הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דניס ג'יימס חובר אל צ'ארלס גלאס לפני ה - 2009 Arnold Classic

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
דניס ג'יימס שכר את שירותיו של צ'ארלס גלאס (Charles Glass ), כדי שהאחרון יכין אותו לקראת תחרות 2009 Arnold Classic שתתקיים בשישה במרץ, כשהוא שוקל 265 lbs (מאה ועשרים קילו, בערך) שבעה שבועות לפני המופע, ג'יימס כל כך בטוח במומחיות של גלאס שהוא מוכן לנסוע 370 מיילים (קצת יותר מ חמש מאות תשעים וארבעה קילומטרים) - הלוך ושוב - מאריזונה אל וניס שם הוא שכר דירת חדר באותו רחוב בו נמצא מכון גולד. ג'יימס ישהה שם במשך פרקי זמן של שבועיים עד מועד המופע. כמה מלים מפיו של דניס:

"לצ'ארלס יש מגע קסם." אומר דניס. "בכל פעם שאני עובד אתו אני נראה מצויין. זה שילוב מנצח. הוא מכיר את הגוף שלי ויודע מה אני צריך לשפר. המטרות העיקריות שלנו הן יותר מסה בגב ויותר חיטוב ב - quads."

"המטרה שלנו היא להשיג את טווח המשקלים 250-245 lbs ( מאה ואחד עשר - מאה וששה עשר קילו). אני אשיג את המראה שהשופטים רוצים כרגע. אני אהיה במצב מעולה עם המלאות שהיתה לי ב-2003."

" כולם מהווים איום בתחרות (Arnold Classic). ויקטור, קאי, טוני, סילביו ואנוכי. כולם יכולים לזכות במופע. בגלל זה אני אבוא במיטבי"

http://www.flexonline.com/dennis_james_ready_for_arnold/news/643

איזה יופי של פלג גוף עליון יש לו
אבל לצערי אני לא חושב שהוא יקח:angry:

Back
למעלה תחתית