הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לנציג אינטראקטיב

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן
רציתי לדעת מחירים על הקריאטין שלכם, אין לכם אתר ראשי, ככה שאין איפה לבדוק. תודה.

לא רוצה לפגוע אבל אני שותה את האבקה שלהם ואני מתחרט שקניתי,טעם פח וגם לא מתערבב מי יודע מה ועושה הרבה קצף.

קריאטין מונו 900 גרם לאחר הנחת פורום יצא לך 180 ש"ח.
למידע נוסף על נקודות מכירה הקרובות לביתך, אנא התקשר למספר שנמצא על הקופון בחתימה שלי.
בהצלחה.

לא רוצה לפגוע אבל אני שותה את האבקה שלהם ואני מתחרט שקניתי,טעם פח וגם לא מתערבב מי יודע מה ועושה הרבה קצף.

שלום,

אנחנו מצטערים שהמוצר לא טעים לך. בגדול זה עניין של טעם, לאחד זה יהיה טעים ולשני לא וקשה לרצות את כל הלקוחות שלנו כי מדובר במשהו שהוא אישי לחלוטין.
איזה טעם לקחת? פנה אלי בהודעה פרטית ואנסה לעזור.

• פותח/ת השרשור
קריאטין מונו 900 גרם לאחר הנחת פורום יצא לך 180 ש"ח.
למידע נוסף על נקודות מכירה הקרובות לביתך, אנא התקשר למספר שנמצא על הקופון בחתימה שלי.
בהצלחה.

שלום,

אנחנו מצטערים שהמוצר לא טעים לך. בגדול זה עניין של טעם, לאחד זה יהיה טעים ולשני לא וקשה לרצות את כל הלקוחות שלנו כי מדובר במשהו שהוא אישי לחלוטין.
איזה טעם לקחת? פנה אלי בהודעה פרטית ואנסה לעזור.

תודה רבה על תשובה, מחיר טוב 😃
הקריאטין מיוצר בשיטת ה CREAPURE ?..ובמידה ואני רוצה להזמין אפשר דרכך, או רק בחנות ?

קריאטין לא אמור להיות טעים ולא אמור להתערבב מי יודע מה

לא זכור לי שזה היה אשכול "דעתכם על מוצרים של אינטרקטיב". נשאלה פה שאלה ספציפית על מחיר של מוצר ספציפי. מה אתה קשור לכאן?

אחי אני קניתי ביסלי המבוגר של אסם. על הפנים. לא הייתי קונה כל מוצר אחר שלהם.

השוקולד מוס של אינטרקטיב זה הטעם הכי טעים שטעמתי מכל החברות (אפילו יותר מצמפיון),נדיר שיש טעם שהוא טעים עם מים וזה הטעם,לגבי הקצף הפינה קולדה באמת יש מלא קצף בסוף וזה מגעיל,אבל השוקו מוס אין בכלל קצף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית