הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש שותף/פים לאימונים.

haralavan

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
4
49
0
שלום לכולם, אני מחפש שותפים רציניים לאימונים(האבקות,אגרוף קלאסי/תילאנדי, BJJ וגם קצת הגנות מסכינים וכו)
עדיפות גבוהה מאוד לאנשים בעלי ניסיון לפחות במשהו אבל לא חובה, וכמו כן בעלי מוטיבציה לקנות ציוד אם נצטרך. (נניח כפפות אגרוף למי שאין). אני מעדיף חברה לפחות בני 16, בנוגע למשקל זה תלוי, אין גבול עליון, אבל גבול תחתון יש כי תהיה לי בעיה לעבוד עם מישהו קל, אבל גם אנשים יחסית קלים זה בסדר אם חהם זקים. אני 1.90 80-85 ק"ג (משתנה) בן 17 עוד מעט, מאזור בת ים. לכן עדיף אנשים מאזור בת ים/חולון/יפו/ראשלצ/תל אביב(אין לי בעיה לסוע מסביב לאזור) אבל למקומות רחוקים אין לי כוונה לסוע, כך שעדיף אנשים מהאזור/ שמוכנים לבוא לאזור.

כעקרון אם אתם מתאמנים במשהו מסויים ורוצים אולי לנסות משהו אחר זה גם מעולה.

את האימונים חשבתי לקיים בים(בת ים/ראשון/תל אביב) אלא אם כן יש לכם רעיון יותר טוב ,ובזמנים שיתאימו לכם(אני יכול בכל שעה כל עוד אין לי עבודה בזמן הזה) .

התאמנתי בג'ודו הרבה שנים וגם כמה חודשים MMA ושנה שעברה בקיץ גם קצת אימונים כאלה בים(מי שהתאמן איתי שנה שעברה עבר לעיר אחרת) אז ככה שבסיס יש לי בהכל, בנוסף לכך יש לי INSTRUCTIONAL DVDS שנחשבים הכי טובים. (בכל התחומים)

מקווה שתהיה הענות http://images.***/smilies2/boxing.gif (ואולי אפילו תהיה לנו איזה קבוצונת קטנה להעביר בכיף את ימי הקיץ).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עכשיו קיץ, יוצא לי כל פעם לעבוד בזמן אחר, אני יוצא הרבה(ככה שהרבה אימונים באים בזמנים לא טובים) וגם בקיץ הרבה קבוצות מורידות מרמת האימונים, ברור שזה לא ישתווה לאימונים בקבוצה רצינית אבל שוב זה יותר בשביל הכיף, להתנסות בדברים חדשים ולתרגל, נניח מישהו שמתאמן באגרוף ומתעניין גם בMMA והיה רוצה להתנסות בBJJ והאבקות בלי להרשם לקבוצה רצינית, או מישהו שמתאמן ב BJJ בקבוצה והוא היה רוצה לעבוד על זה יותר ולהתאמן על פירוק אנשים מאקדחים לדוגמא.

Dave Grohl במה אתה מתאמן? (מניח שבמשהו לפי התמונה)

איגרוף תאילנדי או איגרוף קלאסי כששתיכם לא כו"כ מנוסים זה דיי בזבוז זמן, אתם תלמדו את עצמכם טכניקה לא נכונה עם מלא חורים, ולתקן טכניקה שגויה לוקח הרבה מאוד זמן.

• פותח/ת השרשור
בסיס יש לי, שוב זה יותר בשביל הכיף וההתנסות בדברים שונים וגם אני מקווה שירצו להתאמן אנשים שיש להם ניסיון במשהו וכל אחד יוכל לתרום, חוץ מזה יותר מידי חורים אני לא חושב שיהיה לנו בכל הנוגע לMMA, בכל הנוגע לאגרוף קלאסי או תילאנדי עם כפפה מלאה יש מצב אם לא יבוא מישהו שהתאמן הרבה זמן(בכל מקרה אני לא חושב שזה יהיה יותר מדי גרוע, ושוב ברור שאני לא מתכנן ללכת להתחרות באגרוף עקב אימונים כאלה), ובכל הנוגע לSTRIKING בשביל MMA, מה שהולך היום בתחרויות מרמה הכי חובבנית לרמה הכי גבוהה (ובמיוחד במשקל כבד) כולם עושים דברים די בסיסיים, בעיקר OVERHAND RIGHT ו LEFT HOOK ומנסים להוריד אחד לשני את הראש כי גם ככה רוב הקרבות נגמרים בהכנעה בדר"כ(או בTKO עקב GORUND N POUND) אז מנסים לעשות את רוב הנזק ליריב לפני הירידה לקרקע ולקבל סיכוי לKO, נניח אתה לא תמצא יותר מדי לוחמים בMMA שעובדים הרבה עם ג'אב או נכנסים פנימה והחוצה. לעומת זאת באגרוף הרבה קרבות(במיוחד בחובבני) נגמרים בניקוד וצריך לפגוע יותר ולהפגע פחות(אפילו אם זה מכות שלא עושות יותר מדי נזק, אך הן מביאות ניקוד) ובMMA המשחק שונה לגמרי. (נניח תצפה בלוחמים כמו IGOR VOVCHANCHYN שנחשב בין הסטרייקרים הכי טובים שהיו בMMA עם אחוז נוקאוטים גבוה מאוד, הסגנון שלו רחוק מאוד מ"סגנון מסורתי של אגרוף". ולעומתו יש את אנדרסון סילבה שכן עובד יותר בסגנון "מסורתי", אבל הרוב לא עובדים ככה, גם המקצוענים ברמה הכי גבוהה )

Anadrolic אתה מתאמן באגרוף?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית