הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הזכות לדיור

לכלכלן/סוציולוג.... תמשיך עם עוד כמה מקצועות אין יכולת חיזוי
הוא לא יכול לקבל נתונים ולחזות בדיוק סביר

מתמטיקאי/פיזיקאי/כימאי... כן יכול

אני לא מזלזל באף מדע אבל זו אחת הסיבות שאלכס כן לדעתי
אם המדע שלך לא יכול לחזות אז הוא לא שמיש והוא בבל"ת לטענתו

האמת אני מבין אותם, שלוקחים לי 60% מיסים (עקיפים או ישירים), באמת יש לי זכות לדיור ולעוד הרבה דברים אחרים.

לכלכלן/סוציולוג.... תמשיך עם עוד כמה מקצועות אין יכולת חיזוי
הוא לא יכול לקבל נתונים ולחזות בדיוק סביר

מתמטיקאי/פיזיקאי/כימאי... כן יכול

אני לא מזלזל באף מדע אבל זו אחת הסיבות שאלכס כן לדעתי
אם המדע שלך לא יכול לחזות אז הוא לא שמיש והוא בבל"ת לטענתו

אבל מתמטיקה לא מוגדרת כמדע, למרות שהיא תורמת למדע.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mathematics

(רד עד למטה).

מתמטיקה באמת לא קשורה ל scientific method. מתמטיקה זה כלי שמשמש מדעים.

יש להם איפה לגור, הם פשוט צריכים להוציא את האף מעבר לשדרות רוטשילד.

זה סתם דמגוגיה, האנשים הללו רוצים לגור בתל אביב הם רובם אם לא כולם אנשים עובדים.
ישראל היא מדינה מוזרה שבה האנשים החזקים עושים מה שהם רוצים(ראה מקרי התספורת בשוק ההון), ובה המעמד השכיר משלם מיסים ונעשק.

זה סתם דמגוגיה, האנשים הללו רוצים לגור בתל אביב הם רובם אם לא כולם אנשים עובדים.
ישראל היא מדינה מוזרה שבה האנשים החזקים עושים מה שהם רוצים(ראה מקרי התספורת בשוק ההון), ובה המעמד השכיר משלם מיסים ונעשק.

אני מסכים שאיתך שעושקים את מעמד הביניים, אבל אני בטוח שאותם סטודנטים יכולים ללכת לגור במרחק נסיעה של חצי שעה ברכבת\אוטובוס ולמצוא דירה במחירים שיוכלו לעמוד בה. להגיד שמחירי הדירות יקרים באחד הרחובות המרכזיים בתל אביב זה דמגוגיה.

הבאת בעצמך לינק לוויקיפדיה ואמרת שהיא לא מוגדרת כמדע.

אפשר לשים מתמטיקה ופילוסופיה באותה קטגוריה, אז אם תגיד מה זה פילוסופיה נדע גם מה זה מתמטיקה.

אני מסכים שאיתך שעושקים את מעמד הביניים, אבל אני בטוח שאותם סטודנטים יכולים ללכת לגור במרחק נסיעה של חצי שעה ברכבת\אוטובוס ולמצוא דירה במחירים שיוכלו לעמוד בה. להגיד שמחירי הדירות יקרים באחד הרחובות המרכזיים בתל אביב זה דמגוגיה.

מתי פעם אחרונה בדקת את מחירי הדירות בארץ?

למה אתה חושב שפילוסופיה נמצאת באותה קטגוריה? פעם אחרונה שבדקתי, אתה היית בצד הנכון של האוניברסיטה.
חוצמזה, מאחר שמתמטיקה היא דיסציפלינה שעומדת בפני עצמה, אני מניח שאפשר להגדיר אותה בלי להשתמש בהגדרות אחרות. אז מה זה מתמטיקה אם לא science?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית