הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מים בקטריאוסטטים

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
השגתי תפרגניל תודה לאל,השאלה היא כזאת המים שבאים באמפולה לא טובים מספיק,הכרחי מים בקטריאוסטטים,האם ניתן להשיג את המים בקטריאו בבית מרקחת?

המים שבאים עם הפרגניל זה לא מים בקטריאוסטטים והם שומרים על החומר בקירור רק 24 שעות מאז שאתה מערבב

מים אתה מביא מחו"ל ולאחר הערבוב זה נשמר בקירור חודש
לא נראה לי שיש בבית מרקחת

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח,שהמים שבאים עם הפרגניל שומרים עליו רק 24 שעות?
מאיפה לעזאזל אני אארגן עכשיו מים בקטריאוסטטים..עד הערב אני רוצה לקחת את הפרגניל יש לי שתי אמפולות אבקה ושתיים של מים של 5000 יחבל מה אפשר לעשות במצב כזה?

• פותח/ת השרשור
אם אני אזריק 5000 במכה אחת על מנת שאתחיל עם הפרגניל בהקדם במידה ולא אשיג מים בקטריאו באופן מיידי ואשיג מים בקטריאו להזרקה השניה והשלישית שבועיים אחרי ההזרקה ה-1 (אני זקוק הרי ל-2500 יחבל כל שבוע כי אני לוקח את הפרגניל ממש בסוף הסייקל,כך יצא)

יש לי שאלה.. יש לי בבית מים שנותנים רק במרשם רופא השם שלהם Sodium Chloride Injection bd 0.9%
לא רשום עליהם פשוט בקט'... ושמתי לב שהמים הבקט' מכילים את אותה תרכבות של סודיום וכלוריד השאלה שלי האם זה מים שניתן להשתמש בהם לשימור HCG ?

• פותח/ת השרשור
איזו כמות של מים אזדקק ל-4 הזרקות של 2500 יחבל?

---------- התגובה התווספה ב 15:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:23 ----------

*מים בקטריאוסטטים..

תלוי כמה מים אתה מערבב
המים באים במיכל קטן של 30 מ"ל
תלוי כמה מ"ל אתה מערבב, זה לא משנה באמת כי העיקר הפרגניל, אתה יכול להכין משהו מרוכז יותר או פחות, העיקר שתכניס את כמות ה IU הנדרשת לגוף ולא משנה עם כמה מים בק' זה יהיה

• פותח/ת השרשור
אנאבולי תן לי כתובת מייל שלך או מסנג'ר בפרטי,אולי תוכל לעזור לי..

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

moo 30 מל נשמע כמות שתספיק לערבוב של שתי אמפולות של 5000 יחבל תקן אותי אם אני טועה..

30 מ"ל יספיקו לך ל 2-4 סייקלים אם אתה מתקמצן ועושה 5 מ"ל ל 5000IU ואז חצי מ"ל יוצא לך 500IU

זה למי שצריך זריקה מערבב מזריק ואת השאר זורק, שיהיה לו חומר לערבב חד פעמי

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להסתדר על מים בקטריוסטטים,פרגניל בתקופה שאין בבית מרקחת הצלחתי למצוא איכשהו ומים בקטריוסטטים אני לא מצליח

לך לחדר כושר ותחפש משהו שימכור לך.
זה נשמע אידיוטי אבל אין לך הרבה ברירות.
או פשוט תשתמש ב2500 יחידות ותזרוק את השאר. ותדאג לעוד אמפולות של5000.
זה יעלה לך כפול,אבל זה שווה את זה למקרה שאתה ממש לחוץ.

תצא מהסטרס שלך,זה מזיק לא פחות ,תחפש אצל חברה שסימו תחרות אולי נשארו להם שעריות ,עם אתה מכיר כאלה חברה, ודבר אחרון עם לא יסתדר לך להסיג אז לא נורא תלמד לפעם הבא תלמד לבנות סייקל מא ועד ת
עם תרא את אנטון בסביבה אולי הוא יוכל לתת לך כיוון קטן (ממש לא בצחוק ,ולא בקטע של סירוקס)
ושיהיה בהצלחה ,תמיד לומדים מטעויות

יש לי שאלה.. יש לי בבית מים שנותנים רק במרשם רופא השם שלהם Sodium Chloride Injection bd 0.9%
לא רשום עליהם פשוט בקט'... ושמתי לב שהמים הבקט' מכילים את אותה תרכבות של סודיום וכלוריד השאלה שלי האם זה מים שניתן להשתמש בהם לשימור HCG ?

כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית