כפיר

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
0
98
0
אני מחפש חומר לקרוא על t4 ולא כל כך מוצא אז מי שהתנסה אם החומר ומכיר אותו מבחינת תוצאות מינונים אני אשמח לשמוע.........

• פותח/ת השרשור
מעדיף t4

---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:55 ----------

t3 הרבה יותר חזק הt4 יותר עדין ואני צריך עוד פוש קטן בגלל זה אני מחפש מישהו שמכיר אישית את החומר

מעדיף t4

---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:55 ----------

t3 הרבה יותר חזק הt4 יותר עדין ואני צריך עוד פוש קטן בגלל זה אני מחפש מישהו שמכיר אישית את החומר
T4 הופך לT3. כדאי שתעשה חזרה על החומר.

לא. אבל למה להזריק חומר מוצא ולא את החומר הפעיל? ומאיפה הידע הזה ש100=25?

• פותח/ת השרשור
זה שזה בא בכדורים אני יודע אבל לתשובה לשאלה שלי אם מישהו התנסה אם החומר עוד לא קיבלתי ואני ישמח לקבל

תגובות של אנשים אקראיים באינטרנט זה מה שיגרום לך לחהליט אם להשתמש או לא?
במיוחד שרוב האנשים לא יכולים לאמוד כמה תוצאות החומר נתן להם וידברו שטויות.

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שיגרום לי להשתמש אבל להעשיר את הידע זה כן וזה מה שאני רוצה וזה גם מה שכתבתי בשאלה

ההמרה של T4 לא T3 היא בסביבות 30% (לא לתפוס אותי במילה) הוא הרבה יותר חלש מ T3 והתצאות בהתאם.

למה שטויות אחי זה מדיד לחלוטין. יש מצבים שזה יכול להיות יותר או פחות תלוי בכמות ה T3 בפלזמה.
בבקשה. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC301912/
כמובן שיש עוד המון המון גורמים שמעורבים פה. רמות ה T3 החופשיות בדם ריכוז אנזים בכבד שאחרי על ההמרה הזאת רמות TSH ועוד.

זה לא מדיד. זה שונה אצל כל אדם.
אצלי למשל טבעית יש T4 בשמיים וT3 נורמלי.
והבאת מאמר של אנשים שחולים בשחמת הכבד.

אחי נו......The mean T4 to T3 conversion rate of seven normal subjects was 35.7%.
זה פחות או יותר אחוז ההמרה אצל אנשים רגילים. כמו שאמרתי זה תלוי בעוד המון גורמים אחרים וברור שהגורמים האלה שונים מאדם לאדם וכמובן שהשוני הזה יביא לאחוזי המרה שונים.

נערך לאחרונה:
זה ממוצע של כולה 7 אנשים. אם ככה אתה מסיק מסקנות לגבי כלל האוכלוסיה, שיבושם לך.
לדעתי זה לשחק בקקה ואין מה לנגוע בT4 אלא בT3.

אחי שזה מתאים לדיעותך אז המחקר טוב שזה לא מתאים לדיעותיך אז המחקר לא טוב אז שיבושם לך מה אני אגיד לך. אתה גם מתעלם שוב ממה שאמרתי שזה תלוי בעוד מלא גורמים אחרים. וכן אני מסכים איתך לא שווה להתעסק ב T4 כי זה לא שווה אתה העלות מול התועלת

נערך לאחרונה:
זה לא קשור למחקר. לדבר במספרים במסלול מטאבולי זה טפשי.
אתה מסתכל על ממוצע ולא תמיד הממוצע מעניין. יכול להיות לך התפלגות כל כך רחבה סביב הממוצע כך שהתוחלת הזאת חסרת משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית