הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בהתקדמות, או תוכנית אימונים

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
אז ככה יש לי בעיה.
אני בן 15 ולפני כמה חודשים התחלתי SS. הסקוואט והדאדליפט שלי עולים די טוב לדעתי (ואני עוד עושה אירובי מעייף 3 פעמים בשבוע). אבל ההרמות כמו בנ'ץ או פרס פשוט לא מתקדמים באופן סדיר, וגם די לאט.

הנה הסטאטים שלי:
גובה:180.5
משקל:82ק''ג

סקוואט:110 ק''ג ליותר מ-5 חזרות כנראה, אבל עשיתי 5*3 אז כנראה 5 חזרות זה לא המקסימום שלי. ההתקדמות היא בערך 5 קליו בשבוע.

דאדליפט: 125ק''ג ל-5חזרות. כל אימון אני מעלה 5 קילו, אז כנראה באימון הבא אני יוכל לעשות ל-130 ק''ג.

בנץ' פרס: 65קילו ל-5חזרות. פעם האחורה שניסיתי הצלחתי 2סטים ל-5חזרות, האחרון היה 3. אז כנראה זה קרוב למקסימום שלי.

פרס: 40 קילו ל-5חזרות. וזה המקסימום שלי.

חתירה:67.5 קילו ל-5חזרות

קשה לי לעלות בלחיצות (בחתירה זה קצת יותר קל). ואני גם אוכל מספיק, כל עליתי במשקל הגוף ב-6קילו.
והתחלתי מ-50 קילו בבנ'ץ.

השאלה שלי מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לעבור תוכנית, כי אני עוד מתקדם בסקוואט ובדאדליפט די טוב. האם המשקל שהגעתי אליו בבנ'ץ שווה בכלל לעשות deload?

תודה בהמשך....

המשקל בבנצ' בסדר גמור
אבל למה אתה רץ 3 פעמים בשבוע?
אתה בתקופת מאסה זה מיותר
תוריד לפעם פעמיים ותתרכז באימונים,אם לא תאכל ותישן מספיק אתה תיפצע ואז אתה תוכל לחלום על להרים מוט
שיהיה בהצלחה

ועוד משוה,אל תילחץ מהמשקל בפרס,הוא יעלה הכי לאט כי הוא התרגיל הכי קשה לרוב.בכל מקרה,תאכל ותתקדם
לא תאכל ותמשיך לרוץ אתה תיפול בתוכנית (כן חזרתי על זה שוב כדי להדגיש)

• פותח/ת השרשור
המשקל בבנצ' בסדר גמור
אבל למה אתה רץ 3 פעמים בשבוע?
אתה בתקופת מאסה זה מיותר
תוריד לפעם פעמיים ותתרכז באימונים,אם לא תאכל ותישן מספיק אתה תיפצע ואז אתה תוכל לחלום על להרים מוט
שיהיה בהצלחה

ועוד משוה,אל תילחץ מהמשקל בפרס,הוא יעלה הכי לאט כי הוא התרגיל הכי קשה לרוב.בכל מקרה,תאכל ותתקדם
לא תאכל ותמשיך לרוץ אתה תיפול בתוכנית (כן חזרתי על זה שוב כדי להדגיש)

למה שאני ייפצע? אני עד עכשיו רצתי 3 פעמים בשבוע, והעלתי בסקוואט ודאדליפט יפה מאוד. התחלתי עם 65 קילו בסקוואט ודאדלפיט.
ואני גם יורד כמעט עם התחת לעקבים, אז לא יכול להיות שאני פשוט יורד יותר נמוך בכל פם שאני מעלה במשקל.
אני חייב לרוץ כי אני לא רוצה שהכושר שלי יידפק, אירובי זה לא רק בשביל לשרוף שומן.

אני פשוט לא מצליח לעלות בבנץ' בקצב שצריך. כמובן שהסקוואט ודאדלפיט ייעלו הרבה יותר מהר, אבל אני נתקע באותו משקל כמעט כל פעם שאני מנסה לעלות.

נערך לאחרונה:
למה שאני ייפצע? אני עד עכשיו רצתי 3 פעמים בשבוע, והעלתי בסקוואט ודאדליפט יפה מאוד.
ואני גם יורד כמעט עם התחת לעקבים, אז לא יכול להיות שאני פשוט יורד יותר נמוך בכל פם שאני מעלה במשקל.
אני חייב לרוץ כי אני לא רוצה שהכושר שלי יידפק, אירובי זה לא רק בשביל לשרוף שומן.

אני פשוט לא מצליח לעלות בבנץ' בקצב שצריך. כמובן שהסקוואט ודאדלפיט ייעלו הרבה יותר מהר, אבל אני נתקע באותו משקל כמעט כל פעם שאני מנסה לעלות.

מה אכפת לי תעשה מה שאתה רוצה אני פה כדי לעזור לך
אני לא יודע אם אני יכול להביא לך חוב לראק אבל הייתי רוצה שתעלה סרטון של סקוואט 110 עם כמעט תחת לעקבים

ודדליפט 125 זה לא כזה גבוה,תחכה שתגיע למשקלים גבוהים יותר אני בטוח שתיתקע במיוחד בSS
או שהריצה שלך היא מהמטבח לחדר ולזה אתה קורא אירובי

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לי תעשה מה שאתה רוצה אני פה כדי לעזור לך
אני לא יודע אם אני יכול להביא לך חוב לראק אבל הייתי רוצה שתעלה סרטון של סקוואט 110 עם כמעט תחת לעקבים

ודדליפט 125 זה לא כזה גבוה,תחכה שתגיע למשקלים גבוהים יותר אני בטוח שתיתקע במיוחד בSS
או שהריצה שלך היא מהמטבח לחדר ולזה אתה קורא אירובי

מצטער אם התגובה שלי נראתה קצת עצבנית, לא התכוונתי.
אני פשוט הצלחתי להתקדם יפה בתרגילי פלג גוף תחתון, עם ריצות 3 פעמים בשבוע. כל ריצה היא 20 דקות עם עליות. והיא יחסית מעייפת, אבל לא מעייפת ככה שאני מרגיש שאין לי כוח ביום למחרת.

אני פשוט לא רוצה להפסיק לרוץ כי זה ייפגע בכושר שלי. גם סקוואט 110 קילו זה לא כזה גבוה, אז מה? פשוט רציתי להגיד שאני התקדמתי טוב יחסית למה שהייתי.

נערך לאחרונה:
הנק' שלי היא שלהגיע ל110 לא צריך להשקיע כ"כ כמו במשקלים הגבוהים יותר
בכלמקרה ייתי שמח לראות סרטון של הסקוואט

• פותח/ת השרשור
הנק' שלי היא שלהגיע ל110 לא צריך להשקיע כ"כ כמו במשקלים הגבוהים יותר
בכלמקרה ייתי שמח לראות סרטון של הסקוואט

בסדר אבל לפני שאני ייתן סרטון (פעם הבאה). יש לי סירטון של סקוואט אחר לפני חודשיים.
הוא בערך 80 קילו, אבל אני רוצה שתבדוק את העומק ותקבע עם זה קרוב לתחת. כי העומק שאני יורד כרגע הוא קצת יותר עמוק כי אני מרגיש את האמסרינגס שלי נוגעים בתאומים בתחתית. (כשצילמתי את הסרטון אני לא זוכר מה הרגשתי)

דרך אגב העלתי 30 קילו בחודשיים, אבל אני גם נפצעתי באמצע (לא קשור לאימונים) אז עשיתי הפסקה, וגם נסעתי לחופשה לשבוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית