הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זקוק בדחיפות לרשימת שירים לאירובי

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
המצב בקאנטים חברים, אני לא יכול לסבול יותר את 2 השירים שלי לאירובי! הגיע הזמן לרענן את הרשימה ובגדול. אשמח לשמות של שירים שיעיפו את התחת באירובי. בינתיים יש לי ברשימה את פוקיטו מאס וסעיד של INFECTED. כמובן שאלקטרו ולא מטאל. תודה רבה מראש לצדיקים!

גם אניצריך מוזיקה לאירובי, אבל לאחרונה נתקלתי בחברה two steps from hell שמפיקה מוזיקה אפית לסרטים, ויש להם דברים שמעיפים לך תתחת

אני התלהבתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
pala יש לך טעם טוב במוזיקה, לא הרבה מכירים את two steps from hell(לפחות לא כאלה שאני מכיר)...

אני שומע תשירים שלהם גם באימונים לא רק באירובי.

pala יש לך טעם טוב במוזיקה, לא הרבה מכירים את two steps from hell(לפחות לא כאלה שאני מכיר)...

אני שומע תשירים שלהם גם באימונים לא רק באירובי.

אתה יכול לזרוק לי עוד כל מיני שירים? לא שמות של חברות כי יש להן אין סוף שירים וקשה לדוג משם ( xray, immediate music וכול)
כמו כן אם יש לך שירים ספציפים של TSFH שאתה אוהב, זרוק. יש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם אבל אין לי הרבה זמן לשמוע את כל השירים שלהם (צבא) אז אני בנתיים דג כמה. (atlas, dynasty, heart of courage, dragon rider ועוד)

חפש שירים של e s posthumus במיוחד pompei שלהם

חפש שירים של era, הכי יפה שלהם לדעתי זה enae volare

אמממ אני גם אוהב פסקולים של סרטים במיוחד hans zimmer... וjohn murphy, תחפש ביוטיוב in a heartbeat של גון מרפי

יש חדש של אינפקטד נחמד כזה....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית