הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Finalgon-מישהו מכיר את המשחה?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
הבנתי שזאת משחה מאוד מאוד תרמית(שימוש בכמות מוגזמת יכול אפילו להוביל לכוויה בעור!) לטיפול בדלקות שרירים שמשתמשים בה בעיקר ספורטאים(תקנו אותי אם אני טועה).
אני יודע את זה כי אחד החברים שלי היה פעם בתחום הווייטליפטינג יחד עם אח שלו והם השתמשו במשחה הזאת, פעם הוא שם אותה על העור והעור נהיה ממש אדום כי הוא קצת הגזים!

בכל אופן, אני שואל את זה מהסיבה שיש לי כרגע פציעה בשריר שנמצא בצד שמאל מתחת לצלעות(איפה ששמים את החגורה) והוא גם נמצא משמאל לזקפי הגב.
הוא כואב לי כבר שבועיים ומסרב להחלים, עצרתי את ההתקדמות שלי בגללו והוא גם מפריע לי בחיי היומיום בעבודה למשל.
שווה להזמין את המשחה הזאת והיא יכולה להועיל לי במצב הזה?

זאת משחה מחממת , צריך להשתמש בה בכמויות מאוד קטנות כדי לא להזיק לעצמך

לא ידוע לי שיש לה אפקט אנטי דלקתי , היא בעיקר טובה כדי לחמם את האיזור הפגוע מה שמרחיב את כלי הדם באיזור ומקטין את תחושת הכאב

יש כל מיני משחות מאותה משפחה , כמו : בן גיי(חלש ביחס לפינלגון) , ניקופלקס , זוסטריקס ועוד

אני משתמש בזוסטריקס(ZOSTRIX) והיא נמכרת בבתי מרקחת בארץ , לא יודע לגבי פינלגון

• פותח/ת השרשור
היא יכולה לעזור לי להחליש את הכאבים בזמן שהפציעה מחלימה?

כן, זו המטרה שלה

אתה שם אותה בכמות קטנה 20-30 דקות לפני האימון וכתוצאה מהחימום והרחבת כלי הדם הרגשת הכאב פוחתת

פעם אחת שמתי יותר מדי וזה הסתיים במקלחת של כמעט שלוש שעות + התלבטות אם לסוע לבה''ח או לא LOL

לגבי הכאב, רוב הסיכויים שברגע שתשים את המשחה הוא ייעלם (וישרוף לך רצח במקום), אבל אין לה אפקט "מרפא".

• פותח/ת השרשור
אז כמו שהבנתי זה פשוט מחליש את הכאב ונותן להתאמן כאילו שהכל בסדר?
השריפה נותנת רייג׳??🤡

• פותח/ת השרשור
הפציעה היא במקום זניח באימונים והוא לא מפריע לי לא בדדליפט ולא בסקוואט.
אני מרגיש כאב בתנועות מאוד ספציפיות, בהליכה מהירה למשל מרגישים את זה.
זה מפריע לי בעיקר לשים את החגורה וכך גם להתקדם, אז אני מקווה שזה יעזור לי להעלים את הכאב ולהתאמן כמו בנאדם! 😃

• פותח/ת השרשור
אלכס, אני חייב להודות לך!🙌

קניתי אתמול את המשחה בבית מרקחת והיום לפני אימון החלטתי לנסות, היה דיי משעשע!
שמתי טיפה, מרחתי היטב על האיזור שכואב, ולהפתעתי לא היה שום אפקט תרמי בכלל, חשבתי שמשהו לא בסדר ואולי לא שמתי מספיק, אז החלטתי לשים עוד טיפה(בלי הגזמה) ושוב כלום לא קרה.
כעבור רבע שעה התחיל להיות חמים, כעבור חצי שעה זה שרף לי את האמא של הצד, הרגשתי כאילו אני עולה באש! LOL
הלכתי לאימון, עדיין הרגשתי כאבים אבל לא ברמה מוגזמת כרגיל, המשחה דיי עשתה את שלה!הצלחתי גם לשים את החגורה לשם שינוי, ולעשות שיא חדש בפרס בזכות זה!

המשחה הזאת אפילו נתנה לי רייג' בגלל השריפה!🤪

אלכס, אני חייב להודות לך!🙌

קניתי אתמול את המשחה בבית מרקחת והיום לפני אימון החלטתי לנסות, היה דיי משעשע!
שמתי טיפה, מרחתי היטב על האיזור שכואב, ולהפתעתי לא היה שום אפקט תרמי בכלל, חשבתי שמשהו לא בסדר ואולי לא שמתי מספיק, אז החלטתי לשים עוד טיפה(בלי הגזמה) ושוב כלום לא קרה.
כעבור רבע שעה התחיל להיות חמים, כעבור חצי שעה זה שרף לי את האמא של הצד, הרגשתי כאילו אני עולה באש! LOL
הלכתי לאימון, עדיין הרגשתי כאבים אבל לא ברמה מוגזמת כרגיל, המשחה דיי עשתה את שלה!הצלחתי גם לשים את החגורה לשם שינוי, ולעשות שיא חדש בפרס בזכות זה!

המשחה הזאת אפילו נתנה לי רייג' בגלל השריפה!🤪

אין בעד מה

ואגב מה שעשית זה נקרא טעות של טירון , בפעם הראשונה גם אני שמתי קצת , לא הרגשתי כלום ושמתי עוד רבע טיובה ....מאוד הצטערתי על זה במשך הלילה 😃

• פותח/ת השרשור
תזהר לא להשתין תוך כדי אימון.

חח למה שאעשה זאת?

---------- התגובה התווספה ב 05:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:53 ----------

אין בעד מה

ואגב מה שעשית זה נקרא טעות של טירון , בפעם הראשונה גם אני שמתי קצת , לא הרגשתי כלום ושמתי עוד רבע טיובה ....מאוד הצטערתי על זה במשך הלילה 😃

אז אני זכרתי את מה שאמרת, ובפעם השניה שמתי טיפה ולא הגזמתי.🙄

יש לי טראוומה מפינלגון- ב1995 שיחקנו כדורגל עם מרימי משקולות כי המאמן שלנו חלה או משהו,אחרי המשחק נכנסתי אליהם לחרבן ולא היה נייר,אז צעקתי שיביאו לי והביאו לי...מי שזוכר-באותה תקופה לא היה נייר עם לבבות או כלבלבים,זה היה משהו אפור מגעיל וקשה. בקיצור,הזונות שמו לי על הנייר כמה טיפות של פינלגון....מסך ירד..:🙁

• פותח/ת השרשור
אוקי, זה נאצי ברמות!😃
ודרך אגב, עד היום נייר הזכוכית האפור מככב שם ברוב הבתים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית