הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן, כמה שאלות

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
קראתי בפרופילים אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש.
רציתי לדעת מה תכונותיו העקריות של הטרן, כי מצד אחד רשום באתר בפרופיל החומר,
טרן לא ייתן עליה במסה כמו שטסטוסטרון או דיאנבול יכולים לתת, אבל טרן יכול להוסיף מסה איכותית (ללא היווצרות אסטרוגן, כלומר ללא שומן וספיחת נוזלים), אשר אפשרי לשמור על הגזרה

אבל מצד שני, כל הסוגי יוסי יד 50 טוענים שטרן מעלה חזק יותר בכוח ובמסה, מדיבול.
ומצד שני באתר רשום שהוא לא יתן עליה כמו שדיבול יכול לתת, וזה קצת סותר ?

ועוד שאלה,
למה משתמשים בעיקר בטרן בסייקל של חיטוב, מה היתרון ?

תודה ;a2gasg

לא יודע בפרטי פרטים מה רשום בפרופילים באתר אבל להגיד שטסט יותר חזק מטרן זה בדיחה!
רק לפי הפרופיל אנבולי אנדרוגני של החומר הנלקח הטרן חזק פי 5 יותר אז קצת הגיון, למה לוקחים בחיטוב?
קראתי שלטרן יכולות טובות יותר להתמודד עם גרעון קלורי נמוך,שריפת שומן ואולי טיפת העלאה במסה כמו כן אגירת נוזלים היא מינימלית ביותר דבר שחשוב לאנשים בזמן חיטוב.
כמובן שאני לא צריך להסביר לך על התופעות לוואי של הטרן ( למרות שכל אחד מגיב אחרת אי אפשר לדעת)
טרן בהחלט אחד הסטרואידים החזקים ביותר שקיימים.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא ממש יודע, כי המידע שיש פה על אנבולים מאוד דל.. מזל שיש לנו את עדי שהוא אינציקלופדיה חח.. נחכה לתשובה

תתרחק מטרן אחי זה רעל,החומר הזה יפיל לך את הזין...אני לא צוחק בשביל אתה צריך טרן?זה ממש ממש מסוכן באמת אחד הסטרואידים הכי חזקים שיש.

טוב טוב אני מציע להרגיע. חחח המיתוסים על טרן חחח כאילו שאם תקח טרן תקבל התקף פסיכוטי ותצא למסע רציחות חחחח איזה שטויות אז בואו אני יעשה לכם סדר בבלגאן.

טרן הוא אכן הסטרואיד החזק ביותר שיש. הפרופיל האנבולי אנדרוגני שלו הוא 500\500 זאת אומר פי חמש יותר אנבולי ויותר אנרוגני מטסט. טרן הוא נגזרת של ננדרולון (כמו דקה) הוא לא עובר המרה לאטסרוגן או ל DHT מה שאכן לא יגרום לעליה בנוזלים. אחד הדברים היפים עם טרן הם שהוא מעלה משמעותית את רמות ה IGF-1 ולא רק שהוא מעלה אותם הוא גם גורם לרגישות יתר של קולטני IGF-1 טרן נקשר בצורה חזקה מאוד לרצפטור האנדרוגני ולכן יש עדויות שהוא גם עוזר ב"שריפת שומן" מפני שרצפטורים אנדרוגניים יש גם בתאי שומן אבל אינן שום הוכחה מדעית לכך.טרן גם נצמד בצורה חזקה לרצפטור גלוקוקורטיקויוד (כמו כל סטרואיד) בצורה חזקה מאוד מה שמונע את הפעילות של הורמונים כמו קורטיזול. עד עכשיו הכל טוב ויפה וטרן נראה כמו חלום רטוב. אז בואו נדבר טיפה על תופעות הלוואי של טרן.

טרן מעלה את רמות הפרוג'סטין בגוף בצורה דיי משמעותית מה שיכול לגרום לג'יינו (שימוש בלטרוזול יכול למנוע את זה) טרן הוא אנדרוגן חזק מאוד אנשים שנוטים להקריח עור שמן אקנה כנראה יחוו תופעות לוואי מסוג זה. (שילוב של ברומוסיפלין יכול למנוע את נושא דילול השיער) טרן מגביר גם את רמות הפרולקטין (ברומו יכול לעזור גם פה)
כאשר יש שימוש בטרן יש לשים לב לרמות הכולסטרול שומנים תפקודי כליות מפני שטרן משפיע עליהם לא מעט
שימוש בטרן יגרום גם לנדודי שינה הזעות יתר ודפיקות לב מואצות (לא לכולם). מנסיון אישי אני יכול להגיד שהחומר הזה הוא חזזזקקק. העליה בכח ובאגריסיביות במכון היא משמעותית אני אישית לא חוויתי הזעות יתר היו טיפה נדודי שינה בהתחלה אבל זה הסתדר. אני יכול להגיד שהשפעה על רמות הפרולקטין היא משמעותית לקראת סוף הסייקל הגשתי אפתי לסביבה ומצב רוח מאוד מדוחדך (לא שמעתי על ברומוציפטין אז) יש אנשים שממש מרגישים רע על החומר הזה עד כדי כך שהם נאלצים להפסיק אותו. אבל זה כבר ממש אנדוידואלי וכמו כל דבר צריך לנסות כדי לראות איך מגיבים יש כאלה שיגידו שזה הדבר הכי טוב שיש ויש כאלה שלא יכולים להתקרב לזה. אני יכול להגיד שזה חומר מעולה למסה ומצויין לחיטוב. מה שכן עם בוחרים לשלב אותו בסייקל יש לעשות זאת בזהירות ולחשוב על כל הגורמים עם כל מה שמשתמע מכך. אין צורך לציין הוא משבית את ה HTPA בצורה אגרסיבית ביותר.

טיפה רפרנסים לחומר עם מעניין אותכם
Br J Nutr. 1978 Nov;40(3):563-72.
J Cell Physiol. 2004 Nov;201(2):181-9.
Endocrinology. 1989 May;124(5):2110-7.
Toxicol Sci. 2002 Dec;70(2):202-11.15
J Anim Sci. 1994 Feb;72(2):515-22.
APMIS. 2001 Jan;109(1):1-8.
J Anim Sci. 1990 Sep;68(9):2682-9.
J Anim Sci. 1992 Nov;70(11):3381-90.
Am J Physiol. 1998 Jun;274(6 Pt 1):C1645-52.
Biochim Biophys Acta. 1995 May 11;1244(1):117-20.
J Appl. Physiol.94 1153-61 2003
J Vet Med A Physiol Pathol Clin Med. 2001 Aug; 48(6):343-52

• פותח/ת השרשור
טוב טוב אני מציע להרגיע. חחח המיתוסים על טרן חחח כאילו שאם תקח טרן תקבל התקף פסיכוטי ותצא למסע רציחות חחחח איזה שטויות אז בואו אני יעשה לכם סדר בבלגאן.

טרן הוא אכן הסטרואיד החזק ביותר שיש. הפרופיל האנבולי אנדרוגני שלו הוא 500\500 זאת אומר פי חמש יותר אנבולי ויותר אנרוגני מטסט. טרן הוא נגזרת של ננדרולון (כמו דקה) הוא לא עובר המרה לאטסרוגן או ל DHT מה שאכן לא יגרום לעליה בנוזלים. אחד הדברים היפים עם טרן הם שהוא מעלה משמעותית את רמות ה IGF-1 ולא רק שהוא מעלה אותם הוא גם גורם לרגישות יתר של קולטני IGF-1 טרן נקשר בצורה חזקה מאוד לרצפטור האנדרוגני ולכן יש עדויות שהוא גם עוזר ב"שריפת שומן" מפני שרצפטורים אנדרוגניים יש גם בתאי שומן אבל אינן שום הוכחה מדעית לכך.טרן גם נצמד בצורה חזקה לרצפטור גלוקוקורטיקויוד (כמו כל סטרואיד) בצורה חזקה מאוד מה שמונע את הפעילות של הורמונים כמו קורטיזול. עד עכשיו הכל טוב ויפה וטרן נראה כמו חלום רטוב. אז בואו נדבר טיפה על תופעות הלוואי של טרן.

טרן מעלה את רמות הפרוג'סטין בגוף בצורה דיי משמעותית מה שיכול לגרום לג'יינו (שימוש בלטרוזול יכול למנוע את זה) טרן הוא אנדרוגן חזק מאוד אנשים שנוטים להקריח עור שמן אקנה כנראה יחוו תופעות לוואי מסוג זה. (שילוב של ברומוסיפלין יכול למנוע את נושא דילול השיער) טרן מגביר גם את רמות הפרולקטין (ברומו יכול לעזור גם פה)
כאשר יש שימוש בטרן יש לשים לב לרמות הכולסטרול שומנים תפקודי כליות מפני שטרן משפיע עליהם לא מעט
שימוש בטרן יגרום גם לנדודי שינה הזעות יתר ודפיקות לב מואצות (לא לכולם). מנסיון אישי אני יכול להגיד שהחומר הזה הוא חזזזקקק. העליה בכח ובאגריסיביות במכון היא משמעותית אני אישית לא חוויתי הזעות יתר היו טיפה נדודי שינה בהתחלה אבל זה הסתדר. אני יכול להגיד שהשפעה על רמות הפרולקטין היא משמעותית לקראת סוף הסייקל הגשתי אפתי לסביבה ומצב רוח מאוד מדוחדך (לא שמעתי על ברומוציפטין אז) יש אנשים שממש מרגישים רע על החומר הזה עד כדי כך שהם נאלצים להפסיק אותו. אבל זה כבר ממש אנדוידואלי וכמו כל דבר צריך לנסות כדי לראות איך מגיבים יש כאלה שיגידו שזה הדבר הכי טוב שיש ויש כאלה שלא יכולים להתקרב לזה. אני יכול להגיד שזה חומר מעולה למסה ומצויין לחיטוב. מה שכן עם בוחרים לשלב אותו בסייקל יש לעשות זאת בזהירות ולחשוב על כל הגורמים עם כל מה שמשתמע מכך. אין צורך לציין הוא משבית את ה HTPA בצורה אגרסיבית ביותר.

טיפה רפרנסים לחומר עם מעניין אותכם
Br J Nutr. 1978 Nov;40(3):563-72.
J Cell Physiol. 2004 Nov;201(2):181-9.
Endocrinology. 1989 May;124(5):2110-7.
Toxicol Sci. 2002 Dec;70(2):202-11.15
J Anim Sci. 1994 Feb;72(2):515-22.
J Anim Sci. 1990 Sep;68(9):2682-9.
J Anim Sci. 1992 Nov;70(11):3381-90.
Am J Physiol. 1998 Jun;274(6 Pt 1):C1645-52.
Biochim Biophys Acta. 1995 May 11;1244(1):117-20.
J Appl. Physiol.94 1153-61 2003
J Vet Med A Physiol Pathol Clin Med. 2001 Aug; 48(6):343-52
עדי אתה נכס לפורום תודה רבה על המידע!!.. מה ההמלצה הכללית לסייקל של טרן, לכמה שבועות ?

כתבתי פה מיליון פעמים-ריגשי,מצבים פראנואידים,מזיע ,לא ישן,גועל נפש. אם תוצאות אין מה להווקח,אבל כל החיים הולך לעזאזל.וזה עוד בלי ההשלחות בריאותיות. אני נגד הטרן:🙁

גבר,אני מציע לא לקחת .זה כמו לנהוג מסטול תחת. אתה מוכן לסכן יחסים אישיים שלך,עבודה,ביטחון,חופש ושם טוב- לך על זה. אני עשיתי ים שטויות על טרן,מתבייש להזכר בזה.

אוייש אנטון אתה מגזים זה שלך טרן לא עושה טוב לא אומר שזה ישפיע אותו דבר על אחרים אני חוץ מטיפה נדודי שינה לא חוויתי שום דבר ממה שאתה מתאר. אתה מאלה שלא מגיבים טוב לחומר סבבה זה לא אומר שזה המצב אצל אחרים.

לגבי אורך הסייקל טלוי טרן אנטט 8-10 שבועות טרן אצטט אתה יכול פחות גם. מינונים טרן אנטט 400-600מג לשבוע יעשו את העבודה אצטט 300-400 זה דיי והותר.

אם אתה לא מתחרה אל תיגע יש לו תופעות לא נעימות פצעים ,פתיל מאוד קצר אסור בשום אופן לשתות איתו אלכוהול!!!
אבל אם החלטת טרן עדיף להיות איתו בחורף ולא בקיץ !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית