ענשים, אפשר ורצוי לעזור

הפורם הנל של הסטרואידים מספיק סובל מליצנים שדופקים את החיים שלהם ,וכנל מספיק סיפורים מזעזעים על הכוונה לקוייה של סטרואידים מענשים "שמבינים" ו"מבילדרים גדולים"

נו, אז מה הסוד הגדול בוא נשמע ונחכים. (בנוסף למה שהביא רן)

איך אפשר להגיע לייבוש טוב מבלי להגיע לבית חולים?

אני מבין שתשובה שלי מיתבקשת פה. אז ככה,דבר הכי מסוכן בעסק הזה זה לא הסטרואידים זה המשתנים(נהוג להכליל אחרי שמישהו נפגע או נפתר),עף אחד לא מת מסטרואידים,ממשתנים מתו מאות או אלפים,כל שנה כמה וכמה מיתחרים מגיעים למיון ליפני הבמה הכוונה היא במקום לעלות וכמה אחרי אם התייבשו,אי ספיקת כליות וכ"ד. תקראו טוב -בטוב מה הסכנות ותפנימו.זה ממש לא סוכריות ,למרות שיש לזה טעם מנטה.
אחד החברי השנה כניראה החליט שהוא ס1ס ו4 אלדוספירון ביומיים זה לא מספיק,אז הוא הוסיף על דעת עצמו כנראה והגיע למיון כאשר רופה מסר לו כי בעוד 4 שעות היה מאבד כליות. נכון להיום האטלת הזה לא מיתחרה יותר.
לסיכום 2 דברים: חייב להיות מספיק חכם ומנוסה בישביל לקחת כמעט כלום בישביל התחרות(קשור למשמעט בריקון נתרן)
אני לא יפרסם שום שיטה -כי זה כרטיס למועדון השיש כוון אחד.

אני מבין שתשובה שלי מיתבקשת פה. אז ככה,דבר הכי מסוכן בעסק הזה זה לא הסטרואידים זה המשתנים(נהוג להכליל אחרי שמישהו נפגע או נפתר),עף אחד לא מת מסטרואידים,ממשתנים מתו מאות או אלפים,כל שנה כמה וכמה מיתחרים מגיעים למיון ליפני הבמה הכוונה היא במקום לעלות וכמה אחרי אם התייבשו,אי ספיקת כליות וכ"ד. תקראו טוב -בטוב מה הסכנות ותפנימו.זה ממש לא סוכריות ,למרות שיש לזה טעם מנטה.
אחד החברי השנה כניראה החליט שהוא ס1ס ו4 אלדוספירון ביומיים זה לא מספיק,אז הוא הוסיף על דעת עצמו כנראה והגיע למיון כאשר רופה מסר לו כי בעוד 4 שעות היה מאבד כליות. נכון להיום האטלת הזה לא מיתחרה יותר.
לסיכום 2 דברים: חייב להיות מספיק חכם ומנוסה בישביל לקחת כמעט כלום בישביל התחרות(קשור למשמעט בריקון נתרן)
אני לא יפרסם שום שיטה -כי זה כרטיס למועדון השיש כוון אחד.

אנטון אתה מדבר במקרה על אלירן?

• פותח/ת השרשור
קלינה אני שמח שאתה משתף אותנו שזה מסוכן, ואני מבין זאת טוב מאוד ואני מקווה שגם אחרים, אבל חשוב להבין שעצם זה שפתחתי את השירשור כאן הוא לתת עיצות וטיפים ואף אחד לא אמר שמה שמישהו רושם כאן בפורום זה המלצת רופא או כתב אלוהים...
אז בכל זאת , אני מבין שאחד החברים שלך ניסה להיות חכם כנגד המערכת ולקח מעבר... אבל זו בחירה של כל אחד, כל אחד יחליט בעצמו אם הוא רוצה ללכת עד הסף או לא.
אותו הדבר לגבי סטרואידים שיכולים להיות מסוכנים אם לא מקשיבים ומזריקים בכמויות מטורפות וכו'...

הנקודה שלי כאן היא , צאו מהסרט של "סודות מלחמה" סה"כ אנשים רוצים לשמוע כיצד אתם מבצעים ייבוש נכון, את הבייסיק, מבחינת שתיית מים, אכילת פחמימות וכו'... אני בטוח שאם תלמדו אחרים הם רק יעריכו אותם יותר והתחום יתפתח יותר...
ובלי קשר עשייה נכונה של ייבוש לאו דווקא אומרת שמישהו ינצח על הבמה, יש הרבה פרמטרים נוספים.

בנוסף, בהרבה פורומים בחו"ל מתייעצים לגבי זה ואנשים עונים, אז למה כאן לא? הרי אנחנו רוצים להתקע ולא להתקדם? אנחנו עדיין רוצים להיות בפור ענק לעומת המתאמנים בחו"ל!

חברים מי שיש לו מושג ומוכן לתרום אני אשמח ואני בטוח שגם אחרים.

נ.ב

כפי שכל דבר שנרשם כאן, זה בגדר המלצה ואצל כל אחד זה משתנה!

כי בישראל כל בילדר שני מכחיש שהוא מזריק בכלל.
וכל אחד חושב שאת הסודות שלו, אחרים לא יודעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית