הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים ממריצים

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
שאלה שדי מעניינת אותי-
איזה חומר נחשב להכי ממריץ (לא כולל סטרואידים), זאת אומרת שהכי עוזר מבחינה אירובית ואנאירובית ולא לשריפת שומן ??

אתה שואל כמה דברים שונים.
הכי ממריצים? קריסטל מת' וקוק. הכי עוזר בפעילות אירובית? קפאין.
אנאירובית? פה כבר פחות יש דברים מבוססים שבאמת עוזרים משמעותית, אבל משתמשים במה שנותן גירוי לCNS ושחרור קטכולמינים (מת', קוק, אפדרין, קלן,...)

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שאפדרין וקלן יכולים לעזור לי במסה ?
יש אנשים שנתפסים באולימפיאדות עם שימוש בממריצים. אני לא מכיר אחד שניתפס עם קוק/מת' וכו', אלא יותר בחומרים כמו אפדרין.
אז השאלה שלי היא איזה ממריצים באמת יכולים לעזור לי באופן משמעותי אם יש לי למשל תחרות ריצה מחר ?

לא, איך הסקת את זה? יש הבדל בין השפעה אקוטית להשפעה כרונית. ולא אמרתי שזה יעזור לך באנאירובי, אמרתי שאלו הדברים שהשתמשו\משתמשים בהם.

זה תלוי איזו ריצה.

• פותח/ת השרשור
אבל שוב, אדרנלין זה הורמון, משמע סטירואידים.
אני מדבר למשל על ספרינטים, ריצות של 2000, תיזוזים וכו'.
מה יכול לעזור פה?

אבל שוב, אדרנלין זה הורמון, משמע סטירואידים.
אני מדבר למשל על ספרינטים, ריצות של 2000, תיזוזים וכו'.
מה יכול לעזור פה?

רק שתדע זה שאדרנלין זה הורמון לא אומר שזה סטרואיד. אדרנלין זה לא סטרואיד ההגדרה לסטרואידים
היא הורמון שומני אשר נוצר מכולסטרול. עד כמה שבדקתי אדרנלין לא נופל בקטרוגיה הזאת.

• פותח/ת השרשור
לוליק ניסה וטעה במינון..היו קטעים...

חחח אני אשאל אותו על זה נסתלבט עליו קצת 🤡

רק שתדע זה שאדרנלין זה הורמון לא אומר שזה סטרואיד. אדרנלין זה לא סטרואיד ההגדרה לסטרואידים
היא הורמון שומני אשר נוצר מכולסטרול. עד כמה שבדקתי אדרנלין לא נופל בקטרוגיה הזאת.

לקחת שוט של אדרנלין לפני תחרות או יום עצים לא נראה לי כזה פרקטי, לא ככה ?

אדרנלין מגרה מאוד חזק של ה CNS והיכולת לגייס יחידות מוטוריות עולה משמעותית כמו גם הפוקוס והריכוז.
זה כמובן הפשטה של מה ההורמון עושה יש לו עוד מלא השפעות משניות על הפרשה של הורמונים נוספים.

קלן אפדריו וכו יתנו לך השפעה מינורית לא סתם אדרנלין מפעיל את רפלקס ה flight or fight שמאפשר לך לבצע דברים שהם מעל ליכולת הבסיסת שלך לזמן קצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית