אתמול ב 1:40 בלילה באו אליי ולחברים שלי ונתנו לנו כנס על רעש בלי הזערה ובלי כלום הכנס 320ש"ח בהתחשב בזה שזה בפארק ויש בניין שנימצא 100 מטרים מהמקום שישבנו בו ולא הייתה שתייה חריפה בשעות האלה, האם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה או שפוט לשלם ולשתוק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גם מה שהיה מוזר מה אני אמור לנחש שזה מפריע למישהו?קודם כל זיינו אותכם, אנחנו כל פעם שיושבים בפארק מביאים פיצוחים ולפעמים שתייה וכל פעם אותו שוטר רואה אותנו ורק מבקשים מאיתנו ללכת. בזמן האחרון הוא מבקש שנלך לגינות אחרות איפה שאנשים לא מתלוננים חחחח
דבר שני , למה לא הלכתם? מה ניראלך הוא היה תופס אותך ומרביץ לך?
ויש חוק כזה שמ11 בלילה אסור לשבת בגנים ופארקים , אז על זה קיבלתם ת'קנס מה שמוזר שהוא לא הזהיר אותכם, אצלנו גם אם אנחנו בבתים של חברים ועושים רעש ובאים משטרה בפעם הראשונה הם מזהירים ורק אז הם אומרים שהם יביאו קנס
למי בדיוק אני צריך לשולח את המכתב?אתה יכול לכתוב מכתב מפורט, שבו תביע חרטה על הרעש ותבטיח שזה לא יקרה שוב. זה עוזר ב-80 אחוז מהמקרים.
אין לי בעיה שיביאו לי 1000 ש"ח כנס בתנאי שנתנו לי הזארה ונישארתי שמה. אבל הם מניאקים אפילו הזערה לא נתנו (מה אני אמור לנחש שזה מפריע למישהו ואני מניאק אם בכלל זה הפריע למישהו בדוק מקבלים על זה בונוסים אכשיו למשכורת) תאמין לי אם היו מזהירים אותי לא הייתי חוזר לשמה בחיים.לפי דעתי אם תכתוב מכתב ישלחו אותו ישר למגרסה.
נתנו לכם את הקנס הזה בכוונה שתלמדו לא להרעיש פעם הבאה. אתה יכול לנסות לכתוב, אני פשוט חושב שזה ביזבוז זמן. תאספו כולכם כסף תשלמו וזהו.
ננסה סעמק...זה קרה לי פעם ואחד החברים קיבל תקנס וההורים שלו הצליחו לבטל, זה היה משו כמו 700 שקל.
דבר עם ההורים או עם מישהו מהמשפחה שמבין בזה.
אין לי בעיה שיביאו לי 1000 ש"ח כנס בתנאי שנתנו לי הזארה ונישארתי שמה. אבל הם מניאקים אפילו הזערה לא נתנו (מה אני אמור לנחש שזה מפריע למישהו ואני מניאק אם בכלל זה הפריע למישהו בדוק מקבלים על זה בונוסים אכשיו למשכורת) תאמין לי אם היו מזהירים אותי לא הייתי חוזר לשמה בחיים.
חוץ מיזה זה איזה 10 איש קיבלו 320 ש"ח זה לא משהו קולקטיבי
ננסה סעמק...