הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחלת לג פרטס

eranfitness

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
154
97
0
חברים יקרים !
אשמח מאוד לקבל תגובות אם חלילה אתם או מישהו שאתם מכירים חלה בילדות במחלת הפרטס.
הבת שלי מאושפזת כעת באיכילוב עם המחלה הארורה הזאת
המחלה נקראת בלועזית : legg clave perthes וגורמת לנמק במפרק הירך , צליעה וכאבים חזקים .
אשמח לשמוע תגובות כדי לדעת מה מצפה לנו.

שיהיה לה רק רפואה שלמה ובריאות מקווה שישנם טיפולים בשביל המחלה של בתך.

אני מדבר פה לא מפרטים של 100% אלא מזכרון, לבן דוד שלי הקטן היה את זה בגיל 8 בערך.. אני חושב שכל העסק נמשך בערך שנה וקצת וכלל 2 ניתוחים. כשאני זוכר שאחרי הניתוח השני הוא הלך עם הליכון כזה והיה אסור לו לדרוך על הרגל במשך כמה חודשים. כל הסיפור הזה נגמר לפני שנה+ וכיום הוא הולך רגיל לגמרי וגם הצלקת ברגל שלו ממש קטנה, בקושי שמים לב.

ממליץ לך ללכת לרופא פרטי מומחה ולא להכנס לבלאגן רפואת החינם הזאת (במיוחד באורטופדיה שזה תחום יחסית רקוב ובמידה ויש לך כסף). בכל זאת, זאת הבת שלך.
החלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על איחולי ההחלמה.
הבת שלי אמנם מאושפזת באיכילוב אבל מטופלת באופן פרטי ע"י פרופ' וינטרוב שהוא נחשב בתחום.

קודם כל שהבת שלך תיהיה בריאה, אני אישית לא מכיר את הסיפטומים של המחלה, מה שכן שלא תעז ללכת לרופאת חינם, או לפחות לרופא שאתה יודע שהוא אורטופד טוב, אני עבדתי בבית חולים ממשלתי(היום למעשה היה היום האחרון שלי בגלל נסיעה לחול), והאורטופדים שם, רובם לפחות על הפנים...

בקיצור או שפרטי או שתברר מי מטפל בך והאם הוא טוב... אל תסמוך על כל רופא.

אני מכיר את פרופ' וינטרוב. הוא טיפל בי באוסטובלסטומה. הוא מאוד מקצועי ונחמד ככה שאין לך מה לדאוג.

רפואה שלמה לבת שלך...

אגב, איפה אתה גר בעמק חפר? כי אני גר ממש ליד אביחיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית