הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת סייקל 3, מסה

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אוקי אז בקרוב אני רוצה להיכנס לסייקל מסה 2.
סוסטנון 750 MG לשבוע.
דקה 600 MG לשבוע.
דיבול 40 MG למשך 4 שבועות, שבועיים OFF בלי אוראלי-לקראת ה-4 שבועות האחרונים אני משלב 50 מ"ג ווינסטרול ליום עד סוף הסייקל.
HCG מתחילת השבוע ה-3 לסייקל ועד השבוע האחרון 500UI לשבוע.
משך כל הסייקל 10 שבועות.

PCT
לא מעוניין לעשות, עושה גשר 3 שבועות ואז מיד אחר כך נכנס לעוד סייקל... דעות?

נערך לאחרונה:
דעתי האישית:
דקה בעל אסתר ארוך ותצטרך לקחת אותו יותר מ10 שבועות
שני אוראליים בסייקל אחד לדעתי כבד ומיותר
מה שאני מציע : במקום שני סייקלים לעשות סייקל אחד של 15 שבועות ככה גם תוציא מהדקה את המיטב
דיבול להעיף, להתחיל במקומו וינסטרול.
אתה תתנפח כמו בלון עם הטסט דקה והדיבול ועוד במינונים כאלה אבל זה החלטה שלך בקיצר אני הייתי עושה תסייקל הבא:

סוסטנון 500 מ"ג עד שבוע 10 ומשבוע 10 לעלות ל750 מ"ג
דקה להתחיל ולגמור על 400 מ"ג
50 מג וויסטרול ל 5 שבועות ראשונים
כמובן כוריגון למשך כל הסייקל

אתה על סייקל שני אין טעם להפריז במינונים

בנדה אני עשיתי פעם את הסייקל שרשמתה והתנפחתי כל כך שלקח לי הרבה זמן להוריד את כל מה שהעלתי הוינסטרול בסוף לא יתן לך כלום ואין טעם לשלב אותו אם דקה

• פותח/ת השרשור
נו אז מה רע בזה שגדלת ?... אלה אם עלית מלא שומן אז התזונה שלך היית לקויה...
וויני יתן פוש נוסף בכוח לקראת סוף הסייקל,ויעזור להיפטר מהנוזלים קצת..

עידן,
לא מפריע לי לעלות בנוזלים,זה יצא אחרי הסייקל אני לא דואג..

תודה על עצות חבר'ה...

וואו אחי אתה לא אוהב להקשיב הא. הייתי עכשיו הסייקל אתה לא מספיק להתאושש וכבר נכנס לעוד סייקל. חשבתי שאתה מאלה שלא עושים שטויות. ועוד אתה הולך לשלב 600מג דקה. אתה תהיה מושבת כל כך חזק שיקח לך חודשים להאושש גם עם PCT אגרסיבי. שאלת אותי מה אני חושב שכדאי לך לעשות אני רואה שההחלטה שלך אחרת לגמרי אני מקווה שמי שמייעץ לך יודע מה הוא עושה בסך הכל מדובר בבריאות שלך שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
וואו אחי אתה לא אוהב להקשיב הא. הייתי עכשיו הסייקל אתה לא מספיק להתאושש וכבר נכנס לעוד סייקל. חשבתי שאתה מאלה שלא עושים שטויות. ועוד אתה הולך לשלב 600מג דקה. אתה תהיה מושבת כל כך חזק שיקח לך חודשים להאושש גם עם PCT אגרסיבי. שאלת אותי מה אני חושב שכדאי לך לעשות אני רואה שההחלטה שלך אחרת לגמרי אני מקווה שמי שמייעץ לך יודע מה הוא עושה בסך הכל מדובר בבריאות שלך שיהיה לך בהצלחה.

גבר אני מתכוון עוד חודשיים רק להיכנס.. ככה שזה יוצא 3 חודשי ניקוי.
יש עוד מלא זמן, וזה יקרה כמובן אחרי שהגוף יתאושש לגמרי אחרי בדיקות דם והכל..

בנוסף אני אשמח לשמוע את דעתך על הסייקל, אם יש משהו לשנות או להוסיף..

הבנתי עם זה המצב (רק תוודא שהבדיקות דם שלך תקינות) אז סבבה. אני לא אוהב דקה. אני חושב שהוא משבית אותך חזק מדי לעומת התוצאות שהוא נותן. אני הייתי מוותר על הדיבול. אם אתה רוצה קיק לסייקל אני מאוד אוהב 100מג סוספנשין שעה לפני האימון יעיף אותך לירח. ובלי הרעילות של דיבול. ווני סבבה אבל עדיף בזריקות 50מג כל יום. אני הייתי מריץ HCG מהשבוע הראשון. עד לשבוע לפני ה PCT.

עדי קראתי שיש כלאה שעושים קיק HCG בסוף הסייקל לפני הPCT גם אם הם מריצים HCG במלהך כל הסייקל
נניח 3 זריקות של 500IU שבוע לפני ה PCT שבוע בלי כלום ואז PCT
מה אתה אומר ?

לא הבנתי למה אתה מתכוון. עם הכוונה היא בן אדם שלוקח במהלך הסייקל 500 יחידות ואז בשבוע שלפני ה PCT לוקח 3 פעמים 500 יחידות. אז אני לא רואה בזה שום יתרון. עצם הלקיחה של HCG במהלך הסייקל תמנע אטרופיה של האשכים. אני לא רואה שום יתרון בלעשות את "העמסה" הזאת של HCG זה לא תורם בכלום. לא צריך לסבך את הדברים צריך לשמור עליהם פשוטים ובלי שטויות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי עם זה המצב (רק תוודא שהבדיקות דם שלך תקינות) אז סבבה. אני לא אוהב דקה. אני חושב שהוא משבית אותך חזק מדי לעומת התוצאות שהוא נותן. אני הייתי מוותר על הדיבול. אם אתה רוצה קיק לסייקל אני מאוד אוהב 100מג סוספנשין שעה לפני האימון יעיף אותך לירח. ובלי הרעילות של דיבול. ווני סבבה אבל עדיף בזריקות 50מג כל יום. אני הייתי מריץ HCG מהשבוע הראשון. עד לשבוע לפני ה PCT.

אוקי ולמשך כמה זמן להריץ סוספנשין ?..

6 שבועות יכול להיות יעיל. אני בדרך כלל מפסיק לראות תזוזה על המשקל(משקל איכותי) אחרי 8-9 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית