עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקרה הטוב..ברור זה קורטיקוסטרואיד הורמון קטבולי. על תדאג זה לא שהכתף תימס לך וישאר עור ועצמות חחח
ברור זה קורטיקוסטרואיד הורמון קטבולי. על תדאג זה לא שהכתף תימס לך וישאר עור ועצמות חחח
במקרה הטוב..
כי בדרך כלל זה ממיס גם את העצמות:bananaparty:
בעבר גם לי היתה דלקת בכתף וזריקת דיפרוספן מאוד עזרה בפעם הראשונה
הכאבים חזרו לי אחרי 8 חודשים ובפעם השניה זה כבר לא עזר כמו בפעם הראשונה. זה רק הקל מעט את הכאב.
הבנתי מהרופא שאחד מהחסרונות של התרופה זה החלשות של הגיד שאליו מוזרק החומר.
בהצלחה!
כמו כל קורטיזון שאתה מזריק.בעבר גם לי היתה דלקת בכתף וזריקת דיפרוספן מאוד עזרה בפעם הראשונה
הכאבים חזרו לי אחרי 8 חודשים ובפעם השניה זה כבר לא עזר כמו בפעם הראשונה. זה רק הקל מעט את הכאב.
הבנתי מהרופא שאחד מהחסרונות של התרופה זה החלשות של הגיד שאליו מוזרק החומר.
בהצלחה!
תודה. כשאתה אומר הכאבים חזרו אתה מתכוון חזרו בלי סיבה או מאימונים חזקים ו/או תכניקה לקויה?
המשכתי להתאמן חזק ולכן זה חזר.
צריך להבין מה הגורם האמיתי לבעיה. עדיף לעשות אולטראסאונד אבחוני למקום אם זה לא עובר לך.
או כמו במקרה שלי, כשכלום לא עזר, עשיתי MRI ואבחנו בסופו של דבר גיד פרוק ולכן הזרקת קורטיזון לא פותרת בשום צורה בעיה כזו.
אני מאוד ממליץ ללכת להוועץ עם אורתופד מומחה לכתף.
דרך אגב, שמעתי שיש אורתופדים מומחים שמזריקים קורטיזון בליווי אולטסראסאונד.
כלומר, הם רואים היכן הם נכנסים עם המחט ומזריקים בדיוק למקום החשוד כבעייתי.
לי יש ביעה בכתף בסוף החיבור של הפקטורליס עם ההומורוס עשיתי פעמיים אולטרה סאונד ולא מצאו כלום
מנוחה עשתה רק יותר גרוע נסיתי לחזור לעשות פרוטוקול פציעות זה עזר מאוד אבל תמיד הכאב חזר כעבור 4-7 חודשים של עבודה במשקלים כבדים(לא אומר משקל כי לא בא לי חובות ואז אצטרך ללבוש את התלבשת הכי יפה שלי לכבוד הוידאו חח)
ממש מיואש כי נסיתי את הרפואה, גם עדיין לא שקלתי זריקות כי הבנתי שזה תמיד חוזר ואולי במצבי שאייין כאבים במנוחה, לצער, כן בעבודה בעיקר לחיצות ומשיכות פולי מלמעלה שמשיכות אני נמנע לחלוטין
עוד אפשר להתגבר על זה בטיפול נכון
אז מה בסוף עזר לך אייך נפתרת מהכאבים?
אם בכלל?