הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אגדת ה-80 אלף חוזרת וביבי בא על עונשו

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
המחאה דועכת. משך ימים זועקות הכותרות כי זו עתידה להיות ההפגנה הגדולה אי-פעם. המארגנים הבטיחו הופעה של שלמה ארצי, ריטה ויהודית רביץ. ראשי המחאה פינו מקומם לנואמים קונצנזוסיאליים יותר. העיתונים פרסמו בשעריהם את מועדי ההפגנה ונקודות המפגש. הנאמנים נקראו לדגל בתערובת של איומים (נכשל) והבטחות (ההפגנה הגדולה מכל). כל מה שנדרש, נעשה. וההר הוליד עכבר: 80 אלף באו בשבוע שעבר. 80 אלף באו גם השבוע. המחאה דועכת (כתב: אורי רדלר)

היום יספרו כותרות העיתון על 330 אלף או על 400 אלף שהגיעו להפגנות ברחבי הארץ, כשמתוכם 300 אלף הגיעו להפגנות בתל-אביב. מי שהיה בהפגנות, יגחך. מי שלא, יוכל להציץ בנתונים הבאים, שיבהירו כי הפגנת 330 האלף לא הייתה ולא נבראה כי הדבר בלתי אפשרי מבחינה פיזיקלית. אם היה שוטר שמסר הערכה כזו, יש לפטרו בנימוק שאין להעסיק שוטרים עוורים בתפקידי שטח.

להמשך:
http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=a28b07a102084d28785d2d933122ebb1&id=2716

משום מה אני לא אתפלא אם זה המקרה. התקשורת חוגגת על המחאה הזאת, אם היא תיגמר הם יחזרו לכתבות הבולשיט הרגילות שלהם.

חלק גדול מאוד מהעם חוגג על המחאה הזאת, קרמבו. אם היא תיגמר (וגם אם לא, כנראה) הם יחזרו לשיט הרגיל שלהם.

משה, לפי מה שהבנתי דיווחים שמבוססים על ספירת טלפונים סלולארים הציגו 192,000 איש בהפגנה בת"א. ולא 300...

ד.א, הייתי בהפגנה באיזור 11 בלילה, והיו המון אנשים (גם באבן גבירול ורוטשילד).

אני הייתי בהפגנה ויש כמה דברים שהוא לא מדייק בהם
כל הרחוב היה מפוצץ עד למצב של חוסר תזוזה ממש מהצפיפות
גם הרחובות הצדדים היו מלאים באנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית