הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קסניקל

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

ידידה שלי החלה להשתמש בקסניקל.
וטוענת כי בזמן האחרון מתעוררת במהלך הלילה עם דופק מואץ.
מישהו יודע אם הדבר הזה יעיל בכלל?

תודה,

אחי אני לא יודע מאיפה היא השיגה את התרופה אבל הורידו אותה מהמדפים כמעט בכל אירופה ואם אני לא טועה גם בארץ. יש לה המון המון תופעות לוואי קשות והיא דיי מסוכנת אני מציע לידידה שלך להפסיק להתמש בתרופה.

• פותח/ת השרשור
אחי אני לא יודע מאיפה היא השיגה את התרופה אבל הורידו אותה מהמדפים כמעט בכל אירופה ואם אני לא טועה גם בארץ. יש לה המון המון תופעות לוואי קשות והיא דיי מסוכנת אני מציע לידידה שלך להפסיק להתמש בתרופה.
תשמע כפי ששמת לב היא כבר סובלת מצוםעת חווא התרופה ניתנה לה לאחרונה וטוענת שממש עזרה לה לרדת במשקל. אמסור לה את דברייך

ברור שהיא תעזור לה לרדת במשקל. זאת המטרה שלה. אבל יש לה תופעות לוואי מסוכנות לא סתם הוציאו אותה משימוש.ואם היא כבר סובלת מתופעות לוואי אז מה זה אומר שהיא צריכה להפסיק את השימוש או להסתכן ולהמשיך את השימוש!?

• פותח/ת השרשור
ברור שהיא תעזור לה לרדת במשקל. זאת המטרה שלה. אבל יש לה תופעות לוואי מסוכנות לא סתם הוציאו אותה משימוש.ואם היא כבר סובלת מתופעות לוואי אז מה זה אומר שהיא צריכה להפסיק את השימוש או להסתכן ולהמשיך את השימוש!?

לפי השיחה שלי איתה היום הבנתי שהתרופה לא הורדה מהמדפים, הורדו רדוקטיל ותרופות פסיכיאטריות אחרות. אבל קסניקל עדיין נמכרת כרגיל.

היא לא הורדה מהמדפים. רדוקטיל לא בשימוש בארץ למרות שהיא יעילה יותר.
קסניקל גורמת לאי ספיגה של שומנים במערכת העיכול (עקב ירידה בליפאזות) - ככה שאם היא טוחנת פחמימות זה לא עוזר. לא אמור להיות תופעות לוואי כאלה. אבל בכלל, לא הייתי משתמש בכדור הזה.
אני לא מקנא ביציאות שלה.
עוד משהו? תגיד לי מי הרופא שלה, אני בטוח לא אהיה מופתע.

סתם שאלה שעולה לי - אם אני לוקח את הקסניקל הזה בהעמסות ואוכל הכל, ולא רק דברים עם יחס פחמימה גבוה, האם תיאורתית זה יעבוד ויתן את אותו אפקט?

• פותח/ת השרשור
היא לא הורדה מהמדפים. רדוקטיל לא בשימוש בארץ למרות שהיא יעילה יותר.
קסניקל גורמת לאי ספיגה של שומנים במערכת העיכול (עקב ירידה בליפאזות) - ככה שאם היא טוחנת פחמימות זה לא עוזר. לא אמור להיות תופעות לוואי כאלה. אבל בכלל, לא הייתי משתמש בכדור הזה.
אני לא מקנא ביציאות שלה.
עוד משהו? תגיד לי מי הרופא שלה, אני בטוח לא אהיה מופתע.

אנסה לברר לך מחר.
הקטע שדיברת עם עוד רופא שגר בבניין ואמר שקסניקל לא משפיעה על תפקודי לב בכלל, ולכן הוא חושד שהיא משתמשת בעוד תרופה\ממריץ כזה או אחר.

מסכים איתו. היא בטח לוקחת משהו מבלי להגיד (אפדרין, יוהימבין, קלן וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית