הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות.

Ronalda McDonald

משתמש מתחיל
296
0
נק' מוניטין:
36
296
0
יש תחרויות לנשים שבנויות על כוח?
אני יודעת שיש את מיס פיטנס.אבל זה ממש לא הקטע שלי.
אני מחפשת כבר הרבה זמן להתחרות בתחרויות כוח למשל.תחרויות שמערבות
משקל גבוה של סקוואט דדליפט.
או כל תחרות שקשורה לכוח.
אני אפילו רשומה פה בייעוץ אישי כבר משהו כמו שנה.
עשיתי מאסה ועכשיו אני בחיטוב.איבדתי קצת משיא המשקל שהרמתי אבל לקראת החורף הבא
יהיה עוד שלו של מאסה ואני לא רוצה לפספס.
בא לי להתחרות במשהו יש דבר כזה?
ואם כן איפה? מתי? ומה צריך בישביל זה

יש מדי פעם תחרויות של בנצ' פרס ותחרויות של בנצ' + דדליפט שמארגן ארגון WPC הישראלי (תחרויות פאוורליפטינג). זה תחרות של גברים ונשים (מן הסתם קטגוריות הגברים והנשים הן שונות). WPC זה ארגון שמאפשר שימוש בציוד ולכן מן הסתם לבעלי ציוד יש יתרון. עד עכשיו לא היו תחרויות ללא ציוד ששמעתי עליהן.
זה נערך פעם-פעמיים בשנה בחיפה בד''כ. הארגון מפרסם את התחרויות מראש בפורום שלו והידיעה עוברת בפורומים השונים.
ההשתתפות היא בתשלום.
מה צריך? להרשם להתכונן ולבוא.

תחרויות של קרוספיט אצל עומרי פלד. הייתי נוכח,זה מדהים,פרסמתי פה סרטון בשם חזון אחרית הימים,תעשי חיפוש,אולי זה ידבר אלייך

תחרויות של קרוספיט אצל עומרי פלד. הייתי נוכח,זה מדהים,פרסמתי פה סרטון בשם חזון אחרית הימים,תעשי חיפוש,אולי זה ידבר אלייך
קרוספיט = כוח? הכיצד?

קרוספיט = כוח? הכיצד?

חוזר בי.הכוונה הייתה ל"כח בנות",אם אתה זוכר מה שצילמתי,היה שם איזה 20 בנות שעשו סקווטים בו זמנית על זמן. זאת הייתה הכוונה

חוזר בי.הכוונה הייתה ל"כח בנות",אם אתה זוכר מה שצילמתי,היה שם איזה 20 בנות שעשו סקווטים בו זמנית על זמן. זאת הייתה הכוונה
קוראים לזה סבולת.

נראה לי שהוא התכוון לאימוני בנות
כיאלו לשמות
ואיפשהו כן קרוספיט=כוח

הבחורה סה"כ שאלה איפה יש כאן תחרויות של כוח (ע"ע powerlifting). מה הקשר של קרוספיט לזה?

הם ספורטאי עלית הם טובים בהכל

שונא נשים שהסקוואט שלהן גבוה משלי.
😵

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש חברה הrm1 שלהם הרבה יותר מ120..ואני הבנתי שקורספיט התחיל מלפטירים שמנים שחיפשו להראות טוב ולהרים כבד

מה בעיה שאני מעדיף לראות בנות חזקות,מתאמנות חזק והם לא שמנות ומוזרות?
הבעיה היא ש "קוראים לזה Crossfit chics,סיבולת זה רק תירוץ" זה ביטוי עם ניחוח סקסיסטי והייתי מעדיפה שזה לא יופיע בפורום נשים. אם מישהי רוצה להתחרות בתחרויות כוח, המטרה היא ממש לא לספק אותך ואת שאר האוכלוסיה.
וכמו שנאמר, קרוספיט זה בעיקר סיבולת ולא כוח, אז זה לא כל כך קשור לשאלה שנשאלה.
P.S. השמנות והמוזרות לא זקוקות לדעתך המלומדת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש חברה הrm1 שלהם הרבה יותר מ120..ואני הבנתי שקורספיט התחיל מלפטירים שמנים שחיפשו להראות טוב ולהרים כבד

אני שמעתי שחוצנים הגיעו מאיזה הר געש ודיברו עם הנביא יחזקאל!

חברים יקרים שבוע טוב,
למי שלא תהיה תשובה עניינית לשאלה שנשאלה אני לא מתכוונת לערוך את התשובות אלא להסיר אותן.
אז אנא התנהגו בהתאם.

שיהיה לכולם שבוע טוב ומלא כושר ואושר 😃

אני עם אישתי היקרה נוסע מחרלקרוספיט הרצליה לאימון ערב,היא רוצה להתאמן קשה בסביבה של נשים אחרות,שנהנות להרים כבד ,שכבד להאידאל היופי שלהם זה לא קורובקה. מה אתן רוצות שאני יתעד(אם בכלל).וכמובן כל הסקרניות מוזמנות לנסות את מזלם.
נ.ב. התנצלות אמיתית מעומק לב בפני כל אלו שנפגעו מאמירותי שנשמעו סקסיסטיות אן שוביניסתיות. כל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב ומכבד נשים.במיוחד חזקות,אבל נשים.במיוחד את אישתי אם זה משנה.

---------- התגובה התווספה ב 22:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:53 ----------

מינימונסטר,התנצלות אישית,לא התכוונתי לאף אחת אישית.

Back
למעלה תחתית