הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שישו ושמחו בענף האתלטיקה

"מייק עשה טעות", אישר סוכנו את הדברים ופירט, "הוא יצא עם חברים למועדון וחשב שהוא שתה 'רד בול', אבל זה היה אחד ממשקאות האנרגיה הללו עם חומרים ממריצים"

היה עדיף לו להגיד: מייק עשה טעות, הוא החליק על המדרכה והיה שם מזרק עם ממריצים שנדחף לו ישירות לתחת LOL

לא מכיר אותו אישית. פניתי אליו בקשר לעניינים אקדמאיים ודנתי איתו על כמה מאמרים שהוא כתב (הכל וירטואלית). למה?

נדמה לי שראיתי אותך מגיב לו בפייסבוק באיזה נושא. (יש לך תמונת פרופיל של גורילה?)

מה דעתך עליו מבחינה מקצועית?

כן.
לא קראתי מאמרים שלו מעולם מלבד מה שהוא כתב על הטור דה פראנס.
בתור חובב אתלטיקה ואופניים יש לו את הידע. אבל אף פעם לא קראתי דברים אקדמיים שהוא כתב ואין לי מושג מה הרמה המקצועית שלו. אין לי מושג גם במה הוא עוסק ומה הוא חוקר.
הפריע לי שבעבר הוא הציג את עצמו כפיזיולוג של המאמץ כאשר הוא לא למד את זה והוא למד פיזיולגיה ופרמקולוגיה בתל אביב. אבל הוא שינה את זה.
זה בעיה להביע דעה על אדם כשהוא כותב מאמרי YNET בלי רפרנסים.
למה אתה שואל?

פעם הוא אמר לחבר שאנחנו מבזבזים את זמנינו בעבודה לסקווט מלא ושאנחנו לא צריכים לעבוד למעבר לרבע סקווט כי זה לא ספציפי.

חוץ מזה התרשמתי ממנו שהוא מתייחס בתמימות רבה מאוד לסוגיות של שימוש בחומרים אסורים בספורט , כמעט כמו אדם מן השורה שאין לו קשר לספורט \ פיזיולוגיה \ פרמקולוגיה. (אני לא יודע אם הוא עושה את זה כדי לשמור על ארשת של פוליטיקלי קורקט או מסיבה אחרת).

רציתי לראות אם נתקלת בזה(סה"כ הוא נחשב למאוד מקצועי ומאוד מבין וכו')

מקצועית אני יודע ששחר פאר, מכבי וכו' זרקו אותו. ככה שאולי התוצאות המעשיות שלו לא משהו.
אני חושב שהוא דיי מבין בפרמקולוגיה כי הוא למד את זה הוא פשוט לא ידבר על זה מסיבות אתיות.
כמו שאמרתי, בגדול אין לי מושג. לא התעמקתי בכתבים אקדמאיים שלו (אם יש כאלה) ואנחנו חולקים תחומי עניין משותפים.

נכון. אבל יהיה מעניין לדעת איך הם עושים את זה בלי להיתפס....😉
משתמשים בעוד חומרים כדי לטשטש או לפגוע בבדיקות מעבדה. יש המון חומרים שאתה תשמע עליהם רק עוד 20 שנה במקרה הטוב וכמה שתמיד אמרתי:
גנטיקה + אימונים + כימאי/פרמקולוג טוב = מדליית זהב.

מה כל כך מעניין? יוצרים חומרים שלא ניתנים לדיטקציה במעבדה. בשביל זה יש פרמקולוגים.

בארץ הפרמקולוגיה דה נובו/פיתוחית לדעתי לא קיימת. הכל מתעסק סביב גנריקה (עין ערך טבע).
הפיתוחים היחידים נעשים באקדמיה וכמובן שלנו אין אקדמיה שיודעת מה זה ספורט אז אין כלום בתחום הזה.
ללא ספק מדובר בתחום מרתק, מורכב ומאוד מאוד חשוב בספורט של ימינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית