הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 19 וחצי סייקל מסה.

מצב
השרשור נעול

Adrenol8

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
54
49
0
אני חשבתי על להתחיל סייקל של טסט בתקופה הקרובה. אני כרגע שוקל 78 בסביבות ה9 א"ש 1.83, יש לי גנטיקה טובה כך שאני מצליח לעלות במסת שריר נקייה ובמעט מאוד שומן. אני מגיע למצב באמת שאני אוכל טוב עם תפריט שהרכבתי, יושן טוב והאימונים שלי מאוד אינטנסיביים. אני כרגע משתמש בכמות מכובדת של תוספי מזון, (מולטי,אומגה 3,אמינו,קראטין,חלבון,גיינר,HMB).

אז קראתי באתר וקצת באינטרנט בכללי על כול העסק הזה של סטרואידים, על הסיכונים,תופעות לוואי וכו'.. אני רוצה להדגיש כי אני אוהב לגדול ואני לא רוצה להתחיל בשביל להיות בילדר או ליפטר, אלא בשביל הסיפוק האישי.

אני יודע שאני בן 19 וחצי, וקראתי שבגילי עדיין ההורמונים "משתוללים" בגוף והזרקת טסט יכולה לדכא את הצמיחה, אבל אני לא חושב שיש לי בדיוק לאן לצמוח עוד, ואין לי בעיה להיות "תקוע" במצב הנוכחי של הגוף שלי.

הקטע הוא שאני בצבא עכשיו, ואני לא יודע אם זה מסתדר מבחינת החוק. כלומר אם המפקד שלי יראה שאני עולה לצורך העניין בסביבות ה10 קילו בחודשים ספורים אני מניח שיעשו לי בדיקות וכו'. מישהו פה משתמש/השתמש בזמן הצבא?
ומה אתם אומרים, אני במצב להתחיל סייקל? או שמוקדם מדי.

אם יהיה ביקוש יעלה תמונות.

אחי... אני הייתי בגילך באותו הראש... סיימתי במרכז גמילה אחרי מסיבת טבע בעמק יזראעל.. תתרחק מהדברים האלה כמו מאש, זה מתחיל בהזרקה של סטרואידים ושנתיים אחרי זה בלי שתשים לב אתה כבר מחפש מאיפה לקנות הרואין...

אחי... אני הייתי בגילך באותו הראש... סיימתי במרכז גמילה אחרי מסיבת טבע בעמק יזראעל.. תתרחק מהדברים האלה כמו מאש, זה מתחיל בהזרקה של סטרואידים ושנתיים אחרי זה בלי שתשים לב אתה כבר מחפש מאיפה לקנות הרואין...
מה אתה מדבר שטויות??
למה שמישהו שמזריק סטרואידים ירצה לקחת הרואין זה שזה נכנס תחת קטגוריה של סמים זה לא נחשב סם והוא לא ממכר לפחות לא מבחינה פיזיולוגיות.

מה אתה מדבר שטויות??
למה שמישהו שמזריק סטרואידים ירצה לקחת הרואין זה שזה נכנס תחת קטגוריה של סמים זה לא נחשב סם והוא לא ממכר לפחות לא מבחינה פיזיולוגיות.
אולי לא מבחינה פיזיולוגית,אבל בטח שכן פסיכולוגית להמשיך להתאמן רגיל אחרי סייקלים זה ממש לא אותו הדבר ואני מכיר אנשים שלא מסוגלים להתאמן טבעי,פשוט צריך שיהיה לך אופי חזק לאחר שאתה משיג את המטרה שלך עם אנבולים,ופשוט לשמור על זה.

אתה ליצן מתלהב לא אני, אם הייתי רוצה להתלהב הייתי מעלה תמונה והיית אומר וואלה אתה 8 א"ש, הייתי מרחיב את התגובה אליך בתשובות רציונליות אבל אתה לא מעניין. הגנטיקה שלי אפשרה לי להגיע לאן שאני היום בקלות, אבל תקעה אותי במצב של ה 78 קילו, אני הייתי תת משקל עם א"ש נמוך לפני האימונים ויכול מאוד להיות שזה הסיבה לעלייה המהירה, אבל שוב אתה לא מעניין.

ד"א לפני כמה זמן ההודעה הזאת? חודשיים וחצי? תחשב, תחשוב קצת ותבין.

ובנדה לתגובתך, אני לא תוקף אף אחד ואני כן בן אדם מצחיק. קראתי מספיק על ההשלכות של הסטרואידים בלונג טרם ואני מבין את הסיכונים.

להיות מנופח זה כן פנטזיית ילדות, אבל אז מה? אסור?

אני מתאמן יותר משנה, אבל השנה האחרונה הייתה ממש אינטנסיבית וראיתי תוצאות מאוד יפות.
סליחה אבל סיגנוס צודק מאה אחוז. עלית בצורה מטורפת, נתקעת שלושה חודשים ולכן אתה רוצה חומרים? 😲

יש רק דרך אחד להחליט אם אתה מוכן כבר לחומרים או לא...מה ההיקף יד שלך קר/חם? זה הנתון היחיד שבאמת חשוב

חחח אתה רציני ? 😵

לא,זאת היית בדיחה ואני חושב שהיא היית דיי מצחיקה גם.

ועכשיו ברצינות,לפותח הפוסט-לך יש ניסיון של שנה באימונים,ויש כאן אנשים עם ניסיון של 6 או 7 שנים באימונים שכבר הגיעו לכמה הישגים,תקשיב להם במקום להתווכח.

לא,זאת היית בדיחה ואני חושב שהיא היית דיי מצחיקה גם.

ועכשיו ברצינות,לפותח הפוסט-לך יש ניסיון של שנה באימונים,ויש כאן אנשים עם ניסיון של 6 או 7 שנים באימונים שכבר הגיעו לכמה הישגים,תקשיב להם במקום להתווכח.

חחחח בהחלט מצחיקה 🤩

ככה זה ש 90 % מהפורום לא נגעו בחומרים בחיים עידף תחזרו לאימוני כוח חברה

תתיעץ אם מישהו שאתה סומך עליו ולא בפורום שאתה לא מכיר כאן אף אחד
אחי תן בראש אל תהסס אף אחד לא מת מסטרואידים תופעות לוואי? גם לסיגריות יש

אתה פשוט טיפש. תתחדש.

הפוסט מיצה את עצמו עם כמות השטויות שנאמרו פה ננעל.....

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית