הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן, כמה שאלות

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
קראתי בפרופילים אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש.
רציתי לדעת מה תכונותיו העקריות של הטרן, כי מצד אחד רשום באתר בפרופיל החומר,
טרן לא ייתן עליה במסה כמו שטסטוסטרון או דיאנבול יכולים לתת, אבל טרן יכול להוסיף מסה איכותית (ללא היווצרות אסטרוגן, כלומר ללא שומן וספיחת נוזלים), אשר אפשרי לשמור על הגזרה

אבל מצד שני, כל הסוגי יוסי יד 50 טוענים שטרן מעלה חזק יותר בכוח ובמסה, מדיבול.
ומצד שני באתר רשום שהוא לא יתן עליה כמו שדיבול יכול לתת, וזה קצת סותר ?

ועוד שאלה,
למה משתמשים בעיקר בטרן בסייקל של חיטוב, מה היתרון ?

תודה ;a2gasg

אתה אוהב את כל סוגי האנבולים..כמה סייקלים כבר עברת עדי?

אני לא אוהב את כל סוגי האנבוליים. אורליים זה חרא דקה זה חרא בולדנון חלש מדי פרימו ביזבוז כסף
אבל טרן זה אחלה דבר (הרבה תופעות לוואי אבל תוצאות מדהימות)

אפשר כבר לראות את התוצאות המדהימות האלו?
חחח קלינה לא כולם באדיבילדרים מקצועיים כמוך,אבל בקשר לטרן אין ספק עם תוצאות אי אפשר להתווכח אני מכיר 2 חברה שהיו על טרן וכל השרירים שלהם נראים קשיחים כמו אבן מאז.

חחח קלינה לא כולם באדיבילדרים מקצועיים כמוך,אבל בקשר לטרן אין ספק עם תוצאות אי אפשר להתווכח אני מכיר 2 חברה שהיו על טרן וכל השרירים שלהם נראים קשיחים כמו אבן מאז.

עזוב,התיישתי כבר.הוא טוען שהוא 100 קילו(זה יותר ממני) אני לא מבין מה בעיה לפרסם תמונה

עזוב,התיישתי כבר.הוא טוען שהוא 100 קילו(זה יותר ממני) אני לא מבין מה בעיה לפרסם תמונה
וואו אחי איזה חסר ביטחון אתה זה משהו. אני גם יותר גבוה ממך אז מה. אתה רוצה גם תיעוד גובה? יאללה שחרר שאני אוכל אני יעלה תמונה יהיה בסדר אחי.

וואו אחי איזה חסר ביטחון אתה זה משהו. אני גם יותר גבוה ממך אז מה. אתה רוצה גם תיעוד גובה? יאללה שחרר שאני אוכל אני יעלה תמונה יהיה בסדר אחי.

תדע לך,אתה הורג עכשיו אחד הבילדרים הבינוניים ביותר בתולדות א"י במו ידיך...אני ימות מסקרנות וזה יהיה על המצפון שלך!

חחח אני בטוח שתצליח לשרוד. בקרוב מתחילים סייקל לאחר הרבה מאוד זמן צריך להיות מעניין שיגיע הזמן סקרנותך תסופק 😉

חחח אני בטוח שתצליח לשרוד. בקרוב מתחילים סייקל לאחר הרבה מאוד זמן צריך להיות מעניין שיגיע הזמן סקרנותך תסופק 😉

טוב,לא יצאה בטוב ,אני ינסה לסחוט אותך-שמע,ײש לי תמונות ישנות שלך,אם אתה לא רוצה שהם יפורסמו-שלח לי עדכון בפרטי 📢
🙄🙄🙄

אני מזמן איש עולם התחתון,תעשה עלי גוגל ושלח תמונה. עד מחר זה הופך לשתי תמונות

קלינה?אני לא יכול לשלוח לך הודעות בפרטי אבל עניין אותי באיזה גיל התחלת להתאמן איך היית נראה לפני החומרים?יש מצב אתה מפרסם תמונה לפני החומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית