הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם שאלה על האנשים בפורום

haristos

משתמש מתחיל
96
0
נק' מוניטין:
65
96
0
יש כאן אנשים שלקחו את עניינים יותר רחוק ומתעסקים בפיתוח גוף(וכיוצא בזאת) כעבודה/קריירה ??

מסתובבים פה כמה מפתחי גוף מקצועיים, אבל אף אחד מהם לא עובד או פיתח את זה כקריירה עיקרית שלו בחיים כי זה בלתי אפשרי בארץ.

• פותח/ת השרשור
נכון בתור באדיבילדר אבל אני מתכוון בקטע של בעלים של סטודיו/מכון כושר תזונאי ספורט מאמנים אישיים וכדו'

נכון בתור באדיבילדר אבל אני מתכוון בקטע של בעלים של סטודיו/מכון כושר תזונאי ספורט מאמנים אישיים וכדו'
יש פה המון מאמנים אישיים ותזונאים שקוראים מהצד. מנהלי מכון כושר שמעתי על כמה, לא יכול לתת מידע מדוייק. בכל מקרה, מה זה חשוב?

אם אני לא טועה לאנטון יש חלק נכבד מהגרייט שייפ
או שזה שמועות

---------- התגובה התווספה ב 02:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:10 ----------

כאילו זה דיי הגנון של אנטון שם
ממה ששמעתי

כל המנהלים ס1סים במקצועם. כל אחד בפקולטה שלו.

אם אני לא טועה לאנטון יש חלק נכבד מהגרייט שייפ
או שזה שמועות

---------- התגובה התווספה ב 02:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:10 ----------

כאילו זה דיי הגנון של אנטון שם
ממה ששמעתי

פפפחחחחעעעעעעעעעעעעעעע!!!! אלוואי עלי 1% מגרייט שייפ. נכון להיום יש לי מנוי כבוד(חינם) ברשת ואפשרות לארח במועדון חברים שבאים מערים אחרות כדי להתכונן לתחרויות. אבל בהחלט לא חלק מהרשת. בעלים של הרשת והנהלה מקצועית מאוד מחבבים אותי ואת אישתי,אבל מעבר לחיסכון תשלום עבור מנוי לא ראיתי כסף.
הם כן הציעו עבודה בתור מדריך,אבל לא כלכלי להם לשלם את השכר שביקשתי.

פפפחחחחעעעעעעעעעעעעעעע!!!! אלוואי עלי 1% מגרייט שייפ. נכון להיום יש לי מנוי כבוד(חינם) ברשת ואפשרות לארח במועדון חברים שבאים מערים אחרות כדי להתכונן לתחרויות. אבל בהחלט לא חלק מהרשת. בעלים של הרשת והנהלה מקצועית מאוד מחבבים אותי ואת אישתי,אבל מעבר לחיסכון תשלום עבור מנוי לא ראיתי כסף.
הם כן הציעו עבודה בתור מדריך,אבל לא כלכלי להם לשלם את השכר שביקשתי.

אופס טעיתי:s49:
למזלי אמרתי אני חושב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית