הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית מחשב חדש

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
נשרף לי המחשב הקודם, ועלות התיקון היא כמה מאות שקלים (בערך שווי המחשב) ככה שלא שווה לתקן אלא לקנות חדש.
אשמח לשמוע המלצות לחנויות באזור השרון לקניית מחשב חדש.
חשבתי על Ivory/ksp אבל הבנתי שיש עוד כמה חנויות טובות, אשמח אם תעירו את עיניי.
תודה.

יש לך כבר מפרט?
ד"א תתרחק מחנויות כמו IVORY\KSP, יש הרבה אנשים שמקבלים חלקים שאחרים החזירו והרבה בעיות עם האחריות.
ממליץ על החנות TMS 😃

אייבורי זבל לכל אלה שבאים וקונים מחשב קומפלט,הם פשוט דוחפים שם חלקים מסריחים ולוקחים בחשבון שללקוח הממוצע אין מושג במחשבים וזאת הסיבה שהוא קונה את זה.

לעומת זאת אני תמיד ידעתי מה בדיוק הייתי צריך ובאתי אליהם לקנות חלקים ספציפיים!
תמיד קיבלתי את הכל כמו שצריך במחירים הכי זולים בשוק בלי שום בעיות!

בקיצור אייבורי מצויינים אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך!

תקנה לפטופ וזהו. שיזדיינו אייבורי/KSP.

אני קניתי את המחשב שלי מRSM
מומלצים

ומפרט אתה יכול לבקש בHWZONE

• פותח/ת השרשור
יש לכם הצעות למחשב נייח עד 1000 שקל (בלי מסך מקלדת ושטויות, רק מחשב) לשימוש ממוצע?

אני צריך 2 מחשבים, עד 1000 ש"ח כל אחד (אפשרות לסטיות קלות רק אם זה שווה את זה)
מחשב אחד יהיה מחובר למסך טלויזיה ב-DVI ל-HDMI שכבר יש לי
ואחד יהיה מחובר למסך LCD רגיל (לא HD) ב-DVI ל-DVI

נערך לאחרונה:
אם אתה רוצה מפרט תפנה לHWZONE, זאת העזרה הכי טוב שתוכל לקבל 😃

אנשים צריכים לצאת מהסרט הזה שיש בישראל תודעת שירות \ שירות לקוחות אמיתי. מושג שלא קיים בארצנו ואל תסתמכו עליו.

אנשים צריכים לצאת מהסרט הזה שיש בישראל תודעת שירות \ שירות לקוחות אמיתי. מושג שלא קיים בארצנו ואל תסתמכו עליו.
זה לא שאין, זו פשוט צורה שונה של שירות לקוחות ומי שלא מכיר את השירות לקוחות מעבר לים, חושב שזה רגיל לחלוטין וככה שירות לקוחות אמור להראות.
אחרי שנתיים בארה"ב, כשאני מתקשר לפעמים לארץ ואני צריך משהו וחווה את השירות הלקוחות הישראלי, אני מרגיש מוזר מאוד, למרות שחייתי בארץ 20 שנה ואפילו אפשר לומר שעבדתי בסוג של שירות לקוחות.
רפובליקת בננות, לא משנה איך תסתכל על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית