מכירה מכירת פלטות אולימפיות IVANKO

GOLABALL

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
130
100
0
attachwallacoil.jpg

16009813.jpg

מכירת פלטות אולימפיות IVANKO צבועות בצביעה באבקה אלקטרוסטאטית בתנור.

45 פאונד (20.4 ק"ג) – 40 יחידות

35 פאונד – 2 יחידות

25 פאונד – 8 יחידות

10 פאונד – 8 יחידות

5 פאונד – 8 יחידות

2.5 פאונד – 8 יחידות

מחיר 10 פר קילו.

יצירת קשר:
רז 0548828208
[email protected]

http://www.facebook.com/media/set/?s...00001222283688

• פותח/ת השרשור
אין לי גבר מכרתי..

• פותח/ת השרשור
בחנות זה עולה משהו כמו 400 שקל למוט אולימפי 2.20, אם אתה צריך צלחות אצלי זה הרבה יותר זול מבחנות..

חבוב לא רק שפתחת משתמש כפול אתה גם הספמת ביום אחד 10 הודעות כדי שתוכל לפרסם כאן את המוצרים שלך 🚫❌❓

ספאם בקטע רע עוד!
"בהצלחה במכירה אחי\גבר"

אולי תאחל לי גם הצלחה בלוג?
אני מרגיש שאני צריך את זה!:120ag:

נערך לאחרונה:
קודם כל תתפלאו לדעת כמה אנשים רשומים על הכתובת IP הזאת (אחד מהם מנהל).
דבר שני, תפסיקו לשחק אותה רס"ר פורום, זה מעצבן. נטפל בכל מי שנמצא לנכון לטפל ונשאיר את מי שבא לנו להשאיר. דווקא בגלל שאתם נודניקים אני משאיר את זה. אם למישהו יש בעיה עם זה, הוא יכול להצטרף למחאה ברוטשילד ולדרוש תנאים סוציאליים טובים יותר בפורום.

קודם כל תתפלאו לדעת כמה אנשים רשומים על הכתובת IP הזאת (אחד מהם מנהל).
דבר שני, תפסיקו לשחק אותה רס"ר פורום, זה מעצבן. נטפל בכל מי שנמצא לנכון לטפל ונשאיר את מי שבא לנו להשאיר. דווקא בגלל שאתם נודניקים אני משאיר את זה. אם למישהו יש בעיה עם זה, הוא יכול להצטרף למחאה ברוטשילד ולדרוש תנאים סוציאליים טובים יותר בפורום.

קודם כל למי אכפת אם זה מעצבן אותך או לא?

דבר שני, למי אכפת מכתובות IP זה משתמש כפול עם אותו האימייל. והוא אחד שמצפצף על החוקים כאן ופותח משתמש ומספים כדי שיוכל לפרסם כאן. מה ההבדל בינו לבין אחרים שאתם (בעיקר משה) נותן להם באן על אותו הדבר?

אם תנסו לרשום סתם שטויות בנושאים שונים בפורום או להקפיץ נושאים ישנים העיקר כדי להגיע ל10 הודעות, גם הודעת המכירה שלכם תימחק וגם תושעו מהאתר לצמיתות.

דבר שלישי זה סוחר סדרתי ואפשר לראות מהתמונות שיש לו סטוק שלם ושהוא מריץ עסק, להזכירך:

המהות של הפורום הינו מכירה למוצרים שאתם לא צריכים או שהפסקתם להשתמש או כאלו שפתוחים ואתם רוצים להיפטר מהם כי לא מתאים לכם או כל סיבה כזו או אחרת. הפורום הזה לא נועד כדי להגדיל לכם את הפרנסה, את זה תעשו במקום אחר לא פה, ואם אני אראה מישהו שמנסה למכור על גבי הפורום בכמויות ולפתוח נושא חדש כל כמה ימים ולמכור עוד ועוד דברים, הוא יושעה מהאתר.

זאת לא בקשה גדולה לעמוד על ולקיים סטנדרטים ברורים.

המשתמש הזה חבר שלכם/הגיע להסכמה עם משה? אין בעיות, אפשר לציין זאת במקום להיכנס לטנטרום.

לי אכפת, ולא בא לי למחוק לו. אני בכלל לא מכיר את הבחור, אבל נמאס לי שאנשים משחקים אותה שוטרים, אז הוא הרוויח. הפורום לא דמוקרטי ואנחנו נעשה מה שנמצא לנכון. אם אתה רוצה להגיש מועמדות להיות רס"ר הפורום תשלח למשה הודעה, אבל אני מזהיר מראש שהשכר לא גבוה במיוחד.

לי אכפת, ולא בא לי למחוק לו. אני בכלל לא מכיר את הבחור, אבל נמאס לי שאנשים משחקים אותה שוטרים. הפורום לא דמוקרטי ואנחנו נעשה מה שנמצא לנכון. אם יש לך טענות אתה יכול לפנות בהודעות פרטיות, נמאס לי לראות את ההודעות האלה בפורום ניהול.

אם לך יש טענות אתה יכול לפנות למשה שיוריד את אפשרות הדיווח של ההודעות שחס וחלילה לא יפריע לפורום הניהול שלכם או שחלילה יעצבן אותך.

אם לך יש טענות אתה יכול לפנות למשה שיוריד את אפשרות הדיווח של ההודעות.

יש לדווח על הודעות ויש להיות רס"ר. בינתיים הרוב המכריע של ההודעות שאני מקבל מהכפתור האלה הן שלך, אז די.

יש לדווח על הודעות ויש להיות רס"ר. בינתיים הרוב המכריע של ההודעות שאני מקבל מהכפתור האלה הן שלך, אז די.

זה מצביע על כלום. אני אתפלא אם מישהו השתמש באפשרות הזאת בכלל גם לפני שאני גיליתי את זה. אני אמשיך לדווח על הודעות שלדעתי מדרדרות את הפורום, אתה מוזמן לטפל בבעיות שלך איך שאתה רואה לנכון.

זה מצביע על כלום. אני אתפלא אם מישהו השתמש באפשרות הזאת בכלל גם לפני שאני גיליתי את זה. אני אמשיך לדווח על הודעות שלדעתי מדרדרות את הפורום, אתה מוזמן לטפל בבעיות שלך איך שאתה רואה לנכון.

תתפלא, משתמשים. וכל מקרה מטופל. אבל זה כפתור שצריך להשתמש בו באופן מושכל, ולא כדי לבשר לי שאתה חושב שהודעה מסוימת היא ספאם.

אני הולך עם הצרקסי, חוק זה חוק והוא אחד לכולם!!

• פותח/ת השרשור
אני רציתי להימנע מלענות על צרות העיין שלך וחברים שלך אבל אני חייב,אז מה קרה המחיר הכי זול בארץ מפורסם אצלך בפורום,אז אני מרוויח כסף על העבודה שלי גם ואתה לא? אז למה להיות צר עיין ומה מדרדר בידיוק בפרסום של ציוד כושר בפורום של כושר! בן אדם תימצא חיים חוץ מלהתעסק בחרא של אחרים ולטימוס אני מודה לך על אישור המכירה.

אם רק יכולת להגיע לאזור הצפון, הייתי עושה ממך קניה

• פותח/ת השרשור
Melamed
חבר שלכם שהיה כאן אלברו קנה ממני אחי שלח משאית לצפון אני מאמין שאם תחפש תוכל לארגן גבר

אני רציתי להימנע מלענות על צרות העיין שלך וחברים שלך אבל אני חייב,אז מה קרה המחיר הכי זול בארץ מפורסם אצלך בפורום,אז אני מרוויח כסף על העבודה שלי גם ואתה לא? אז למה להיות צר עיין ומה מדרדר בידיוק בפרסום של ציוד כושר בפורום של כושר! בן אדם תימצא חיים חוץ מלהתעסק בחרא של אחרים ולטימוס אני מודה לך על אישור המכירה.

לי לא אכפת ממכירת המוצרים שלך כאן עקרונית, אני חושב שזה יועיל לפורום לאפשר במה פתוחה למכירה וקניה חופשית גם של בעלי עסקים. זה רק יועיל למשתמשי הפורום ואפילו דיברתי איתך אישית במייל כשהתעניינתי לפני שנה בקניית פלטות. ואני מאחל לך בהצלחה עם העסק אני חושב שזה נדיר שמישהו מנסה למכור ברזל בצורה כזאת ואני שמח לראות מישהו לוקח יוזמה. מה שכן אכפת לי ממנו זה ליצנות וצפצוף על חוקי הבית שבעל הבית כאן מנסה בכל מאודו לאכוף.

אז או שיבטלו את המגבלה הזאת על 10 הודעות לפרסום מודעת מכירה/קניה או שיאכפו את זה עד הסוף כי התבטאויות כמו של מר לטיסימוס זה פשוט מראה מגוחך.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית