הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בן 19 וחצי סייקל מסה.

מצב
השרשור נעול

Adrenol8

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
54
49
0
אני חשבתי על להתחיל סייקל של טסט בתקופה הקרובה. אני כרגע שוקל 78 בסביבות ה9 א"ש 1.83, יש לי גנטיקה טובה כך שאני מצליח לעלות במסת שריר נקייה ובמעט מאוד שומן. אני מגיע למצב באמת שאני אוכל טוב עם תפריט שהרכבתי, יושן טוב והאימונים שלי מאוד אינטנסיביים. אני כרגע משתמש בכמות מכובדת של תוספי מזון, (מולטי,אומגה 3,אמינו,קראטין,חלבון,גיינר,HMB).

אז קראתי באתר וקצת באינטרנט בכללי על כול העסק הזה של סטרואידים, על הסיכונים,תופעות לוואי וכו'.. אני רוצה להדגיש כי אני אוהב לגדול ואני לא רוצה להתחיל בשביל להיות בילדר או ליפטר, אלא בשביל הסיפוק האישי.

אני יודע שאני בן 19 וחצי, וקראתי שבגילי עדיין ההורמונים "משתוללים" בגוף והזרקת טסט יכולה לדכא את הצמיחה, אבל אני לא חושב שיש לי בדיוק לאן לצמוח עוד, ואין לי בעיה להיות "תקוע" במצב הנוכחי של הגוף שלי.

הקטע הוא שאני בצבא עכשיו, ואני לא יודע אם זה מסתדר מבחינת החוק. כלומר אם המפקד שלי יראה שאני עולה לצורך העניין בסביבות ה10 קילו בחודשים ספורים אני מניח שיעשו לי בדיקות וכו'. מישהו פה משתמש/השתמש בזמן הצבא?
ומה אתם אומרים, אני במצב להתחיל סייקל? או שמוקדם מדי.

אם יהיה ביקוש יעלה תמונות.

עדיף לחכות עד גיל 21. כי הגוף עוד גדל, ובין היתר גם המוח.
ולא כדי להתחיל סייקל במיוחד שאתה עוד בצבא, לא עושים דבר כזה. תחכה לסיום השירות, ותתחיל. בנתיים יש לך עוד לאן לגדול באופן טיבעי לפי הנתונים..

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה, המוצרים ב *******, מישהו ניסה אותם? כי ממה שהם כותבים הם אמורים להיות טובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי אל תתקרב לחומרים שיש שמה, לא ברור מזה בכלל אחרי שראיתי דקה בכדורים WTF??

לא.
יש מלא זיופים היום.. אם לקנות זה רק מדילר בארץ.. הבעיה שרוב הדילרים מוכרים זיופים, יקח לך קצת זמן למצוא מישהו אמין...

לא.
יש מלא זיופים היום.. אם לקנות זה רק מדילר בארץ.. הבעיה שרוב הדילרים מוכרים זיופים, יקח לך קצת זמן למצוא מישהו אמין...

יש מלאה זיופים זה נכון ,אבל יש סיכוי למצוא אתר(דילר) בחול שמספק סחורה טובה ,ולא חסר כאלה בכלל ,לעומת מה שמוכרים הדילרים בארץ , לא להתקרב לדילרים בארץ!! כולם רמאים
ואני אומר את זה בפה מלאה בלי לדפוק חשבון

למה לעזזל אתה חושב שאין לך לאן לגדול בגיל 19 ולמה לעזזל אתה רוצה להזריק בגיל הזה. עזוב אותך משטויות!!!!

• פותח/ת השרשור
למה לעזזל אתה חושב שאין לך לאן לגדול בגיל 19 ולמה לעזזל אתה רוצה להזריק בגיל הזה. עזוב אותך משטויות!!!!

הגנטיקה שלי מאוד מקשה עלי להעלות משקל,אני אוכל ממש טוב ויושן הרבה, אבל עדיין תקוע באותו משקל. אני מרים כבר משקלים דיי גבוהים לגודל שלי, ולמה אני רוצה להזריק? זה בחירה שלי לא? אני מבין את הסיכונים. אל תוציא אותי טמבל שישר רוצה להזריק, אני התאמנתי שנה אינטנסיבית ביותר הכוללת בערך כול חומר חוץ מסטרואידים ועליתי 14 קילו ב8-9 חודשים האחרונים, ונשארתי על אחוז שומן מצחיק מאוד. אני פשוט תקוע עכשיו זה הסיבה שאני חושב להתחיל.

אתה בנאדם מצחיק. התאמנת "שנה" ואתה רוצה חומרים?!.. אתה יודע עוד כמה יש לך לאן להתקדם באופן טיבעי?
אנשים שמתאמנים רק אחרי 5 שנים חושבים להשתמש בחומרים. ואם עלית 14 קילו ב-8 חודשים, זה נשמע לא כמו אחד שמתקשה לעלות במשקל..

שמתחילים להתאמן קל יותר לגדול, אחרי שנה אל תצפה לגדול באותו קצב.. אתה תקוע? תוסיף עוד קלוריות לתפריט, לא עוזר ? תשנה את התוכנית אימונים, יכול להיות שהגוף שלך כבר התרגל אליה וזה הסיבה שאתה תקוע בה.

ותפסיק לתקוף אנשים שעוזרים לך ומקדישים לך את זמנם, עדי צודק אתה עוד צעיר מידי כדי להתחיל ובספק עם אתה באמת יודע מה ההשלכות של זה בעתיד.

יש לי גנטיקה טובה כך שאני מצליח לעלות במסת שריר נקייה ובמעט מאוד שומן.

הגנטיקה שלי מאוד מקשה עלי להעלות משקל

עליתי 14 קילו ב8-9 חודשים האחרונים, ונשארתי על אחוז שומן מצחיק מאוד.

אולי תחליט? עוד ליצן מתלהב שמבקש חותמת ואישור כאן לפנטזיות הילדותיות שלו. לפי איך שאתה נשמע אתה האחרון שיכול, אמור או צריך לגעת בחומרים.

אה וד"א אתה עדיין על 6-8 אחוזי שומן? 🤡

דבר ראשון שלום, אני חדש פה ואני צריך עצה בנוגע לתוכנית אימונים. אני בן 19, 1.83 שוקל 74 ובסביבות ה6-8 א.ש. עליתי 15 קילו ב5 חודשים של אימונים אינטנסיביים ותזונה נכונה, עליתי לרוב במסת השריר. בחודש האחרון אני תקוע מבחינת משקל גוף ומבחינת המשקלים שאני מרים.

נערך לאחרונה:
הגנטיקה שלי מאוד מקשה עלי להעלות משקל,אני אוכל ממש טוב ויושן הרבה, אבל עדיין תקוע באותו משקל. אני מרים כבר משקלים דיי גבוהים לגודל שלי, ולמה אני רוצה להזריק? זה בחירה שלי לא? אני מבין את הסיכונים. אל תוציא אותי טמבל שישר רוצה להזריק, אני התאמנתי שנה אינטנסיבית ביותר הכוללת בערך כול חומר חוץ מסטרואידים ועליתי 14 קילו ב8-9 חודשים האחרונים, ונשארתי על אחוז שומן מצחיק מאוד. אני פשוט תקוע עכשיו זה הסיבה שאני חושב להתחיל.

תשנה את התכנית אימונים שלך אתה אולי חושב שהכל מתוקטק אבל כנראה שזה לא המצב. בנדה צודק.
חומרים זה לא בשבילך עדיין. אני מציע לך להקשיב למנוסים ממך אבל אתה כנראה מחפש אישור למה שאתה כבר החלטת ופה לא תקבל אותו

• פותח/ת השרשור
אולי תחליט? עוד ליצן מתלהב שמבקש חותמת ואישור כאן לפנטזיות הילדותיות שלו. לפי איך שאתה נשמע אתה האחרון שיכול, אמור או צריך לגעת בחומרים.

אה וד"א אתה עדיין על 6-8 אחוזי שומן? 🤡

אתה ליצן מתלהב לא אני, אם הייתי רוצה להתלהב הייתי מעלה תמונה והיית אומר וואלה אתה 8 א"ש, הייתי מרחיב את התגובה אליך בתשובות רציונליות אבל אתה לא מעניין. הגנטיקה שלי אפשרה לי להגיע לאן שאני היום בקלות, אבל תקעה אותי במצב של ה 78 קילו, אני הייתי תת משקל עם א"ש נמוך לפני האימונים ויכול מאוד להיות שזה הסיבה לעלייה המהירה, אבל שוב אתה לא מעניין.

ד"א לפני כמה זמן ההודעה הזאת? חודשיים וחצי? תחשב, תחשוב קצת ותבין.

ובנדה לתגובתך, אני לא תוקף אף אחד ואני כן בן אדם מצחיק. קראתי מספיק על ההשלכות של הסטרואידים בלונג טרם ואני מבין את הסיכונים.

להיות מנופח זה כן פנטזיית ילדות, אבל אז מה? אסור?

אני מתאמן יותר משנה, אבל השנה האחרונה הייתה ממש אינטנסיבית וראיתי תוצאות מאוד יפות.

נערך לאחרונה:
לעלות 14 ק"ג ב-9 חודשים ולהישאר על 8 א"ש זה חלום רטוב של כל מפתח גוף!!!
קיבלת מתנה - , תלמד לשמור עליה כי ברמת הגובה שלך לפני שממשים פוטנציאל גנטי יש לך לפחות 10 ק"ג יכולת לעלות בלי שום תוספת חיצונית!!!
אם החלטת ללכת על סייקל כזה או אחר תלמד טוב את החומר כדי שתבין לאן אתה נכנס !!!

אתה ליצן מתלהב לא אני, אם הייתי רוצה להתלהב הייתי מעלה תמונה והיית אומר וואלה אתה 8 א"ש, הייתי מרחיב את התגובה אליך בתשובות רציונליות אבל אתה לא מעניין. הגנטיקה שלי אפשרה לי להגיע לאן שאני היום בקלות, אבל תקעה אותי במצב של ה 78 קילו, אני הייתי תת משקל עם א"ש נמוך לפני האימונים ויכול מאוד להיות שזה הסיבה לעלייה המהירה, אבל שוב אתה לא מעניין.

ד"א לפני כמה זמן ההודעה הזאת? חודשיים וחצי? תחשב, תחשוב קצת ותבין.

ובנדה לתגובתך, אני לא תוקף אף אחד ואני כן בן אדם מצחיק. קראתי מספיק על ההשלכות של הסטרואידים בלונג טרם ואני מבין את הסיכונים.

להיות מנופח זה כן פנטזיית ילדות, אבל אז מה? אסור?

אני מתאמן יותר משנה, אבל השנה האחרונה הייתה ממש אינטנסיבית וראיתי תוצאות מאוד יפות.
אוקי אז מה ההשפעות ארוכות הטווח של סטרואידים? ויותר מכך מה הסיכונים לילד בגילך להתחיל לקחת סטרואידים?

• פותח/ת השרשור
של איזה סטרואיד? טסט מונע מהגוף לייצר טסט בכך שהמוח לא שולח פקודה לאשכים לייצור בגלל שהוא מתרגל לקבל מחוץ ובכך שיתוק הטסט בגוף, בנוסף כול שאר הסטרואידים מזיקים לכבד, לתפקוד המיני,שיעור,סרטן,עיבוי קול ועוד.. הסיכונים לגיל שלי הם שהצמיחה שלי תעצור בגלל שישנם עד גיל 21 עוד מספיק הורמונים בגוף בשביל לגדול באופן טבעי מזורז.

של איזה סטרואיד? טסט מונע מהגוף לייצר טסט בכך שהמוח לא שולח פקודה לאשכים לייצור בגלל שהוא מתרגל לקבל מחוץ ובכך שיתוק הטסט בגוף, בנוסף כול שאר הסטרואידים מזיקים לכבד, לתפקוד המיני,שיעור,סרטן,עיבוי קול ועוד.. הסיכונים לגיל שלי הם שהצמיחה שלי תעצור בגלל שישנם עד גיל 21 עוד מספיק הורמונים בגוף בשביל לגדול באופן טבעי מזורז.

יש לך עוד מלא ללמוד אם זה רק מה שאתה יודע. ואני האמת לא מבין אותך? ביקשת להתייעץ ענו לך כולם בפה אחד שלא כדי לך להתחיל עכשיו. מה אתה מחפש שמישהו יתן לך אישור להתחיל?.. אתה רוצה תתחיל זה בעיה שלך. קח בחשבון שאם אתה לא מתכוון להתחרות ולעשות אחר כך עוד סייקלים אתה תאבד מסה, ודפקת לעצמך את הצמיחה בשביל פעם אחת.

תתיעץ אם מישהו שאתה סומך עליו ולא בפורום שאתה לא מכיר כאן אף אחד
אחי תן בראש אל תהסס אף אחד לא מת מסטרואידים תופעות לוואי? גם לסיגריות יש

איך לעזאזל אתה משווה סיגריות לסטרואידים אנבולים?.. 😵

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית