הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pct

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
אחרי סייקל של 5 שבועות 300 מ"ג דקה ננדרולון,300 מ"ג טסט אנטייט,אוקסנדרולון אוראלי 15 מ"ג ליום pct של 1500 פרגניל כפול 4 כל 4 יום,איקקלומין 100 מ"ג ל-20 יום טמוקסיפן 20 מ"ג ל-30 יום חוות דעת הגיניות בבקשה בהתחשב שהסייקל היה מאוד קצר..תודה..

לקחת אנדרול בסייקל 1 זה כל כך מיותר וטיפשי. בכל מקרה כן ה-PCT בסדר.

נובלודקס אפשר להוריד לדעתי, אחרי שבועיים אם אין עיקצוצים בפיטמה לא חובה להמשיך לקחת.. כלמויד תקח במשך חודש, ותעשה אחר כך בדיקות דם לראות שהכל תקין.

נערך לאחרונה:
לקחת אנדרול בסייקל 1 זה כל כך מיותר וטיפשי. בכל מקרה כן ה-PCT בסדר.

נובלודקס אפשר להוריד לדעתי, אחרי שבועיים אם אין עיקצוצים בפיטמה לא חובה להמשיך לקחת.. כלמויד תקח במשך חודש, ותעשה אחר כך בדיקות דם לראות שהכל תקין.

שוב טעות. כאשר אתה מפסיק לקחת חומרים והגוף מתחיל לייצר טסט מחדש (במידה והתאוששות מתחילה) חלק מן הטסט הזה יהפוך לאסטרוגן זה זמן רגיש מאוד ושימוש ב SERMS הוא קריטי פה.
לשאלה של םותח הפוסט. אני חושב שהPCT שלך הוא עדין מדי 5 שבועות עם דקה וסטס ואנדרול זה די והותר כדי לסגור אותך טוטאלית ולא לקחת HCG במהלך הסייקל. אני מציע לך לעשות בדיקות דם בדחיפות. במידה והטסט שלך נמוך(מה שבטוח זה המצב) ורמות ה LH ו FSH גבוהות זאת אומרת שיש סיגנל וה HTPA שלך עובד. הגוף מזהה את רמות הטסט הנמוכות ומפריש LH ו FSH לאכשים על מנת לייצר טסט. ובמידה ורמות הטסט שלך נמוכות וגם רמות ה LH ו FSH נמכות איזי אין סיגנל ואתה מושבת
אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם ולפרסם פה את התוצאות.

שוב טעות. כאשר אתה מפסיק לקחת חומרים והגוף מתחיל לייצר טסט מחדש (במידה והתאוששות מתחילה) חלק מן הטסט הזה יהפוך לאסטרוגן זה זמן רגיש מאוד ושימוש ב SERMS הוא קריטי פה.
לשאלה של םותח הפוסט. אני חושב שהPCT שלך הוא עדין מדי 5 שבועות עם דקה וסטס ואנדרול זה די והותר כדי לסגור אותך טוטאלית ולא לקחת HCG במהלך הסייקל. אני מציע לך לעשות בדיקות דם בדחיפות. במידה והטסט שלך נמוך(מה שבטוח זה המצב) ורמות ה LH ו FSH גבוהות זאת אומרת שיש סיגנל וה HTPA שלך עובד. הגוף מזהה את רמות הטסט הנמוכות ומפריש LH ו FSH לאכשים על מנת לייצר טסט. ובמידה ורמות הטסט שלך נמוכות וגם רמות ה LH ו FSH נמכות איזי אין סיגנל ואתה מושבת
אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם ולפרסם פה את התוצאות.

ואז מה עושים בכל מצב ?

מצב א:

במידה והטסט שלך נמוך(מה שבטוח זה המצב) ורמות ה LH ו FSH גבוהות זאת אומרת שיש סיגנל וה HTPA שלך עובד. הגוף מזהה את רמות הטסט הנמוכות ומפריש LH ו FSH לאכשים על מנת לייצר טסט.

מצב ב:

ובמידה ורמות הטסט שלך נמוכות וגם רמות ה LH ו FSH נמכות איזי אין סיגנל ואתה מושבת

אז שאלתי מה עושים בשני המצבים ?

מצב א

ממשיכים לקחת כלומיד וטמוקסיפן על מנת להמנע ממצב של אסטרוגן גבוהה. במצב זה טסט מופרש מהאשכים

מצב ב

לקיחת HCG למשך שבועיים (2500 יחדיות) פעם בשבוע יחד עם כלומיד וטמוקסיפן ולחזור על בדיקות דם כשבועיים לאחר סיום ה PCT.

מצב ב
לקחת 2 HCG ואחר זריקה אחרונה של HCG כמה זמן ממתינים עד תחילת הכלומיד וטמוקסיפן 4 ימים - שבוע ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית