הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל רביעי

• פותח/ת השרשור bombs
  • פורסם בתאריך

bombs

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי אני בן 29 75 קילו דיי חטוב (בערך 10-9 אחוזי שומן)
מתכוון לעשות סייקל רביעי
WINSTROL
PROPYONAT
PRIMABOLAN

ואולי להוסיף בולדנון,
סייקל לחודשיים, המטרה לעלות כמה שיותר נקי בלי נוזלים
וכמובן טמוקסי וכלומיד

מה דעתכם זה שילוב טוב יחד...???

סייקל רביעי 75 קילו??? מה הגובה שלך? נראה לי שמשהו פה לא בסדר. אני לא מבין מה הבולדנון עושה פה. ועם הפרימו שלך הוא דיפו אז גם לא כדאי (אסטר ארוך) לא ציינת מה אתה הולך לעשות ב PCT עם אתה הולך לקחת HCG במהלך הסייקל (מאוד מאוד מומלץ)

שניהם יותר אנבולים מאשר אנדרוגניים שניהם יביאו לעליה איטית במסת השריר מממ עם הייתי צריך להשוות פרימו לסטרואיד אחר הייתי דווקא משווה אותו למסטרון מפני ששניהם נגזרות של DHT (בולדנון הוא נגזרת של טסט)
המבנה הכימי של בולדנון ופרימו הוא שונה והפעילות שלהם שונה לגמרי. הם אולי נראים אותו דבר מבחינת תוצאות אבל פרימו קרוב יותר למסטרון מאשר בולדנון. בכל מקרה פרימו הוא יקר מאוד ולא שווה את הכסף גם מסטרון יקר יחסית לתוצאות שהוא מביא. בולדנון מממ לא יודע ניסיתי כמה פעמים לא התלהבתי. למרות שלדעתי הוא עדיף על דקה רק בגלל תופעות הלוואי הפחותות שלו.

תריץ רק וינסטרול ופרופיונט וכמובן hcg זה חשוב אל תזלזל בזה,ויהיה בסדר מקווה שיתן לך תוצאות טובות.

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:42 ----------

הבולנדון ופרימו נראה קצת מיותר לא עדי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית