הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים ממריצים

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
שאלה שדי מעניינת אותי-
איזה חומר נחשב להכי ממריץ (לא כולל סטרואידים), זאת אומרת שהכי עוזר מבחינה אירובית ואנאירובית ולא לשריפת שומן ??

זה לא נעים להכנס להיפו שלא לומר גם מסוכן מאוד.

עזוב היפו,קומה זה המקום לבקר.
תחשוב תמונה- סחבק יושב באותו עם טיפות זעה בגודל של תות ,אין כח להתקשר,אין כח לפתוח את הדלת ומטר מול האוטו עובר שליח פיצה עם שתי מגשים וקולה קרה-מזיעה... ואין כח לפתוח את הפה....בום חושך..😣 :nono:

15 כדורי אקמול. בשבילי.

שיטחי,רדוד ,לא יצירתי .

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:17 ----------

איך ההרגשה אחרי שקיבלת את הזריקה ? מה אתה מרגיש ? ותוך כמה זמן ?

היפו ראשון חסמתי עם אמינו וגיינר אחרי 10 דקות,רבע שעה,באתי הבית,הכלתי כמו שצריך. הגל השני הגיע שלוש שעות אחרי שזה לא היה צפוי באמצע הנהיגה,שמתי לב שאני מזיע זעה קרה ופנסי רחוב כבים..שדה ראיה מצתמצם...הגעתי לחניה של סורוקה והספקתי להתקשר לאישתי להגיד לה שאני צונח וזהו...דקה אחרי זה ראיתי את שליח פיצה,אחרי זה נרדמתי

שיטחי,רדוד ,לא יצירתי .

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:17 ----------

היפו ראשון חסמתי עם אמינו וגיינר אחרי 10 דקות,רבע שעה,באתי הבית,הכלתי כמו שצריך. הגל השני הגיע שלוש שעות אחרי שזה לא היה צפוי באמצע הנהיגה,שמתי לב שאני מזיע זעה קרה ופנסי רחוב כבים..שדה ראיה מצתמצם...הגעתי לחניה של סורוקה והספקתי להתקשר לאישתי להגיד לה שאני צונח וזהו...דקה אחרי זה ראיתי את שליח פיצה,אחרי זה נרדמתי

על כמה יחידות אינסולין זה קרה?

לא שוברים מחסום כזה בעזרת עוד סטרואידים?
אני לא ציני ולא בא לצחוק על אף אחד למי שחושב ככה.

אינסולין זה אחד ההורמונים הכי אנבולים שיש. בשילוב עם חומרים התוצאות צריכות להיות טובות מאוד. למרות שאני חייב להודות שאין לי ניסיון עם אניסולין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית