מעוניין ביעוץ אישי

• פותח/ת השרשור Pazits
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Pazits

משתמש פעיל
481
6
וראיתי שבתשלום יש "תוכנית תזונה מאימונים"
"חודש אחד" "חודשיים" וכן הלאה... רציתי לדעת אם צריך לרכוש רק את ה"חודשיים" לדוגמא וזה כבר מקנה את הייעוץ שכולל תוכנית אימונים + תפריט תזונה.
או שזה מקנה רק מעקב (על תוכנית שאני בונה בבית) ללא בניית תפריט אימונים מצדכם.

קנייה של חודשיים מקנה לך רק מעקב. אם אתה רוצה תוכנית אימונים ותזונה נדרש לרכוש את האופציה הראשונה "תוכנית תזונה ואימונים". זה מגיע עם 30 יום מעקב. לאחר מכן זה תלוי בך אם אתה רוצה להמשיך את המעקב או לא. לא ניתן לרכוש מעקב בלבד, אנחנו לא תומכים בתוכניות אימונים ותזונה שאנחנו לא בנינו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אחרי שאני רוכש את "החבילה" תיהיה לי גישה לתת פורום "יעוץ בתזונה ואימונים" ושמה אני מפרסם את השאלות וכדומה?

נערך לאחרונה:
הבנתי, אחרי שאני רוכש את "החבילה" תיהיה לי גישה לתת פורום "יעוץ בתזונה ואימונים" ושמה אני מפרסם את השאלות וכדומה?
כן. לפעמים נדרש לתת הרשאות ידנית לאותו התת פורום (תלוי בשיטת התשלום), זה לא לוקח יותר מכמה שעות בכל מקרה (בד"כ כמה דקות, תלוי מי מהצוות זמין באותו הרגע בפורום). באותו התת פורום תהיה הכרזה אדומה שמכילה מידע ופרטים שכדאי לתת לנו בכדי לייעל את הייעוץ,
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לרכוש עכשיו את החבילה,
"The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."
וקיבלתי את השגיאה הנ"ל.
בקצרה על הכרטיס כי זה כנראה חשוב: זה ויזה, חברת CAL, דיסקונט, מפתח צעירים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שגיאה בעת קניההה

ניסיתי לרכוש עכשיו את החבילה,
"The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."
וקיבלתי את השגיאה הנ"ל.
בקצרה על הכרטיס כי זה כנראה חשוב: זה ויזה, חברת CAL, דיסקונט, מפתח צעירים.

---------- התגובה התווספה ב 20:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

אפשר לקבל תשובה? עברו כבר למעלה מ26 שעות מאז ששאלתי..
אני מקווה שהייעוץ יותר טוב.

הכרטיס אשראי הוא 8 ספרות?

רשום על הכרטיס, VALID ONLY IN ISRAEL?
יש לך חשבון PAYPAL?
אם התשובה לשתי השאלות הללו היא "לא", אני ממליץ להתקשר לחברת האשראי ולשאול אם הכרטיס הזה מסוגל לעשות רכישות בחו"ל. אם לא, תנסה לקחת כרטיס של מישהו אחר (משפחה, חברים וכו') ולשלם דרכו. כרגע המערכת פועלת ונבדקה מספר פעמים; בנוסף יש חידושים וקניות ייעוצים מחדש כל כמה ימים, ככה שאין איתה בעיה. בד"כ כרטיסי אשראי לצעירים אינם יכולים לעשות רכישות מחו"ל וזו הבעיה.

• פותח/ת השרשור
רשום על הכרטיס, VALID ONLY IN ISRAEL? לא
יש לך חשבון PAYPAL? לא.
במידה ויהיה לי חשבון פייפאל עם כרטיס אשראי אני אוכל לרכוש דרך החשבון?

זה השטויות של ויזה כאל, היתה לי את אותה הבעיה לפני מספר שנים - אתה צריך להתקשר אליהם שיבטלו את החסימה לרכישות בינלאומיות, אאל"ט המספר הוא 03-5726966.
לעניינך - לא תהיה לך בעיה לפתוח חשבון פייפל ולשלם באמצעותו כבר עכשיו.

• פותח/ת השרשור
זה השטויות של ויזה כאל, היתה לי את אותה הבעיה לפני מספר שנים - אתה צריך להתקשר אליהם שיבטלו את החסימה לרכישות בינלאומיות, אאל"ט המספר הוא 03-5726966.
לעניינך - לא תהיה לך בעיה לפתוח חשבון פייפל ולשלם באמצעותו כבר עכשיו.
התקשרתי, אין תשובה.

---------- התגובה התווספה 06-08-2011 ב 16:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-08-2011 ב 18:30 ----------

השתמשתי בכרטיס אשראי מארצות הברית ועדין לא תפס...
או שכן תפס ולא הבנתי נכון אחרי שעשיתי Review and Continue היו לי 3 אפשרויות בנוגע לפתיחת חשבון פייפאל או משהו אז בחרתי את השלישית. ואז חזר לי לעמוד התשלום.
התשלום הצליח או לא?

• פותח/ת השרשור
שגיאה נוספת בעת הקנייה.

השתמשתי בכרטיס אשראי מארצות הברית ועדין לא תפס...
או שכן תפס ולא הבנתי נכון אחרי שעשיתי Review and Continue היו לי 3 אפשרויות בנוגע לפתיחת חשבון פייפאל או משהו אז בחרתי את השלישית. ואז חזר לי לעמוד התשלום.
התשלום הצליח או לא?

• פותח/ת השרשור
לא, התשלום לא הצליח. אם פתחת חשבון PAYPAL אתה צריך לשלם עם השם משתמש והסיסמה שלך ב PAYPAL.
אם אתה רוצה לפתוח חשבון PAYPAL פנה לקישור הבא:
https://www.paypal.com/il/cgi-bin/w...63663d3faee8d1e83f46a36995b3856cef1e18897ad75

ותלחץ על הרשמה בצד ימין למעלה.
שילמתי בלי חשבון פייפאל, אלא בצורה רגילה.
ניסיתי להשתמש בכרטיס הישראלי שלי בהרשמה לפייפאל אך הם רוצים הוכחה שזה הכרטיס שלי אז אני מחכה לתשלום בדיקה שצריך להגיע בשבוע הקרוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית