הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pink magic

• פותח/ת השרשור roy11
  • פורסם בתאריך

roy11

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
מישהו יודע איך לקחת את התוסף הזה.
כתוב לקחת 3 פעמיים ביום עם הארוחות 2 כדורים כל פעם
ובימי אימון לקחת עוד 2 חצי שעה לפני עם האוכל
ויום אחד מנוחה.
השאלה אם זה נכון לקחת את זה ככה?
ואם אפשר לקחת עם הpink magic את הoxyelite?

does pink magic go with pink wallet?

ובנימה יותר רצינית, בזבזת כרגע 60+ דולר על פלסבו.
אלו המרכיבים שמוזכרים שם
Massularia Acuminate (Stem)
**Nelumbo Nucifera (Seeds And Leaves)
**Rhamnus Nakaharai (Stem)

שורשים וזרעים ב 60 דולר זה דיל גרוע.

בזמנן אנטון אמר שזה אחלה תוסף ,בכול מקרה החומרים האלה מגיבים על כול אחד אחרת
וגם עם תרגיש משהוא זה יהיה בוסט זמני שיעבור מהר, בסך הכול בזבוז של כסף יקר
בקטגוריה הזאת אני ממליץ על, גק\נו אקספלוד

מחחזק.השתמשתי בתקופה של 4 חודשים ללא סטרואידים- ואהבתי את התוצאות. סיימתי 2 חבילות

אנטון
ניסית המון פורמולות ושורפי שומנים ואתה ממש אהבת את רובם. אתה רוצה להגיד לי שהמוצרים הסטנדרטיים האלה משפיעים עליך טוב גם עם שימוש בסטרואידים? מסקרן אותי איך זה משתלב מבחינת התחושות כי הרי סטרואידים הם הדבר הכי חזק שיכול להיות מבחינת תוצאות והמוצרים הסטנדרטיים האחרים אם משחק ילדים לעומתם בתוצאות. תקן אותי אם אני טועה.

הכוונה של אנטון ורבים אחרים שמשתמשים בתוספי מזון ופורמולות שונות למיניהם היא שזה הדבר הכי קרוב לסט,
לא חסר הרבה אבולוציות של סטרואידים בפורמולות (נכון לפעם)היו הרבה פורמולות עם נגיעות של חומרים חזקים על בסיס סטרואידים למרות שמיום ליום הם מוצעות מחוץ למכירה באתרים מרכזיים כמו בודיבילדינג וכו וכיום כבר כמעט לא קימות
אני אומר הכול על דעתי כמובן ,אולי אנטון יחזק

אנטון
ניסית המון פורמולות ושורפי שומנים ואתה ממש אהבת את רובם. אתה רוצה להגיד לי שהמוצרים הסטנדרטיים האלה משפיעים עליך טוב גם עם שימוש בסטרואידים? מסקרן אותי איך זה משתלב מבחינת התחושות כי הרי סטרואידים הם הדבר הכי חזק שיכול להיות מבחינת תוצאות והמוצרים הסטנדרטיים האחרים אם משחק ילדים לעומתם בתוצאות. תקן אותי אם אני טועה.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=311752&postcount=9

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:30 ----------

כל הקטע של שימוש במגוון תוספים זה הנחה שאפשר להגיע לתוצאות מירביות ע"י SMART SUPPLYMENTATION ,רבים יגידו שזה לא קיים,שזה מסחרה,אני נסיתי והשתכנתי שזה עובד עלי ועל חברים שמתאמנים תחתיי.

המטרה של פינק מגיק היא לא חיטוב זה יותר לכיוון של פורמולת כוח כמו גק או נו אקספלוד וכו
האוקסיליט היא למטרת חיטוב
שילוב של שניהם ביחד,הייתי ממליץ בנפרד לא לערבב

הפינק מג'יק נשמע כמו מוצר שמבטיח המון ובגלל זה מחירו מופקע
מביקורות שקראתי של המון אנשים בחו"ל , חבל על הכסף , בואו נגיד שרמות הטסטוסטרון שלכם יעלו ב 15 אחוז
סבבה , אבל ביחס עלות תועלת לא משתלם בכלל
רוצים לנסות דברים בסגנון ולשמור על הכיס
תנסו טריבולוס אם כבר

הפינק מג'יק נשמע כמו מוצר שמבטיח המון ובגלל זה מחירו מופקע
מביקורות שקראתי של המון אנשים בחו"ל , חבל על הכסף , בואו נגיד שרמות הטסטוסטרון שלכם יעלו ב 15 אחוז
סבבה , אבל ביחס עלות תועלת לא משתלם בכלל
רוצים לנסות דברים בסגנון ולשמור על הכיס
תנסו טריבולוס אם כבר
לטריבולוס אין כל השפעה על הטסט, וזה הדבר האחרון שהייתי ממליץ למטרה כזאת.

טריבולוס-הכזבה היכ גדולה עוד בהיותי טבעי...ולקחתי טריבסטאן מקורי ,בולגרי...

למה אכזבה? זה עושה אחלה חצ'קונים!

כי הייתי במצב שהרבה חברים מפה נמצאים בו היום- שחיף מת ,מתאמן שנה וחצי ולא מצליח לעלות גרם,אבל טבעי. ובחיפוש אחרי משהו טבעי שיעשה את החלום.... היית יבבולגריה,קניתי 200$ של חרה הזה...תוצאות=0

אם היית קורא מחקר אחד או שניים היית חוסך 200 דולר והרבה חצ'קונים 😛

רוב מוצרי הטסטוסתרון בוסטרס כמו הפינק מגיק והטריבולוס וכו מבטיחים הרבה כולל העלאת החשק המיני
בתכלס כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית