הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ yohimbine

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
ליהומובין אופן השימוש אני קם בבוקר על בטן ריקה לוקח יוהומבין אני רוצה להתחיל מ5מ"ג שבוע ככה ואז 10מ"ג עם 100 מ"ג קפאין לא מסתדר עם 200 45דק' אירובי אחרי שאני מסיים אני יכול לשתות את השייק או לאכול רגיל ישר כשאני מסיים אני יכול לשתות את השייק או שכשאני מסיים את האירובי לחקות שעה ואז לשתות אני שוקל 74 לא רוצה לעבור את ה10 מ"ג.

---------- התגובה התווספה ב 21:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:01 ----------

אני יעשה את הפרוטוקול 1 פשוט עם אני לוקח על בטן ריקה בבוקר וכשאני מסיים את האירובי אני יכול לשתות את השייק או לחקות שעה אפילו שקמתי בבוקר והלכתי לעשות אירובי על בטן ריקה?

לפי המשקל שלך אתה צריך לקחת 7 כדורים שזה 18 מ"ג
אתה מתכוון לעשות פרוטוקלים?כמה אחוז שומן אתה? בעקרון אתה צריך להיות בצום של 4 שעות מרגע
לקיחת הכדור

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע אבל אני רוצה בבוקר אני לוקח על בטן ריקה ישר שאני קם מהשינה לוקח יוהומבין יש לי של 5מ"ג עם קפאין 100 מ"ג אני רוצה להתחיל עם 5 ולהגיע בשבוע השני ל10 כי קראתי בויקפדי שעם צורכים בכמות גדולה יכול להיות תפעות לוואי כמו כאבי ראש וכו פשוט אני פעם לקחתי יוהומובין 15 מ"ג או 20 אני לא זוכר לקחתי חודש ככה נראה לי אחרי חודש ומשהו לא יודע למה הייתי גם בזמן הצבא היו לי כאבי ראש מטורפים אני לא רוצה לחזור להרגשה כזאת עוד פעם אגב אני 9-8 א.ש תמבין אחי אני רוצה להוריד ל7 ככה 6.5 ככה נראה אהה והיתי אז על אחוז שומן גבוה

---------- התגובה התווספה ב 21:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:34 ----------

ואני יודע שצריך להיות בצום 3-4 שעות אחרי הארוחה אחרונה ואחרי האירובי אני מחכה שעה ואז אוכל וזה במהלך היום עם אני רוצה לקחת יוהומבין

---------- התגובה התווספה ב 21:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:37 ----------

ופה מדובר בבוקר על בטן ריקה אני לוקח את היהומבין עושה אירובי. מחכה גם שעה לפני שאני אוכל נכון או לא חייב פשוט מסיים את האירובי ויכול לשתות את השייק ישר או לחקות שעה?

דיברו כאן על זה המון.
ההמלצה היא לקחת על בטן ריקה(4 שעות לא לאכול כלום לפני הנטילה),ולאכול 4 שעות אחרי הנטילה.

מה שאומר:
קמת ב-6 בבוקר ולקחת יהומבין על בטן ריקה,עשית אירובי אפילו עד 8 נניח מומלץ לאכול רק ב-10.

• פותח/ת השרשור
בבוקר לוקח את היומובין מחכה שעה הולך לעושות אירובי מסיים אירובי ואחרי 2-3 אני רק יכול לאכול או לשתות את השייק שלי נכון? ועם אני רוצה במהלך היום אז אני צריך להיות בצום של 3-4 שעות וכשאני מסיים את האירובי גם בערך 2-3 רק אחר כך לאכול אני מעדיף בבוקר כי אני יוכל להיתמן בערב

גאד......

4 שעות לא אוכל======>יהומבין========>4 שעות לא אוכל

יותר ברור מזה?

חלק ממליצים אחרי האירובי לקחת חצי סקופ חלבון למנוע פירוק שריר

לא צריך לאהוב אותי,צריך הבנה בסיסית!

תרכז את השאלות שלך באשכול אחד. יש לך כרגע 5-6 אשכולות פתוחים בדף הראשון ביומיים האחרונים. בנוסף תריץ חיפוש בפורום (כפתור למעלה "חיפוש") כל מה ששאלת כבר דנו עליו עשרות אם לא מאות פעמים בפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית