הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם מישהו מכיר תשלובת של אפדרין +קפאין בשם speed power?

• פותח/ת השרשור sharont
  • פורסם בתאריך

sharont

משתמש פעיל
612
16
נק' מוניטין:
309
612
16
יצא לי להיתקל באפדרין + קפאין ביחס של 50 מג אפדרין ו200 מג קפאין המוצר נקרא "speed power"
מכיל אפדרין או שזה סתם זיוף?

אם זה זיוף או לא אף אחד כאן לא יכול לענות לך על זה, משכן הייתי ממליץ על לקחת בניפרד אפדרין+קפאין.
50 מ"ג צריך לקחת 400 מ"ג קפאין אבל זה לא חייב

• פותח/ת השרשור
אם זה זיוף או לא אף אחד כאן לא יכול לענות לך על זה, משכן הייתי ממליץ על לקחת בניפרד אפדרין+קפאין.
50 מ"ג צריך לקחת 400 מ"ג קפאין אבל זה לא חייב

אני לא רואה פה שום ניסיון לסחור במוצר או לחפש דילר ,סה"כ אני שואל אם מישהו ניסה וממליץ ,כן או לא ,אם זה לא לעניין אפשר לנעול

• פותח/ת השרשור
יש את זה בפיצוציות אני חושב, ואני חושב גם שמשה דיבר על החומר הזה פעם.

זהו שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ,רק ת'רד שמישהו שאל ולא קיבל על זה תשובה.
אני לא רוצה סתם לזרוק על זה כסף.
דבר שני זה גם 50 מ"ג אפדרין לכדור,קראתי במדריך שהמינון המומלץ בכל 3 שעות זה 25 מ"ג אז גם רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע או לא.

זה לא יפגע, פשוט לתת לגוף במכה אחת קיק של 50 מ"ג אפדרין לא כ"כ מומלץ, וגם לא כ"כ נעים. מה גם שאין לך מושג מה באמת יש בחומר.
מה המטרות שלך?

• פותח/ת השרשור
זה לא יפגע, פשוט לתת לגוף במכה אחת קיק של 50 מ"ג אפדרין לא כ"כ מומלץ, וגם לא כ"כ נעים. מה גם שאין לך מושג מה באמת יש בחומר.
מה המטרות שלך?

המטרה היא לרדת לאיזור ה10-11% שומן (אני כרגע באיזור ה15%)
הסיבה שאני רוצה להשתמש בו זה גם סקרנות וגם דחיפה קטנה לחיטוב.
עכשיו עוד שאלה:אם אני משתמש על בסיס יום יום בקונצטרה(תרופה לשיפור הריכוז) ידוע שהיא מעלה דופק במנוחה ולחץ דם,האם זה מגדיל את הסיכונים לשימוש באפדרין?

אסור להשתמש בכל חומר שיעלה את לחץ הדם והדופק ביחד עם אפדרין.
מה הבעיה להשיג אפדרין נורמאלי 99% HCI?
לקחת 50 מ"ג בבת אחת לא יהיה כ"כ יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית