הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קלינה (אנטון), למה הוא אמר עליך ככה?

יוסף המעופף

משתמש מתחיל
136
0
נק' מוניטין:
157
136
0
מה קרה בינכם? הרגלי תרנגולת הזה צריך למצוא את מקומו, הוא פותח על כולם, נמאס ממנו!!!!

1k1nu3wqtn2n.jpg

1k1nu3wqtn2n.jpg

לא יודע על מה הריב, אבל השייפ שאנטון מגיע איתו לתחרויות לא רואה את האשם ממטר, ואני לא אומר את זה מתוך זילזול אלא פשוט מאיך שזה נראה בפועל.

אנטון האם אתה יכול לפרט קצת בעניין של הסיכסוך בין האיגודים? זה תלוי איכשהו באלי האנה לא?

זה מעניין אותי בתור מישהו שמתעניין בתחום.
ואם זה לא משנה לך אז אל תגיב פשוט.

מה קרה בינכם? הרגלי תרנגולת הזה צריך למצוא את מקומו, הוא פותח על כולם, נמאס ממנו!!!!

1k1nu3wqtn2n.jpg

1k1nu3wqtn2n.jpg

אין לי איתו כלום ושטם דבר,בחיים לא התחרנו,לא התאמנו ביחד...שלום -שלום בעבר ב2-3 הזדמנויות. למה הוא מתפצל-לאף אחד אין סיבה מוצדקת.

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

לא יודע על מה הריב, אבל השייפ שאנטון מגיע איתו לתחרויות לא רואה את האשם ממטר, ואני לא אומר את זה מתוך זילזול אלא פשוט מאיך שזה נראה בפועל.

אנ יפעמיים זכיתי בתואר בתחרות אמיתית והוא לא..🙄

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:12 ----------

אנטון האם אתה יכול לפרט קצת בעניין של הסיכסוך בין האיגודים? זה תלוי איכשהו באלי האנה לא?

אין סכסוך. יש איגוד שלנו,הוא יותר טוב וסכנה שמיתחרים יעברו להתחרות תחת NAC מאיב על קיום של איגודים הותיקים. הם אויינים אלינו,אנחנו ממשיכים לפעול ולקדם את התורה בעם.

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:14 ----------

+100500

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:14 ----------

מזה משנה לכם ..

+100500

---------- התגובה התווספה ב 23:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:15 ----------

זה מעניין אותי בתור מישהו שמתעניין בתחום.
ואם זה לא משנה לך אז אל תגיב פשוט.

איך זה יכול להיות קשור לתחום-אתה לא רואה שזה אישי???

התכוונתי אישית לשאלה ששאלתי שנוגעת לאיגודים השונים.

דברים כאלה פשוט מורידים את הרמה של הבודיבילדינג בארץ.
מבחוץ נראה שמה שהולך שם זה גנון שמתנהל ע"י האיגודים שמשחקים את תפקיד הגננות.
ואח"כ מתפלאים למה לא מקבלים פה קרדיט על התחום.
אני מקווה שNAC יתחילו פה משהו חדש וינקו את הזבל שNABBA ו IFBB השאירו

דברים כאלה פשוט מורידים את הרמה של הבודיבילדינג בארץ.
מבחוץ נראה שמה שהולך שם זה גנון שמתנהל ע"י האיגודים שמשחקים את תפקיד הגננות.
ואח"כ מתפלאים למה לא מקבלים פה קרדיט על התחום.
אני מקווה שNAC יתחילו פה משהו חדש וינקו את הזבל שNABBA ו IFBB השאירו
לא הבנתי.זה לא קשור לאיגודים זה נגטיב שלו איתי נגד כל העולם. וזה שאני מזכיר האיגוד מאוד מכתיב לי צורה שאני יכול לענות לי,זה לחץ "מלמעלה" בטענה שאני כן מייצג. אם לא שמת לב,אני עונה לעניין ולא יורד לרמה.
מי זה האשם הזה?
פה יש שתי גרסאות-אחד זה מה שהוא חושב שהוא ,השני זה מה שהוא בפועל

נערך לאחרונה:
שום סכסוך ושום נעליים.
הרבה אנשים טובים, מוכשרים מוערכים ואמיצים עשו צעד קדימה לכיוון איגוד nac ישראל.
אמנון גאון מ-nabba ואשר פריג' מifbb לא אוהבים את זה ופנו לאלי האנה שממרום מקום מחבואו באוקראינה כתב מכתב שיורד לרמות מאוד נמוכות ובזה לא אפרט יותר.
שני האיגודים "הרשמיים" מפסידים הרבה חסויות ומענקים כאן בארץ וזה מה שמעניין אותם באמת ולא לקדם את הענף כמו שהם אומרים ולא מתכוונים.
מה שסטס הצליח לעשות מ-2009 בכיוון קידום הענף והמודעות (כמובן וביחד עם אחרים טובים ומוערכים) אמנון גאון לא הצליח ולא יצליח גם בעוד 20 שנה והכל בגלל הקרבה ודוגמא אישית שאין לו!!!
אשר פריג' הוא כבר סוס עייף (למרות שאישית אני מאוד מעריך את פועלו בעבר) אבל חוץ מלארגן תחרויות במתנסים או באיזה גינה ציבורית לא הולך לו הרבה.
האשם גם נכנס בעבר בסטס בעקבות הפרישה מnabba ובכלל כל פעם שהשתן עולה לו לראש הוא מחפש במי להיכנס כדי לחזור לתודעה.

סתם פלצן כל השנה שמן עם כרס בירה שמחפש פירסום וצומת לב..

הבנתי שאתם לא בדיוק מחבבים אותו, אבל עדיין לא הבנתי מי הוא, פרט לכך שהוא כנראה מתחרה.

הבנתי שאתם לא בדיוק מחבבים אותו, אבל עדיין לא הבנתי מי הוא, פרט לכך שהוא כנראה מתחרה.

הבחור מר צפון ומר דרום 2009 תחרויות שהוא התחרה נגד עצמו בקטגוריה
ומום שלישי באי אף ביבי במשקל כבד וגם שם חוץ ממישל אין יותר מידי כבד

התחרה נגד עצמו? לפחות סיים ראשון? 😃

Back
למעלה תחתית