הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Street Athletes

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
ביצועים מרשימים הייתי אומר!👏

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העלתי גירסה דומה (נראה לי מלאה יותר) לקבוצה בפייסבוק לפני כמה ימים:

נערך לאחרונה:
בהחלט מרשים.
אבל גם אם לא מדובר במתעמלים מקצועיים שהתחפשו לנערי רחוב, למה זה יותר מרשים מכל מה שעושה כל מתעמל בתחרויות התעמלות על מתח (או טבעות, או קרקע)?

• פותח/ת השרשור
אם לא מדובר במתעמלים מקצועיים שהתחפשו לנערי רחוב, לדעתי זה מאוד מרשים לראות חבר'ה צעירים שבמקום להתדרדר לאלכוהול, פשע וסמים (במיוחד בברה"מ), נהיים תותחים ברחוב.
קח גם פרקור בתור דוגמא קלאסית!

---------- התגובה התווספה ב 03:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:19 ----------

משה, לא יוצא לי לבקר הרבה בקבוצה הזאת, כי רוב הפעילות שלי בפייסבוק מתבצעת מהעבודה.😃

אם לא מדובר במתעמלים מקצועיים שהתחפשו לנערי רחוב, לדעתי זה מאוד מרשים לראות חבר'ה צעירים שבמקום להתדרדר לאלכוהול, פשע וסמים (במיוחד בברה"מ), נהיים תותחים ברחוב.
קח גם פרקור בתור דוגמא קלאסית!

---------- התגובה התווספה ב 03:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:19 ----------

משה, לא יוצא לי לבקר הרבה בקבוצה הזאת, כי רוב הפעילות שלי בפייסבוק מתבצעת מהעבודה.😃

זה שהם אתלטים לא אומר שהם לא עושים דברים אחרים...😃

• פותח/ת השרשור
זה שהם אתלטים לא אומר שהם לא עושים דברים אחרים...😃

בד"כ זה נוגד אחד את השני, אני מדבר על להתדרדר ברמה קיצונית!(אלכוהול וסמים, בקשר לפשע אין לדעת!)

פשש קטלני
תמיד דברים כאלו עניינו אותי.
מזכיר לי את הידים שהיתי קטן והיתי עושה סלטות ותרגילים על מתח ומקבילים,לא ברמה כזו אבל עדיין היה מרשים וכיף.

לא מבין איך אין להם את הפחד להתרסק, הרי ברור שאם דופקים סלטה לא טובה ונוחתים על הראש אפשר לשבור מפרקת.

• פותח/ת השרשור
למה נראה לך שהם התחילו להתאמן מ-0 ככה באמצע פארק?

יש להם את הפחד להתרסק
פשוט אחרי מספיק פעמים שאתה עושה משהו זה קטן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית